- 4 Ekim 2012
- 17.080
- 33.655
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #53.181
kızımdan kalan penye battaniyeleri aynı şekilde yıkayıp ütüledim, sirkeli suyla silip durulayıp kuruladığım çekmecelere serdim, içlerini mendiller eldivenler çoraplar kıyafetlerle doldurdum. Battaniyenin ucunu da üstüne örttüm. Çekmeceleri böyle yaptım ben. Yeterli hijyeni sağladığımı düşünüyorum valla :)Bende madame coco dan küçük kare hurçlar aldım okadar işime yaradı ki, bebeğin hastane çıkışlarını bi hurç, battaniyeleri ağız mendilleri bi hurç benim pijamalar bi hurç, diğer bakım malzemeleri bi hurç derken derli toplu hepsi ufak valize yerleşti hepsinin hurç rengi farklı. Daha ayarlamayanlar için tavsiye ederim. Diğer kıyafetleri de yıkayıp ütüleyip dolaba dizdim ama şimdi tozlanır falan diye okuyunca gidip onlar içinde alıp o şekilde muhafaza edeyim.
Masallah sare kizceye herseyi gayet iyi canim darisi zamaninda kucagina almanaBugun kontrole gittik yine. Sare 2160 gram kadar olmus, 43 cm civari da boyu. Iri bir bebek olmayacak ama normal dedi. Pozisyonu da kafa gelise donmus. Asagida taşımıyorsun, rahim agzin da kapali herhangi bir durum yok, dogum ongormuyorum simdilik dedi. Nstpye normalde 34ten sonra basliyor ama hareketleri falan gayet iyi o ypuzden su an icin nstye girmene de hic gerek yok, luzumsuz olur su an dedi. Yuzu de sirtima donuktu hep, zor dondurdu doktor ugrasa ugrasa. Anca bir iki poz yakalayabildik.
MaşallahBugun kontrole gittik yine. Sare 2160 gram kadar olmus, 43 cm civari da boyu. Iri bir bebek olmayacak ama normal dedi. Pozisyonu da kafa gelise donmus. Asagida taşımıyorsun, rahim agzin da kapali herhangi bir durum yok, dogum ongormuyorum simdilik dedi. Nstpye normalde 34ten sonra basliyor ama hareketleri falan gayet iyi o ypuzden su an icin nstye girmene de hic gerek yok, luzumsuz olur su an dedi. Yuzu de sirtima donuktu hep, zor dondurdu doktor ugrasa ugrasa. Anca bir iki poz yakalayabildik.
İşte saçma sapan seylere kıskançlık yapıyorlar ozellikle KV.
Neymiş niye onlara uyumlu değilmiş sanki mani yazıyoruz da kafiye arıyoruz çocuğuma isim koyuyorum bırakında istediğimizi koyalım yani
Canım bende o olayi merak ediyordum senin.bugun kan ilacim i yazdrmk icin aile hekimine gittim ebe yuksek tansiyon ve protein kacagindan bhsetti.sanirim yuksek tansiyonla orantiliymis..doktorunla gorus mutlaka bunu..gebelikte dusuk tansiyon en ideali dedi.dusukten korkma yukselince doktorunla mutlaka gorus dedi..ara sende belki sınır farklidir hmn telas yapma.24 saatlij idrar tahlilinde protein 898 çıktı150 olması gerekirken internetten baktım şimdi doktoru aramaya korkuyorum sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.
Ah ah insallah bende o haftalari gorebilir miyim ki.o haftalara Allahin izniyle bi gelsem kafam rahat olacak ama daha 1 bucuk ay var 34 e
Kizlar kendi basina dogum yapip kendi basina bebeğini buyuten var mi acaba?yaninizda sadece eşiniz varsa falan.illa üçüncü bi el yardim gerekli mi
Canim ben gorumcem kayınvalidemle gorusmuyorum.gelmesinler istemiyorum.annem var bi.birde küçük 10 yasinda erkek kardesim var.annemi simdi taaaaa siirte getirsem aklim erkek kardesimde olacak.okulu acilmis olcak.babam biraz sorumsuz bi insandir.alkol karı kız eve bakmama hersey vardir babamda.kardesimi nasil emanet edicem ona basina birsey gelir diye korkuyorum.acaba diyorum eşim olsa yetmez mi falan diye düşünüyorum.eh acemilik te var tabi bebegime bakabilecek miyim ilk zamanlar Allah yardimcim olsun
Anladim canim.ev islerini esim yapsa da olur o zaman.pek beceriklidir kendisi temizlik konusunda ben eline su dokemem:)) ama yemek isinde biraz acemidir onu da hallederiz.tabi esim gelebilirse.annem geldiginde 15 gun durur gider.boylece kardesimde aklim kalmamis olur
Bende madame coco dan küçük kare hurçlar aldım okadar işime yaradı ki, bebeğin hastane çıkışlarını bi hurç, battaniyeleri ağız mendilleri bi hurç benim pijamalar bi hurç, diğer bakım malzemeleri bi hurç derken derli toplu hepsi ufak valize yerleşti hepsinin hurç rengi farklı. Daha ayarlamayanlar için tavsiye ederim. Diğer kıyafetleri de yıkayıp ütüleyip dolaba dizdim ama şimdi tozlanır falan diye okuyunca gidip onlar içinde alıp o şekilde muhafaza edeyim.
Tamam saol canim :*Sığar onlara da eminim minicikler zaten :)
Aynen canım akıllı mantıklı insan işi değil bunların yaptığı takmıyorum kimseyi artıkGül geç aman canını sıkma canım. Düşündüm sen dedikten sonra da dayisi ve anneannesiyle de uyuyor bizim kızın iki tarafı dengelemisizvalla şükrediyorum böyle tipleri gördükçe .Canını hiç sıkma herkes kalitesini ve zekasını böyle böyle belli ediyor insan inatla çocuğuna isim koymayaxagina göre buna takmalari çok manasız .Demek ki onlar isim koyarken bu kadar hesap yapmışlar
Evet canim 34+1 den sonrasina yapmaya gerek duyulmuyor benimde etkisi bittiginde 34+4 civari olacagiz takriben ve dr um gelirsede gelsin ondan sonra dedi tekrarlamayacagiz igneyi. Kizimdada tam 35+0 de yumusama baslamisti rahimde dr aksama sabaha dogum yaparsin dedi yine ciger geliştiriciye gerek duymadi. Sen icini ferah tut haftan bizlerden onde o yuzden gerek yok sende. Ama suda var 40 haftalik dogan bebekte solunum sikintisi yasayabiliyor belli olmuyor.Sabirsiz61 canım ben açıklık var diye ayin 30nda yattığımda 35+3 dum sanirim iğneye gerek görmemişti doktorum sizden duyduğum icin sormuştum 34 den sora iğne yapmıyoruz dedi ebe suan 36+4 um sence gereklimi iğne
Hic takilma esin istemis zaten herseyede karismasalar olmaz sanki. Hem sen istesen ne olacak anasisin 9 ay taşı karnında cile cek sonra onlar mik mik mik etsin olduu.Kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum eşimin tarafı oğlumun ismine taktı niye Ertuğrul koymusuz diye anlatıyorum diyorum eşim öyle istedi çünkü hep diyorum oğlum olursa adını Ertuğrul koyucam diye inanmıyolar bana onlar sanıyor ki ben koydurttum bu ismi hasetlendikleri konu şu benim isminde e harfiyle başlıyor oglumuzun adının baş harfide e ile başlıyor benim ismime uyumlu olmasına taktılar neymis eşimin ailesinin ismine uyumlu olsaymıs daha iyi olurmuş çok zoruma gitti ben dış kapının dış mandalı ama onun anası benim bunu beyinleri basmıyor
Kayinpederi kendisinde canim sukur bir sorun yokONTK nerelerdesin merak ediyorum canim bi ses ver
Canim normal olmasini cok istiyorum.çünkü burda işinin ehli doktor pek yok.en azindan ebeler falan dogurtur diyorum.insallah normal olur.normal olmasi icin yapilabilcek bisey varmi acaba
Anladim canim yazmayinca merak ettimKayinpederi kendisinde canim sukur bir sorun yok
SinlYanlış yazdim herhldeexixizimm soracaktim:)
Kesinlikle canim direkt akiyor su seklinde
Akinti yada cisle karistirmazsin ben yatarken farkettim gece yarisi hatirlarsan gittik dr a
Sinl
Evet canim 34+1 den sonrasina yapmaya gerek duyulmuyor benimde etkisi bittiginde 34+4 civari olacagiz takriben ve dr um gelirsede gelsin ondan sonra dedi tekrarlamayacagiz igneyi. Kizimdada tam 35+0 de yumusama baslamisti rahimde dr aksama sabaha dogum yaparsin dedi yine ciger geliştiriciye gerek duymadi. Sen icini ferah tut haftan bizlerden onde o yuzden gerek yok sende. Ama suda var 40 haftalik dogan bebekte solunum sikintisi yasayabiliyor belli olmuyor.
Var canım birde kutu gibi dik duruyor çok kullanışlı. 3-4 rengi mevcutDur ona bakayim ben canim saol o kadar kucuk hurc oldugunu bilmiyordum bende bakabilirsem alayim
Çok güzel oldu eşyalar içlerine dik duruyor birde hurçlar sonrası içinde çok kullanışlı olur.Oyle kucuk hurc tarzi aliexpressten vercektim ben de siparis. Eger varsa minikler madame cocoya bakayim bari. Gerci keselere koydum ben hallettim esasinda ama yine de hurc olsa minikminik ona da koyabilirim
Ayaktayken bende aynı durumdayım cnm kafasiyla kasiklarimı ittirio yürümekte zorluk çekiyorum ztn karın sertlesmem hep var son 1 haftadır cogaldi son zmnlarin ağır geçirmeye başladım üstüne ota b...ka aglayasim gelio. Dun kızım limonata bardağın düşürdü kirdi diye hüngür hüngür ağladım galiba deliriorumGecen acildeki doktorda bana basi asagida bide dogum pozisyonu almis dediya bende disari falan cikiyorum normalde agrim olmuyodu taki biraz 9nce hareket ederken sanki cikacak gibi oldu acaba basiylami zorluyo diye dùsynmeden edemedim oyuzden sordum yarin sabah kontrolum var sorayim bi doktora gerci ben ne sorsam normal olacak diyo
bana daha mesaj gelmediKocaelinde olupta sút karti alan arkadaslar kartla sadece sùtmu alabiliyoruz kullanan varmi bugun ben gittim burdaki markete sadece sut ala ilirsiniz demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?