2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canim. Ben artık delirdiğmi falan düşünmeye başlamişdim cünki etrafımda kiler delirmiş anormal bir insan gibiymişim gibi davraniyorlar bana.
Bide fiziksel görüntü olayı var artik aynada kendime bakmak isdemez duruma geldim.
Her şey üst üste gelince insan daralıyor işde. O eski güzeliğimden eser kalmadı artık herkesin hayranlik duyduğu ben şimdi ne hale geldim. Tek teselim bebeğim onu sağlıkla kucağma alıyım her şeye dayanırım başka şeylerin önemi yok.

iyiyiz canım taburcu olduk doğumdan sonra 24 saat geçince şekeri düşmesin diye takip ettiler 81 di çıkış hakkı kazandığımızda sütüm pek yok daha çocukta ememiyo çalışmalar yapıyoruz sürekli inşallah gelişme kaydederiz sen nasıl oldun

Geçecek inşallah bende aynı hissediyorum bedenlerimiz yüzümüz vs çok değişti ama geçici az kaldı sağlıkla alalım kucağımızada toparlarız. Birde seni neden uyandırıyor kv den sabahın 8 inde ben gece uyuyamıyorum sabah beni uyandırmayın desene hiç anlamıyorum insanları ne anlyışsızlar kadın doğuracak nerdeyse sabah kaldırıp temizlik yaptırmak nedir

Ufak bi kaza atlattım canim tam
Düşmedim ama karnımı öyle bi kasmışım ki agriyor feci bebk hareketleri normal
Diye gitmedim doktora dinleniyorum şimdi
Geçmiş olsun bu ara bende de var sakarlık merdiveni görmedim boşluğa adım atar gibi oldum ama zor toparladım sanırım artık yatıp dinlenmemiz lazım kafa sadece doğuma odaklandı artık

Ufak bi kaza atlattım canim tam
Düşmedim ama karnımı öyle bi kasmışım ki agriyor feci bebk hareketleri normal
Diye gitmedim doktora dinleniyorum şimdi
Çok geçmiş olsun canım ya
Kızlar grupça hepimizi okutmak lazım. Sona gelmişken hemen hemen herkes bir hadise atlatıyor

Bugün iki tane hurma yedim, yarım fincan da adaçayı içtim bişey olmaz di mi???endişelendim bu sefer doktorum izinli 4-5 gün :s

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşaAllah

Canim ben ramazanda gúnde.5 6 tane yiyordum ondan sonrada hergún gunde bikac tane yedim hurmayi cok secdrim resmen aserdim sonra doktoruma sordum gúnde birkac tene yiyebilirsin dedi yani erken dogum falan olsaydi ben çoktan dogurmuştum diye dûsûnuyorum ki halada yiyorum hurmayi
Bugün iki tane hurma yedim, yarım fincan da adaçayı içtim bişey olmaz di mi???endişelendim bu sefer doktorum izinli 4-5 gün :s

Hamilelikte korunmak hiç aklıma bile gelmedi. Neyden korunacağız ki koyver gitsin

Kızlar bu korse olayını bm de almak istiyorum ama hangi siteden aldınız ve beden nasıl yaptınız şimdi vb 20 kilo aldım bu bedenime göre mı aliyim hangi site daha güvenilir sizce
Ben en son Rago korseye karar verdim ama bedene karar veremediğim için alamadım. Doğumdan sonra eşimi göndereceğim bir s bir m getirecek, hangisi olursa o alınacak.

Yapman gereken tek şey kp salona alıp bebeğin odasını kurmak odanın da kapısını kitlemek kimse de giremesin oda salonda yatsın başka türlü olmaz. KV. Gelicek diyosun beraber salonda yatsınlar. Sende günün gelmeden odayı kur eşyalarını yerleştir yoksa böyle daha çok stres olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…