2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızımdan kalan penye battaniyeleri aynı şekilde yıkayıp ütüledim, sirkeli suyla silip durulayıp kuruladığım çekmecelere serdim, içlerini mendiller eldivenler çoraplar kıyafetlerle doldurdum. Battaniyenin ucunu da üstüne örttüm. Çekmeceleri böyle yaptım ben. Yeterli hijyeni sağladığımı düşünüyorum valla :)

Masallah sare kizceye herseyi gayet iyi canim darisi zamaninda kucagina almana

Maşallah

İşte saçma sapan seylere kıskançlık yapıyorlar ozellikle KV.
Neymiş niye onlara uyumlu değilmiş sanki mani yazıyoruz da kafiye arıyoruz çocuğuma isim koyuyorum bırakında istediğimizi koyalım yani

Gül geç aman canını sıkma canım. Düşündüm sen dedikten sonra da dayisi ve anneannesiyle de uyuyor bizim kızın iki tarafı dengelemisiz valla şükrediyorum böyle tipleri gördükçe .Canını hiç sıkma herkes kalitesini ve zekasını böyle böyle belli ediyor insan inatla çocuğuna isim koymayaxagina göre buna takmalari çok manasız .Demek ki onlar isim koyarken bu kadar hesap yapmışlar

24 saatlij idrar tahlilinde protein 898 çıktı 150 olması gerekirken internetten baktım şimdi doktoru aramaya korkuyorum sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.
Canım bende o olayi merak ediyordum senin.bugun kan ilacim i yazdrmk icin aile hekimine gittim ebe yuksek tansiyon ve protein kacagindan bhsetti.sanirim yuksek tansiyonla orantiliymis..doktorunla gorus mutlaka bunu..gebelikte dusuk tansiyon en ideali dedi.dusukten korkma yukselince doktorunla mutlaka gorus dedi..ara sende belki sınır farklidir hmn telas yapma.

Ah ah insallah bende o haftalari gorebilir miyim ki.o haftalara Allahin izniyle bi gelsem kafam rahat olacak ama daha 1 bucuk ay var 34 e

Hayirlisiyla saglikla gorursun canim insallah. Hakiakten insana oyle gibi geliyor da bi bakiyorsun gecmis zaman...

Kizlar kendi basina dogum yapip kendi basina bebeğini buyuten var mi acaba?yaninizda sadece eşiniz varsa falan.illa üçüncü bi el yardim gerekli mi

Kendine simdiden stres yapma ve halledebilirsin emin ol. Kimsesi yaninda olmadan bircok cocuk buyutenler var. He tabi yaninda biri olsa biraz daha kolay olur tabii ki ama olmuyorsa da yapaniyorum diye kendini hirpalama. Bebeginin sana ihtiyaci var. Annen kardesini uzun sureli birmaamaz belki ama ilk haftalarda dahi gelse, belki kardesini de alip gelse, o bile faydadır aslinda...

Esin yaninda olursa cok da sikinti yok gibi aslinda. Benim esim hicbirsey yapmaz mesela. Ben de annem olmasa naparim bilmiyorum. Bir kizim daha var evde bir de...

Oyle kucuk hurc tarzi aliexpressten vercektim ben de siparis. Eger varsa minikler madame cocoya bakayim bari. Gerci keselere koydum ben hallettim esasinda ama yine de hurc olsa minikminik ona da koyabilirim

Aynen canım akıllı mantıklı insan işi değil bunların yaptığı takmıyorum kimseyi artık

Evet canim 34+1 den sonrasina yapmaya gerek duyulmuyor benimde etkisi bittiginde 34+4 civari olacagiz takriben ve dr um gelirsede gelsin ondan sonra dedi tekrarlamayacagiz igneyi. Kizimdada tam 35+0 de yumusama baslamisti rahimde dr aksama sabaha dogum yaparsin dedi yine ciger geliştiriciye gerek duymadi. Sen icini ferah tut haftan bizlerden onde o yuzden gerek yok sende. Ama suda var 40 haftalik dogan bebekte solunum sikintisi yasayabiliyor belli olmuyor.

Son düzenleme:
Hic takilma esin istemis zaten herseyede karismasalar olmaz sanki. Hem sen istesen ne olacak anasisin 9 ay taşı karnında cile cek sonra onlar mik mik mik etsin olduu.

Son düzenleme:
Canim normal olmasini cok istiyorum.çünkü burda işinin ehli doktor pek yok.en azindan ebeler falan dogurtur diyorum.insallah normal olur.normal olmasi icin yapilabilcek bisey varmi acaba

Bende hep normal.istedim ama kismet canim.basimiza ne gelecek bilmiyoruz

Aynen haftaya degil bebeğe bağlı bir durum sanirim cnku 35+5 günlük bir bebek doğdu öğün annesiyle eve gitti degisken olabiliyor sanirim

Dur ona bakayim ben canim saol o kadar kucuk hurc oldugunu bilmiyordum bende bakabilirsem alayim
Var canım birde kutu gibi dik duruyor çok kullanışlı. 3-4 rengi mevcut
Oyle kucuk hurc tarzi aliexpressten vercektim ben de siparis. Eger varsa minikler madame cocoya bakayim bari. Gerci keselere koydum ben hallettim esasinda ama yine de hurc olsa minikminik ona da koyabilirim
Çok güzel oldu eşyalar içlerine dik duruyor birde hurçlar sonrası içinde çok kullanışlı olur.

Ayaktayken bende aynı durumdayım cnm kafasiyla kasiklarimı ittirio yürümekte zorluk çekiyorum ztn karın sertlesmem hep var son 1 haftadır cogaldi son zmnlarin ağır geçirmeye başladım üstüne ota b...ka aglayasim gelio. Dun kızım limonata bardağın düşürdü kirdi diye hüngür hüngür ağladım galiba deliriorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…