2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

interiorarchitect gecmis olsun, dikkatli olmak lazim. Ben normalde de sakar biriyimdir, hamilelikten sonra hepten sakar oldum. Kipkirmizi meyve suyunu yeni aldigimiz mutfak kilimine dokmustum gecenlerde :S
Ediyorum ama iste anlik oluyor hep kazalarim oglumda boyle sakar degildim ama bu hamileligimde hic rahatlayamadim Allah hayretsin

Benim kv demdende beter bence
ONTK kp ri.
gercekden kp cok zor biri, benim kp de biraz sinirli biri ama gelini olarak bana cok saygı duyuyor tabi bu saygının karşiliğnida alıyor bende ona cok saygı ve sevgi duyuyorum.senin kp kendisne saygısıdami yok niye boyle davranır bir insan.
En azından benim kv başkalarnın yanında birde bazen 180 derece dönüp melek kanatlarni takıyor o anı bulmak zor ve nadırde olsa en azından var. Senin kp hiçmi öyle anı yok? O anı kolar gönderirdin. Doğuma kadar bir yolunu bul gönder bebek nerde kalıcak o zaman, diyelim salonda falan yatı odayı boşaltdi lohusalığında hiç cekilir dert değil. Bir yolnu bulup göndermeye bak.
Allah yardimcın olsun canim.

Ay aklimda olsun gerçekten feci yaniyor ya ben hatayi su tutmadan pijamami soymakla yaptim hemen su atsaydim ustume yapismazdi en azindan ama iste can havliyle banyoya kostum pijama soyup su tuttum o da deriyi kaldirdi haliyle

Ay aklimda olsun gerçekten feci yaniyor ya ben hatayi su tutmadan pijamami soymakla yaptim hemen su atsaydim ustume yapismazdi en azindan ama iste can havliyle banyoya kostum pijama soyup su tuttum o da deriyi kaldirdi haliyle
Evet biraz yanlis olmus ama insan can havliyle ne olursa yapiyor. Ben hemen gorunce yazayim dedim senin msjin saatini gorunce olan olmus dedim artik. Cocukta var sende cidden mucize yumurta aki aklinda olsun.

Benimde en buyuk buldugum 100 b cup ben normalde c cup 95 takiyorum bu sutyenden kesin gogsumun yanlari cikacak

Aynen kuzum ya bişi dicem benim kedim varya kp e düşman gibi davranmaya başladı dün uyutmadı hiç sevmiyor tırmalıyo aslan oğlum benim ve sürekli benim yanımda kp sinir oluyo bu hayvan neden bana böyle düşman gibi bakıyor düşman gibi davranıyo dedi eşimde kedi bile biliyo ne mal olduğunu dedi koptum bizim yapamadığımızı kedim yapacak galiba oğluşumda gelmesin göstermesin kendini herkesi hayvanı bile delirtti adam ya

Bunu bende duydum canım çok işe yariomus ama ben yumurtayi sariyla birlikte saniodum sadece beyazimi koymak gerekiomus aklımda bulunsun

Evet cok cirkin oldular ki kendim sahsen begenirdim.goguslerimi
Benim de miniklerdi ama şikayetim yoktu, karardı filan dur bakalım daha ne hale gelecek.

Aslında bu konuda rahattım ama eşim sorup duruyor o biraz aklıma soktu. Sağol kuşum içimi ferahlattın bende inanıyorum o süt bu memeye gelecek.

Yaa ben durup durup bu mesajı okuyorum biliyormusun Esmer bana benzeyecek demek ki Atam
Kızında aynı sana benziyor çok şeker maşallah. Biliyormusun ben kolay kolay rüya görmem gördümmüde çıkar rüyam inşallah buda çıkar çok güzeldi küveze falan gerek kalmadı bide sen doğum yapmamış gibi duruyordun maşallah. Ay hele o yakışıklı varyaaaa kız tırnakları uzamıştı bide tam törpülük :) doğduğunda bi resmini at gördüğümle karşılaştıracam buruşuk oğluşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…