2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2400 dü canım bakalım kaç doğucak
Canm genelde doktorların verdiği kilodan sanki gram olarak daha fazla doguyorlar. Sağlıkla dogsun annesi sen onu güzelce besler kilo aldirirsin iyi hbrlerini beklioruz inş . Suyun gelmeden önce bel ağrısı kasik agrisi falan oldumu canım yani degisik bi ağrı yoksa bi anda sumu geldi?

çok geçmiş olsun buz koy
Koydum canim su falan tuttum once hemen ama yine de deri kalkti
çok geçmiş olsun yanık acısı çok zor
Oyy hem de ne zor cok tesekkurler canim
Ayyy ana oğul noluyo canım size ya çok geçmiş olsun sağlık ocagına falan bi yere gittinmi çokmu kötü haşlandı? Off
Valla bilmiyorum canim bi beladir dolaniyor ama Allah beterinden korusun cok fena oldu ya ust bacak ya daha hassas soyuldu kabardi epey babam gitti ilac falan aldi eczaneden doktorumu aradim kullanabilir miyim diye sakinca yokmus surdum bakalim

Benimki de şekilden şekile girdi tipi kaydı ama ıslaklık filan Yok bu soru benim de merakımmm
Canm hiç alakası yok ilk gebeligimde hiç gogsum islanmadi ama kizimi 2 yaşına kadar emzirdim. Simdi oğlumda sadece bi kere gogsumde ıslaklık hissettim bi dahada olmadı. İçiniz rahat olsun inş sütünüz gelir.

Aynen benim denildiği gibi oldu sizin kız mı erkek mi
Erkek ve bunu duyduğumdan beri bel ağrılarına daha dikkat etmeye başladım. Ama benim bey doğuracak olsan hiç durmaz o anlarız politikası izlediği için ağrımı çekip sonra geçiyorsa susuyorum

Çok teşekkürler , aslında oluruna bırakmak lazım söylediğin gibi her şeyi etkilediği gibi stres sütü de etkiliyordur ama işte şeytan dürtüyor bazen

olur allahın izniyle destekli sütyen takmayın ama.. eğitimini almıştım ben hamile sütyenleri var onlardan kullanın doğumunuza az kalmış
Ben bayadır emzirme sütyeni takıyorum, ilk başlarda sütyenlerim dar gelmeye başlayınca yeni aldıklarımı öyle almıştım sonra tekrar almayayım diye , teşekkür ederim

T TubaSude nasıl süslesem diye düşünüyordum dediğin gibi yarım incilerle süsleyeyim aklını seveyim
senin tecrübelerin olmasa var yaaa

placebo effect Hayırlısı olsun inşalahh
iyi haberlerini bekliyoruz

ya buradaki herkesin göğüsleri küçük mü
ben emzirme sütyeni bulamadım resmen
100 beden aldım güya bulabildiğim oydu benim bi yerim sığmaz ona
normal süngersüz sütyen koydum o yzüden hastane çantama

interiorarchitect anestol krem iyi geliyor
soğuk su daha beter yapıyor
bir de bulabilirsen aloe vera ya da kantaron sür
en iyi onlar geliyor
nazardan oldu herhalde önce ablan şimdi de
okuyun kendinize

Erkek ve bunu duyduğumdan beri bel ağrılarına daha dikkat etmeye başladım. Ama benim bey doğuracak olsan hiç durmaz o anlarız politikası izlediği için ağrımı çekip sonra geçiyorsa susuyorum

Valla enişte gibi düşünüyorum bende
bazen bi ağrı saplanıyor
sonra d aa diyorum ki gelecek olsa belli olur herhalde anlarım kendimi salında rahatlıyorum zaten

ONTK bi senin kayınpeder bi de Milana firuze nin kaynanası gibisini ne gördüm ne duydum yaaa
yüzsüz adam paran yok neden geliyorsun
neyin rahatlığı bu
kayınvaliden bile şaşırmış artık baksana ne kafalar var yaaa
oğlun da dedesi gidince doğar merak etme
sırf o adamın yüzünü görmemek için çocuğun gelesi yok

interiorarchitect canım çok geçmiş olsun ya nasıl oldun peki su falan topladimi? Anestol acısını bayagi alır gebeliktede kullaniliyor inş hemen geçer cnm gecende de benim ayagima biraz döküldü bu kismida gobegime sicradi gobegime kafayi takmaktan ayağımın su topladiginı görmemişim ki bebek kaç kat derinin altinda ama işte anne psikolojisi

Çok geçmiş olsun...
Teşekkür ederim canim
Canim okuyoruz valla sadaka da verdik ama iste yine de kazadan kaçılmiyor demek ki
Ayy kıyamam gecms olsun cok mj yandi.
Epey yandi ya git gide sisiyor sanki
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, yanık acısı çok kötü inşallah geçer çabucak.
Cok tesekkur ederim canim gercekten cok yaniyor

Anestol surdum bir de yanik kremi surdum canim ama daha hafiflemedi yanmasi bez koydum ustune buz koydum oyle hafifliyor acisi birazda olsa.
Sana da cok gecmis olsun canim insanin akli hep yavrusuna gidiyor Allah korusun kazalardan hepimizi

Yaa ben durup durup bu mesajı okuyorum biliyormusun Esmer bana benzeyecek demek ki Atam

Anestol surdum bir de yanik kremi surdum canim ama daha hafiflemedi yanmasi bez koydum ustune buz koydum oyle hafifliyor acisi birazda olsa.
Sana da cok gecmis olsun canim insanin akli hep yavrusuna gidiyor Allah korusun kazalardan hepimizi
Ne cektin be yavrum sende bu ayakyan bacaktan cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…