2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bana adalat verdiler ciğer geliştirici etki edene kadar içerde tutmaya çalışıyolar benim çocuk zauıf bişey zaten azcık takviye gerekti

kızlar suyum geldikten sonra biraz evde sancı çekerim diyodum ama haftam biraz küçük olunca hemen geldik hastaneye o arada açık çeşme gibi az az geldi ben de depend imi giydim geldim hastaneye şimdiden tavsiye ediyorum normal doğum sezaryen demeden alıp bulundurun bu gibi durumlarda çok iş görüyo

canım bana adalat verdiler ciğer geliştirici etki edene kadar içerde tutmaya çalışıyolar benim çocuk zauıf bişey zaten azcık takviye gerekti

Sancin yoksa bebisin kalp atislarinda falan da sikinti yoksa duracaktir. Gonlunu ferah tut, haber bekliyoruz, hayirlisiyla saglikla gelsin insallah

İnşallah benimki de döner ya. Keşke beklese doktorlar ama Makat gelişi ile doğumu hiç bir doktor göze almıyor anne ve bebek acısından hayati risk oluşturuyormuş
Umarım döner canim. Bide 39 haftayı beklesen daha bence dr biraz abartmiş aslında, doğum surecinde bebeğin ters durması sadıce cıkdığı zaman sıkıntı yaratır ondan önce değil ki senin ilk gebeliğinse sancı suresı uzun oluyor sancın geldiğinde hemen hastaneye gidip amelyata alına bilirsin.
Ama tabi dr güveniyorsa ve rısk isdemiyorsan bu senin bileceğin iş.

Sevgili Ağustos anneleri . Ben 35+3 teyim .
Bebişin başı halen dönmedi. Normal istiyorum ama 37 ye kadar dönmezse 38 de sezeryanla gerekecek gibi görünüyor. Benzer durum yaşayanınız var mı
Kizimda malesef hic bas asagi donmedigi icin sezeryan olmak zorunda kaldim. Yeri daraldigi icin haftan itibari ile artik donmesi zor, ama imkansiz degil. Sezeryan fikrine kendini alistirsan iyi olur donersede surpriz olsun.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Çocuk doğacak adam daha gitmiyor pes ya. Karısı da mı demiyor sen gel be adam diye. Ne insanlar var Allah’ım.
Cok tesekkur ederim canim
beni rahatlatmak içinmiş serum takıyolar kızlar aslında ağrım sancım falan yok nst ye de sokuyolar iğnemin etki etmesini bekliyoruz hepinizi öpüyorum
Canimmm bebisinin son muayene de kilosu kacti

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Cok tesekkurler canim nasilsin kizlarin durumu nasil
Bugün öğlen kontrol var tekrar canım,bugün ilaçları kesiyoruz melis dönmüşse normal beklicez dönmemişse sezeryan konuşucaz bugün,cimcimeler hiç durmuyorlar dakika uyudukları yok anca gece biraz sakinler Allah yardımcım olsun :)

Sevgili Ağustos anneleri . Ben 35+3 teyim .
Bebişin başı halen dönmedi. Normal istiyorum ama 37 ye kadar dönmezse 38 de sezeryanla gerekecek gibi görünüyor. Benzer durum yaşayanınız var mı
Canım benim paşa bey de dönmedi. Haftaya pazartesi sezeryan tarihim. Rahmin yapısı, kordon boyu, çocuğun kafa büyüklüğü vb etkenler dönmeme nedenleri olabiliyormuş. İnternette ileri yaşta bir etken diye okumuştum. Doktorum yaşınızda bişey Yok dedi (35) çok kibardır kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…