2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok sukur bak doktorun icini rahatlatmis tansiyonuna dikkat et insallah hic bi seycik olma yukselmedikce

Canim annemler burda ikiside biri yemek biri temizlik yapiyor bebekle ilgili herseyi ben yapıyorum gece sadece ben uyanigim herkes uykuda çünkü bebegin tek ihtiyaci anne ve meme baskasinin bebege yapabilecegi bisey yok su an
Ama ev islerinde destek lazim tabi
Canım utanmam esimden ama acaba bebegimi büyütebilmek icin ikinci bi el gerekir mi sadece bebegim konusunda endiseliyim

Anladim canim.ev islerini esim yapsa da olur o zaman.pek beceriklidir kendisi temizlik konusunda ben eline su dokemem:)) ama yemek isinde biraz acemidir onu da hallederiz.tabi esim gelebilirse.annem geldiginde 15 gun durur gider.boylece kardesimde aklim kalmamis olur

Canim esin yardimci olur tabiki yikarken falan ikinci bir kisiye ihtiyac duyuluyormis birde sen dinlenirken bebise bakacak biri bunlara eainde yardimci olur allah annenede sabir versin canim

Canım utanmam esimden ama acaba bebegimi büyütebilmek icin ikinci bi el gerekir mi sadece bebegim konusunda endiseliyim
Annem gelemez diyorsan ve imkanın varsa haftada bir veya iki gün yardımcı bir bayan çağırmanı tavsiye ederim. Küçük yerlerde kolay bulunabilir belki. Yerleri süpürüp silse toz alsa, bir- iki çeşit yemek yapıp duruma göre bulaşık mak boşaltsa sana çok faydası olur. Uykusuzluk yoruyor bir süre sonunda

Kizlar gaz agrisina ne iyi gelir soylemesi ayip sarimsakli yogurtlu kizartma yemistim hem isal olmusum hem karnim agriyo hemde acayip gazim var offf nasil gecirecem ben ya tuvaletten cikamiyom

Kizlar kendi basina dogum yapip kendi basina bebeğini buyuten var mi acaba?yaninizda sadece eşiniz varsa falan.illa üçüncü bi el yardim gerekli mi
Ben de eşimle olacağım canım. Kızları saymazsak ki onların da kendilerine hayrı yok, bir çay getirtene kadar bir saat tamam, elli kere de of diyor. Yer gök çekirdek kabuğu, çikolata kağıdı, diğeri de 7 yaşında, okulu var dersi var, şimdi babamların yanında, eylülde gelicek ama okul başlamadan. Bir şekil idare edecez

Ben ilk çocuğumda kullandığım bohçalık örtüleri saklamıştım. Şimdi bebek giysileriyle beraber yıkayıp ütüledim. Bohça gibi sardım :) kendime de aynısını yaptım. öylece koyacağım çantalara.

Canım senın bebegınde mı kafasını kanala dayamıs bana doktor oyle dedı de bende endıselenıyorum erken dogum olur dıye
Evet canım. Oturmak da yasak, yalnızca sağa sola yatabilirsin dedi. Dışarı da çıkma, evin içinde odadan odaya ve wc geçebilirsin o kadar dedi.

Pardon bakma konusundada demissin ben hastaneyi anladim sadece normal dogum olursa bi sekilde halledersin sezaryen zor olur
Cok arkaddasim.tek basina halletti ama normal digum olmazsa exiyet olabilir hele benim gibi sanssizsan
Hastanede arkadaşım olacak refakatçi. Evde ama kendim halletmem lazım. Sadece oturmak çok zordu diye hatırlıyorum.

Bohcada mantikli bakalim bir sekilde koyucam cantaya simdilik kilit posetlere koydum komidine yerlestirdim toz olmasin diye :) olmadi gelinlerin eline takilan keselerin buyugunden alirim :)))

Rabbim tez zamanda hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, iyi olur inşallah üzülme, doğum yaptığın hastanede çocuk yoğun bakım yokmu, neden başka hastaneye sevk yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…