2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok güzel umuyorlar bence hata güzelmi ağırladın kotumu arkandan bile konuşurlar inan. Tabi her insan ayni değil.

Ne kadar ayıp bu da hasta ziyareti sayılır aslında ama haklısın bir de arkadan konuşmalar falan olur . konuşan da kendi bilir bana kalsa gelene hazır kuru pasta yanında çay verir yollardim

Ben bekletimde kızlar beklemiyor canım yoksa bana kalsa 40 ta doğsunlar :)) melina hanım çıkışta bekliyor peşinde melisçiğim bana soran yok ki :))

Oy kuzum sıra sıra dizildiler demek ki çıkışa.
Hayırlı doğumlar olsun bakalım nasıl doğacaklar.
Komşunun kardeşi ikizlerden birini normal doğurdu diğeri çıkmadı sezaryenle aldılar
Üstteki alttakini itip iyice Rahime yerleşmiş çıkmaya niyeti olmamış. Bakalım senin kızlar ne yapacaklar?

Canım benim de bir defa süt geldi gece uyurken sanırım üstüne baskı yaptım fark etmeden. Ama eltim dedi ki zaten dogurmadan sık sık süt akmasi iyi değilmiş süt kanalları gevşek olunca öyle olurmuş doğumdan sonra da çocuk sürekli akan sütü ememedigi için memeyi reddedebilirmis onun bir arkadaşının başına gelmiş

Ne kadar ayıp bu da hasta ziyareti sayılır aslında ama haklısın bir de arkadan konuşmalar falan olur . konuşan da kendi bilir bana kalsa gelene hazır kuru pasta yanında çay verir yollardim
En iyisini yaparsın vala, gelenler yeme içmeyemi geliyor bizi merak etikleri içinmi? Yeme içmeye gelen hiç gelmesin nede merak etmesin.

Ay aklimda olsun gerçekten feci yaniyor ya ben hatayi su tutmadan pijamami soymakla yaptim hemen su atsaydim ustume yapismazdi en azindan ama iste can havliyle banyoya kostum pijama soyup su tuttum o da deriyi kaldirdi haliyle

Kuzum geçmiş olsun sen Çınar'ı ve kendini bi okutsana gerçekten

En iyisini yaparsın vala, gelenler yeme içmeyemi geliyor bizi merak etikleri içinmi? Yeme içmeye gelen hiç gelmesin nede merak etmesin.

Ben hastaneye gelemeyenlere 2 ay sonra eve buyrun diyeceğim zaten millet hastalığına falan dikkat etmeden geliyor çocuğumu hasta edemem . ama muhakkak zorla ya da çat kapı gelen olacaktır .Onlar da umduğunu değil bulduğunu yesin

Ya kızlar doktordan geldim bilirubin 1+ cikmis. İnternetten araştırdım gebelik kolestazı diyo. Kasinti ile belli ediyormuş kendini. Ben kalçalarıma kadar kasınıyordum. Hiç onemsememistim. Eşim gelince akşam doğum hastanesinin aciline gitcem kan vercem idrar vercem tekrar bakalım alt ast falan nasıl çıkacak. Bilirubin yüksek olduğuna göre onlarda yükselmiş olabilir :/

Özel günlerde yemek vermek sadakadır. Tabi ki herkes durumuna göre birşey hazırlar. Ama ben evime gelene ikram çıkarmadan yollayamam. Hiçbir şey olmazsa bir kek yaparsın hızlıca yanına bir kahve yeter. Kendimize çocuğumuza sadakaya niyetlenelim inşallah.

Geçmiş olsun ihmal etme sıkıntı da yapma akşama kadar Allah’ın izniyle birşey olmaz.

Ah canım ne naif ve güzel bir düşünce ınsaallah etrafındaki insanlar da böyledir. Ben de en kötü dışarıdan bir şey alıp ikram ederim ama böyle durumlarda gelip de ev sahibini eleştiren hizmeti beğenmeyen laf eden insanları görünce tepem çok atıyor.

Benimde en buyuk buldugum 100 b cup ben normalde c cup 95 takiyorum bu sutyenden kesin gogsumun yanlari cikacak

ay tek değilim çok sevindim valla
ben 95 e kullanıyordum aradaki farkı hesapla :)
bazı markalarda var büyük ama çok pahalı marks and spencer da 2 lisi 195 tl ydi :)

bende çok kızıyorum
ay çıkarta çıkarta bunu mu verdi falan diyenlere

ne ikram ederiz bilmiyorum o an ne denk gelirse sanırım
ben kv ye güveniyordum normalde su böreği falan yapar kendi dondurucusunda hep vardır ama
ben gebe kaldım kadın ilgi alakayı kesti sormadı bile bende istemedim

ilk hastaneden çıkarken hastanenin arka sokağında bi yer var tepsi hesabı börek falan satıyor oradan alırım 1 tepsi
sonrası Alalh kerim

Onları duymayacaksın görmeyeceksin. Herkesin etrafında var o tarz kişiler. Sen niyetlen sevabını al . Kimseyi mutlu edemeyiz ki bu hayatta. Sen üzerine düşeni yap gerisini boşver.
Maşallah hazırlığını da kayınvaliden yapıyormuş sen keyfini çıkar bence.

Annen olacak mı yanında?
Alırsın bir tepsi börek yanına da tatlı . Yeter.
Kayınvaliden biraz tripli gibi geldi bana oğlunu bebeğinden mi kıskandı acaba

Ay bide o var hasta insanlar geliyordu ben uyandirmasına, öpmesne. izin vermeyince alınıyordular etrafda dedikodumu yapıp yuzume vuruyorlardı başkalarnın yanıda cok iyi niyetli gibi. bide kv anem eşim bana kızıyordu ayıp burak öpsünler diye, ne deyeri kızın var milet senin kızın için gelmiş buraya falan.
hatırladıkca sınır oluyorum, bide uyku düzeni tam oturtmuşdum bebeği görmeye bizim kirve olduğmuz aile gelmiş yediler içdiler kv gelip uyuyan bebeği daha 2 aylık uykusundan al dişarı cıkar mısafirin kucağna koy ki buda benim torunum bebek neye uğradığni şaşırdı bütün gece huysuzluk etdi ama isdediği oldu uyku düzenini sonsuza kadar bozdu etrafdakiler bana hayran gümleler kuruyorlardı bunu başara bildiğim için buda batıyordu tabi ona. ben şimdi bile tam kendisi desteksiz uyumayı öğretiyorum bir şey cıkarıp kavga edip küşüp bağırıp cağrıyor, bir şey söylediğimde de: "saygi bozulmasın diye ben susuyorum hep ne desem her şeye cavap veriyorsun" diye de acıtasyon yapıyor.
Yine ne cok dolmuşum.

Senin işin zor bacım Allah sana çektiklerinin karşılığını versin en kısa zamanda.
Maşallah iyi sabrediyorsun.

Insallah cirkince sarkmazlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…