2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, Çukurova üniversitesi çocuk profösörü bir doktor yenidoğan bebeklerin tuzlanmasından bahsederek bir çok bebeğin su kaybından dolayı beyin kanaması geçirdiğini söylemiş. İnstagramda anne bebek sitesinde okudum. Linki atabilirim. Tuzlamayın bence

Yarım saat arayla verdiler nidiliatı bir de sabah 5 te. Protestanıda 8 buçukta içtim bir de sabah 6 da içicem. İnş zamanını bekler. Ultrason da 32 haftalık çıkıyor.
Acilman yoksa sancin gecince taburcu olursun canim.korkma insallah bisey olmaz
İnş canım.

Yarım saat arayla verdiler nidiliatı bir de sabah 5 te. Protestanıda 8 buçukta içtim bir de sabah 6 da içicem. İnş zamanını bekler. Ultrason da 32 haftalık çıkıyor.

İnş canım.
Benim 21. Haftada nisanim geldi dogum basladi. Nidilati 15dk arayla 4 kez verdiler ilk etapta kasilmalari durdurmak icin. Sonra 4 saatte bir devam ettim. Tabi bu sirada rahime dikis atildi. Ben dogurmadim o halde bile dusun :)) ki haftan ileride senin ciger geliştirici yapildi sancin cooook yuksek ihtimalle duracaktir ama durmasa bile emin ol sana igne etkisi icin zaman kazandirmaya yetecek o ilaclar icini ferah tut.

Desteğin için teşekkür ederim. :)))

Ay o ne yahu iyi tahammül ediyorsun Allah kolaylık versin askeriyede böyle iştima yoktur. Yardım içinmi geldi öyleyse gönderin bu ne böyle umarım devamlı sizinle yaşamıyordur. Eşin en azından müdahale etsin ne bileyim

Bende nidilat gibi adalat kullanıyordum o baya kasılmaları engelliyor bu saatten sonra önemli olan ciğer geliştiricinin etki edeceği süreye sahip olanilmek başaracaksınız annesi merak etme sen

Sağol canim.
Böyle şeyler işde insani yipratan canim. Senin kv dende cok anlayışli kadınmiş helal olsun. Kendimi yaşlanmiş hayatan zevk alamayan biri gibi his ediyorum. Ama daha önümde o kadar uzun bir yol varki inşallah düzelir her şey güzeleşir.
Geleceğin hayalini kurduğumda cok güzel olucağna inanıyorum.

Canim sagol, kv birlikde yaşiyorum, konuşduğunda saygıdan benimde saygısızlığımdan konuşur işte.
Eşimin yapa bileceği bir şey yok annesi sonucda aramiza giremezki girsede annesi benden daha önemlidir onun için ona destek olmak zorunda kalır. Bunu bildiğim için eşimden nasıhat dinlememek için artik uğraşmiyorum. Onun hakindaki olumsuz sözlermi beyninde siliyor hemen sanki hiç duymamiş ben söylememişim gibi davraniyor, ve her zaman annem gibi bir kv sahip olduğum için cok şanslisin diyor üstelik.

Canim cok normal his etiklerin insan bu mucızeye inanamiyor, ve bundan korkuyor, ama emzirmek inan cok hoşuna gidecek, o minik bebek senin olduğu için inanamadığın şekilde buyuk bir sevgi duyucaksın, bu bazı kadınlarda hamilelikde bazılarında doğum sonrası hemen bazılarındada lohusalik bitdiğinde başlar ona duyacağın inanılmaz sevgin bana hamilelikde her ne kadar cok sevsemde kızmı doğduğu ilk andan iytibaren başladı ona olan sonsuz sevgim, birini kendinde daha cok sevmek cok ilginc bir şey, o sevgi başladığında kucağna alıcaksın ya sen memeni verene kadar bulduğu her şeyi emeye falan calişicak onu bekletmemek için acele ediceksin, ama acıkcası ben emzirmeyi kolay bir şey biliyordum, benim gihüs ucum yokdu birde acemilik hemşiresiz kızmı emziremiyordum ama daha sonra alışdım, sen de alışıcaksın merak etme. Hastanede kaldığın sürede insan alişiyor hem bebekde cok yardımcı oluyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…