2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ya. Bunca stresinin arasında beni de unutmamışsın Mantıklı aslında, ilk 10lu demiştin, 9.placebo effect olacağına göre 10 olabilirim. Ve göğüslerim ıslanıyor dünden beri. Demek ki doğuma hazırlanıyor

Bunları gelen misafirin bize getirmesi gerekmiyor mu ya her gelene nasıl böyle ikramlık hazırlanacak Doğum öncesi mi yapıp buzluga atacaksınız vallahi bana bi açıklayın kızlar

Benim kayinvalidem hazırladı bunları ama ben yapma anne zaten gelecek adam yemek ummaz bizden herhalde dedim .Yine de yaptı sağolsun ben bu halde oturup hiç ugrasamam açıkçası

Benim gogsumde islaklik falan olmuyor acaba benim sutim olmayackmi

Canım şimdi gördüm hayırla doğsun insaallah

Biran önce doktora git çocugun suyuna herseyine baksınlar benimde 22 günüm kaldı. Valla canım nasıl girdi rüyama bilmiyorum ama koşturmaca senin paniğin ve sonrası güzeldi ben yanında ne arıyordum bilemedim ruyada gezmekte güzel kp i yollayamıyoruz ben geliverdim hemen :) 9 oldukmu ya ne çabuk valla bu bizim gurup madalya hak ediyor

Yazarım canım aileden önce buraya rapor veriyorum zaten çünkü bizi en iyi yine biz anlıyoruz :))
Aynen tatlım burası evimiz gibi oldu aile olduk derdimiz sevincimiz acımız heycanımız herseyimizi burda yaşıyoruz. Herkes sıcak kanlı samimi o yuzden mutluyum burda oldugum için Allahın izniyle daha dağılmayızda kuzucukları beraber büyütürüz inşallah

Dün doktora gittim kızlar bebek 3 kilo olmuş. Şuan 36+2 tim mesela 1 hafta önde gidiyormuş . Ama gününü doldurur dedi . Sizce normal doğum olurmu ya bebek 4 kiloya kadar çıkabilir dedi. Oysa ben sadece 8 kilo aldım dikkat de ettim. Ne yiyip içmem lazım kilo almaması için herşey yarıyor. Şekerim falan da düşük.
Karbonhidrat ve şekeri olabildiğince kes dedi. Zaten onları aşırı yemiyorum. Varmı 3 kiloyu geçen? Normal mi değilmi bu

İnşallahh hatta senede 1 gün buluşmada yapabiliriz :))

Benim kayinvalidem hazırladı bunları ama ben yapma anne zaten gelecek adam yemek ummaz bizden herhalde dedim .Yine de yaptı sağolsun ben bu halde oturup hiç ugrasamam açıkçası
Canim cok güzel umuyorlar bence hata güzelmi ağırladın kotumu arkandan bile konuşurlar inan. Tabi her insan ayni değil.

Çok teşekkürler canım açıklama için çok faydalı oldu

Bana da söylemişlerdi kızda kasılma kaşıktan, erkekte belden olur diye bakalım gözlemleyip göreceğiz

Canim benimde hizli aliyordu korktum muzu ve eti yemedim normale bindi simdi tekrar basladim kilo alsin biraz diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…