2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsan o halde herşeyi söyler ben sana hak veriyorum canım. Doğumuna ne kadar kaldı yaptığı şu hale bak. Kalkıp dünyanın yolunu gelmeyi biliyor dönmeye parası yok. Allah akıl fikir vicdan versin. İnşallah gider bugün. Her işte bir hayır vardır öyle düşünmek lazım bundan sonrası senin için çok güzel olur inşallah.

Benim gogsumde islaklik falan olmuyor acaba benim sutim olmayackmi

Aynı şeyi ben de merak ediyorum

Bazılarının sütü hemen gelir bazılarının geç gelir ama her halükarda hamilelik yaşayan kadınların sütü gelir kızlar korkmayın. Göğsünüzü sıkmayın, ellemeyin, sıcak su ile masaj işe yarar. Bol su içmek sütün ana kaynağı. Bir de sıkı atlet ya da sütyen takmayın geri iter sütü. Ayrıca stres yok,sütüm yok olmadı olmayacak garip bir şekilde etkiliyor sütü.

Maşallah ne güzel bana da umut oldu inşallah herkesin bol bol sütü olur bebişler de içerler

Evet bende boyle sutum yok telasina kapilan kadinlarin daha az sutu oldugunu gordum sanki inatlasiyor meme

Evet bende boyle sutum yok telasina kapilan kadinlarin daha az sutu oldugunu gordum sanki inatlasiyor meme
Yaşadığımız herşeyin yüzde 90 sebebi psikolojik zaten. O yüzden olumlu düşünce çok önemli tatlım.Sizin ilk bebek olduğu için tedirgin olmanız çok normal ama stres yapmayın.Herşey bizim için her duyguyu yaşayacağız ama geçecek. Süt de olacak bebek de emecek

Amin canım sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…