2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

placebo effect nasıl oldun cnm hiç uyuyamadın gördüğüm keşke biraz dinlenip uyuyabilseydin ama heyecandan uyuyamadın değil mi
aynen canım uyku tutmuyo bu adalat ta fenalık bastırıyo insana ter falan menapoz etkileri yapıyomuş serumlar da tıkanıp duruyo kıpırdamadan yatıyorum

aynen canım akşam yemeğinde iyice coşmuştu
Dün gece çok fenaydı benimki gerçekten çok korktum sancımda vardı kasılmamda atlattık mı bilmiyorum hala var sancım biraz hafifledi geceye göre ama hareketleri çok fena hala ondan sordum canım allah yardımcın olsun doktor gelmiştir ne dedi

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Çocuk doğacak adam daha gitmiyor pes ya. Karısı da mı demiyor sen gel be adam diye. Ne insanlar var Allah’ım.
Biz aynı evin içinde konuşmuyoruz artık canım degerini öyle bir düşürdüki. Kv dün aramış hayırdır kalıcımı gittin çocukları rahat bırak dön artık demiş kp de yarın biletim alınacak birini buldum bilet alsın diye ne aceleniz var demiş. Eşime dün dedim elimde olsa yada borç alabilsem hemen 2 saat sonraya biletini alırdım dedim eşimde yüzsüz otururdu ben gitmem istediğim zaman giderim der bu adam borçla kalırız dedi. Herturlu bela yani gebersede herkes kurtulsa dedim ya ben hiç söylemediğim şeyleri söyler oldum sinirlerim bozuldu

Nesrinay86 canım nasılsın rüyamda suyun geliyordu oğluşunu ilk ben gördümmmm
Nasıldı? Neye benziyordu? Sarımı, esmermi?

Salı yada çarşamba gel gün duruma bakıp verelim demişti ama tırsıyorum gitmeye, perşembe, cuma gideyim diyorum öbür hafta sonuna gün versin

amiiiin canım inşallah senin kontrolün de çok iyi geçer
Canım dün arkadaşım Doğum yaptı aynı haftadaydık 36 2600 doğdu dört gün küvez süresi vermişler çok korkma sakin ol bişey olmaz Allah’ın izniyle çok küçük değiller artık benim Doktorum bekliyor her an durdurmaya çalışmam diyor inşallah küvez bile görmeden kurtarır

Nasıldı? Neye benziyordu? Sarımı, esmermi?

Salı yada çarşamba gel gün duruma bakıp verelim demişti ama tırsıyorum gitmeye, perşembe, cuma gideyim diyorum öbür hafta sonuna gün versin
Esmerdi senin oğlan kara saçlı çok tatlııı buruşuk buruşuk minnacık elleriyle hareketler yapıyordu agzına getiriyo falan kız bukadar stresin içinde gördüysem vardır bir hayır. İnşallah agrısız sağlıkla alırsın kara oğlanı kucağına

Hadi hayirli haberlerle gel canım :) gece sakin olursalar o da iyidir bir saat gece uykusu 3 saat gunduz uykusunu bedel o yuzden gece uyursalar oh mis gunduz istedikleri gibi gelsin kuzular :)

adet sancısı gibi agrı geliyordu benim yarım saatte 1 satte 1 kere oluyoırdu ama adet sansıcındandan şideetli kasılmalar gelip giden düzensiz sancılar ise alıştırıyordur vücut yalancı doğum sancıları eger yarım saatte 1 gelirse dr ye gitmei öneririm kasılma kızımda farklı oğlumda farklıydı kızımda hep kasıklarda sancım oldu oğlumda belimdeydi ağrı sağlıkla gelsin bebişiniz

Ali seviyor ama bebek olarak çok tatlı iyili doğmuş diyor ama benim kardeşim değil diyor ben senle babamdan olan tek çoçuğum diyor bende üstüne gitmiyorum
Olsun yakin durmasida guzel bir sey ileriki yaslarda fark eder bir seyler paylasmaya basladikca Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…