- 6 Ağustos 2015
- 958
- 2.075
- 113
- 35
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #57.941
Zaman zaman aynaya baktığımda benden olsa olsa böcek olur diyorumİnşallah canim. Ben artık delirdiğmi falan düşünmeye başlamişdim cünki etrafımda kiler delirmiş anormal bir insan gibiymişim gibi davraniyorlar bana.
Bide fiziksel görüntü olayı var artik aynada kendime bakmak isdemez duruma geldim.
Her şey üst üste gelince insan daralıyor işde. O eski güzeliğimden eser kalmadı artık herkesin hayranlik duyduğu ben şimdi ne hale geldim. Tek teselim bebeğim onu sağlıkla kucağma alıyım her şeye dayanırım başka şeylerin önemi yok.
Acıbademe gidiyorum. Eskişehirde yapacağım inşallah. Ama kıçımın üstünde durma alışkanlığım pek yok. Eşim nereye gitse peşine takılıyorum. Bir gece kalmalı mersine geldik bugün, takıldım peşinedogumu burada mi yspicaksin sen hsngi hastaneye gidiyorsun?
Yazanların hepsini tek tek alıntılıyamadım. Bebeğim doğum pozisyonunu almış. Açılmam yok. Kasılmam ve bel ağrım vardı. Nst de sancım ilk çıktı sonraki takiplerde çıkmadı. Yatış verdiler. Nidiliat ve progestan verdiler sonra bir doz ciğer geliştirici vurdular doğumu bekliyorum sanırım bir şey söylemiyorlar. Kanamam yok. Kasılmam ilaçlardan sonra kesildi. Şuan yatıyoruz. İnş erken doğum olmaz.Insallah bisey cikmicak benimde 16. Haftalarda vardi agri sizi pek olmuyor zaten umarim bisey cikmaz muayene sonucunuda haberdar et merak ederim
Mağazaya gittim baktım ama deneme şansım olmadığı için satıcı da alma dedi. Alıp kenara koymayı istiyordum ama iş çıkacak eşime artık. Doğum öncesi 36 bedendim, öncesine göre al dedi satıcı ama 13 kg aldım, eski benle aramda başka bir insan varAnladım canm siteden bakıyorum ama bedene karar veremedim bilemiyorumki
Progestan ile rahmi desteklemeye calisiyorlar. Nidilat dogum sancilarini kasilmalarini durdurmak icin veriliyor 4 yada 6 saatte bir seklinde vermislerdir buyuk ihtimalle. Dogumu durdurmaya calisiyorlar ciger gelistirici etkisini gosterene kadar buyuk ihtimalle. İcini ferah tut acilma yoksa büyuk ihtimalle dogum olmayacaktir o kucucuk ilac cok etkili.Yazanların hepsini tek tek alıntılıyamadım. Bebeğim doğum pozisyonunu almış. Açılmam yok. Kasılmam ve bel ağrım vardı. Nst de sancım ilk çıktı sonraki takiplerde çıkmadı. Yatış verdiler. Nidiliat ve progestan verdiler sonra bir doz ciğer geliştirici vurdular doğumu bekliyorum sanırım bir şey söylemiyorlar. Kanamam yok. Kasılmam ilaçlardan sonra kesildi. Şuan yatıyoruz. İnş erken doğum olmaz.
Canim ben evlendigimde kendi bedenime gore tayt seklinde olanlar var gobek uzerinide toplayan pentiden onlardan almistim. Kizimda 15 kilo aldim ve 4. Gun onu giydim. Yani dogrusu aldigin kiloya gore degil oncesine gore alman olacaktir sonucta korse dedigin sıkmali.Mağazaya gittim baktım ama deneme şansım olmadığı için satıcı da alma dedi. Alıp kenara koymayı istiyordum ama iş çıkacak eşime artık. Doğum öncesi 36 bedendim, öncesine göre al dedi satıcı ama 13 kg aldım, eski benle aramda başka bir insan varondan deneyerek almak aklıma yattı artık
oy kuzum Allah yardımcın olsun inşallah sayılı günler kaldı hayırlısıyla gelsin ogluşun çektiğin sıkıntıların yerıni mutluluga bıraksınBitanem nasılım ağrı ve sancıyla iyi olunabilecek kadar iyiyim. Biraz azalmaya başlamış suyumuz, 27 temmuz yani önümüzdeki cuma sezeryan tarihi aldık, ama sık sık kontrole de gideceğim o güne kadar
Valla iyi cesaret sende ki.iyiysen ve risk yoksa git tabi ama cok yorma kndini canim ya.Ben suan birak sehirdisini evimin dibindeki avm ye gitmem.37 den sonra epeyce bir agirlasiyorsun kasilmalar vs.cogaliyor ciddi derecede o yuzden cesaret edemiyrm..Acıbademe gidiyorum. Eskişehirde yapacağım inşallah. Ama kıçımın üstünde durma alışkanlığım pek yok. Eşim nereye gitse peşine takılıyorum. Bir gece kalmalı mersine geldik bugün, takıldım peşineherkes yollarda doğuracaksın diyor, göreceğiz bakalım
çookkk şükür canım inşallah ogluşunda memesini güzelce emer beslenir.valla bende iyiyim şükür canım sen dogum yapınca beni de aldı bir telaş :) güzel haberlerini bekliyordum çok şükür de aldım çok mutlu oldum.bana da dua et olur mu bende hayırlısıysa bebeğimle benim için normal dogum yapayımiyiyiz canım taburcu olduk doğumdan sonra 24 saat geçince şekeri düşmesin diye takip ettiler 81 di çıkış hakkı kazandığımızda sütüm pek yok daha çocukta ememiyo çalışmalar yapıyoruz sürekli inşallah gelişme kaydederiz sen nasıl oldun
İnşallah gecer hem psikolojik hemde fiziksel olarak toparlarim.Geçecek inşallah bende aynı hissediyorum bedenlerimiz yüzümüz vs çok değişti ama geçici az kaldı sağlıkla alalım kucağımızada toparlarız. Birde seni neden uyandırıyor kv den sabahın 8 inde ben gece uyuyamıyorum sabah beni uyandırmayın desene hiç anlamıyorum insanları ne anlyışsızlar kadın doğuracak nerdeyse sabah kaldırıp temizlik yaptırmak nedir
Aynen canim cok şükür eşim bu halimle bile güzel olduğmu falan söyleyip üzmüyor beni ama bende de göz var aynaya bakdığımda görüyorum.Zaman zaman aynaya baktığımda benden olsa olsa böcek olur diyorumeşim gaza getiriyor güzel olduğuma dair ama sevemedim tombik beni
Aa seninde mi günün belli oldu hadi hayırlısı olsun saglıkla kucağına alırsın inşallahBitanem nasılım ağrı ve sancıyla iyi olunabilecek kadar iyiyim. Biraz azalmaya başlamış suyumuz, 27 temmuz yani önümüzdeki cuma sezeryan tarihi aldık, ama sık sık kontrole de gideceğim o güne kadar
maşallah canım çok olgun düşünüyorsun bu çok güzel bir şey inşallah böyle sabırla herşey gelir geçerAmin canim inşallah allaha şükür sağliğmiz yerinde. Diyer sıkıntılarda zamanla düzelir inşallah ölümden başka her şeyin caresi vardir elbet.
En büyük care dua ve pes etmeden direnmek.
Doğru valla :)Hamilelikte korunmak hiç aklıma bile gelmedi. Neyden korunacağız kikoyver gitsin
Acilman yoksa sancin gecince taburcu olursun canim.korkma insallah bisey olmazYazanların hepsini tek tek alıntılıyamadım. Bebeğim doğum pozisyonunu almış. Açılmam yok. Kasılmam ve bel ağrım vardı. Nst de sancım ilk çıktı sonraki takiplerde çıkmadı. Yatış verdiler. Nidiliat ve progestan verdiler sonra bir doz ciğer geliştirici vurdular doğumu bekliyorum sanırım bir şey söylemiyorlar. Kanamam yok. Kasılmam ilaçlardan sonra kesildi. Şuan yatıyoruz. İnş erken doğum olmaz.
Canım çok zor durumun psikolojik olarak kendi evinde diken üzerindesin ben yattığım zamanlar kvde de kaldığım günlerde oturma odasında yatardım hep kadın kendi evinde oturma odasına 10 dan önce girip beni çağırmazdı yaptığı işkence yani anlayışsızlık gece kocana ne giyeceğine bile etki ediyor durumda bunun psikolojik olarak yıpratıculıgı var allah yardımcın olsunİnşallah gecer hem psikolojik hemde fiziksel olarak toparlarim.
Her gün başka bir bahane buluyor işde hiç bir şey bulamasada öğlen oldu. Kalk kahvaltı hazırla beni cağır gelip kahvaltimizi yapalim sonra evin işni bitir cocuğna bak diyor. Ama diyer işlerden kizima vakit ayıramiyorum ki sadice bezni üzerni değiş yemek pişir yedir sonra gelip kucağna alip gidiyor bir yerlere komşuya falan sen işini rahat yap diye cok büyük iylik yapıyormuş gibi. Ama başkasnın yaninda kan şekeri düşmesin diye uyandırıyorum yemek yesin diye ama beni dinlemiyor işde diyor. Bir ara inatlaşdım baya en azından 9 kadar uyumak için kendisi gelyor kalk artik sonra kızının cocuklarnı yoluyor gidin deyin uyansın artik biri gidip biri geliyor. cok anlayişsiz odaya dang diye giriyor kendiside torunlarıda. Bazen ben uyuyorum sıcakdan ustüm acık insan cıkar ya kapı calir hayir bu yine giriyor odaya. Bide yataktan kalkar kalkmaz dişarı cıkmami bekliyor bir izin vermez giyniyım yatağmi topluyum sacımı tariyim sözü ağızdan cıkdıği an dişarda olmaliyim bu yüzden eşim artik gece gündüz giydiğim kiyafetlerimle uyumami isdiyor. Pijama değişmek falan uzun suruyor sabah. Yada bir kolay giyilen elbise koyuyorum yanima cağırır cağırmaz üzermi deyişip cıkıyorum. Bol kolay giyilip cıkarılan pijama giyiyorum. Vs işde boyle tabi iyi huylarıda var bazen cok iyi anlayışli biri ola biliyor nadiren tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?