2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende madame coco dan küçük kare hurçlar aldım okadar işime yaradı ki, bebeğin hastane çıkışlarını bi hurç, battaniyeleri ağız mendilleri bi hurç benim pijamalar bi hurç, diğer bakım malzemeleri bi hurç derken derli toplu hepsi ufak valize yerleşti hepsinin hurç rengi farklı. Daha ayarlamayanlar için tavsiye ederim. Diğer kıyafetleri de yıkayıp ütüleyip dolaba dizdim ama şimdi tozlanır falan diye okuyunca gidip onlar içinde alıp o şekilde muhafaza edeyim.

Kızlar devlet normal doguma tesvik etmek icin artik òzel hastanelerdede normal dogum úcretini sgk karsilayacakmis ben yarin gittigimde soracam bakalim benim hastanede oluyormu

Canım çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine, son durumunuz nasıl bebeğini görebildin mi?

oyle de olabilir canim,insallah sıkıntısız atlatiriz bu sureci.2 aylik olsa bebisim yeter

2 aylik olsa ilk gunleri atlatabilsek bi sıkıntı kalmayacak Allahin izniyle canim,rabbim yardim eder insallah.neticede nice yalniz doguran buyuten vardir.bende hayatimi kolaylastirmak adına herseyi eksiksiz almaya calsiiyorum iste

Dur ona bakayim ben canim saol o kadar kucuk hurc oldugunu bilmiyordum bende bakabilirsem alayim

15 gundede alismis olursunuz anne bebis

Neyse doğrusunu öğrendin doktordan tansiyon değeri kaç olması gerekiyormuş peki hepimizde el ayak şişkinliği var nelere dikkat etmeliyiz
Tuzu kesmemiz lazım bol su bide auaklar yere doğru çok sallaninca sisiyor canım tansiyon 12-13 normal insanda iyi ama bizde o bile fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…