2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canim
interiorarchitect Canım çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir inşallah.
Annen ya da yaninda yorende kim varsa seni bi okuyup uflesin.
Okuyor annem surekli kadıncagiz sasti kaldi o da once ablam sonra ben kendi de hasta garibim hangimizle ugrasacaginida sasti
Ne cektin be yavrum sende bu ayakyan bacaktan cok gecmis olsun
Hic sorma ya :) ayni ayak bi de :) cok tesekkur ederim canim benim

Gunaydin anneler dun gece bel ve cati agrisindan donemedim bile dogumami hazirlaniyorum yoksa iyice agirlastik ondan.mi oluyor bilmiyorum ama cok heycanliyim cok az zaman kaldi
Bendede aynısı var canım ... Bel sırt ayrı su bide bacak aramdaki kemikler 2 gündür fena agrıyor yatarken dönemiyorum otururken canım yanıyor .. Nedir acaba bu ne zamn gelcek bu sıpalar

Yanık çok acır canım ya sizin üstünüzde gerçekten nazar var inandım artık bende dün kahve döktüm ama bişi olmadı. Kahvaltıda çaydanlığı hep eşim masaya getirir ne olur ne olmaz sakarlaştık bide dikkatli olmakta fayda var

Haklisin canim sana bu konuda katiliyorum neyi aklindan surekli gecirirsen basina o geliyor negatifi cekmemek lazim insallah iyi olur hersey

Ya bizde kahvalti yapiyorduk ablam ameliyatli ya onunla sakalasiyordum falan kendine gelsin diye sonra gulme isini babam abartti :) cay vardi ağzında adam tutamadi kendini gulunce bende onun onunden elimi kacirim derken cayim yeniydi elim carpti doktum oldugu gibi bi bardagi bacagima banyoya kostum ama is isten gecti yapismisti pijama ustume

Off derin ne halde?

Canım kaçıncı haftada sezeryanla alacaklar ?

Kizimda malesef hic bas asagi donmedigi icin sezeryan olmak zorunda kaldim. Yeri daraldigi icin haftan itibari ile artik donmesi zor, ama imkansiz degil. Sezeryan fikrine kendini alistirsan iyi olur donersede surpriz olsun.

Doktor müsade ettiği sürece beklemeyi düşünüyorum. İlk gebeliğim olduğu için döneceğini umuyorum . Hangisi hayırlıysa o olsun. Allah herkese kolay doğumlar versin

interiorarchitect gecmis olsun. Yanik acisida sonrasida fenadir. Aklinda bulunsun her turlu yanmaya haslanmaya aninda bir yumurta beyazini cirpip suruyorsun iyice kuruyor geriliyor tenin sonrasinda ne kizariklik ne aci ne su toplamasi olmuyor daha gecen ay esim bacagina döktü sicak su komple. yapalim dedim soylendi ama sonrasinda dua etti bana. Çok işe yariyor epey olmuş senin bunun icin gec artik ama yazayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…