2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklınla bin yaşa canımm. Çok güzel düşünmüşsün var evde alt açma. Benim beyin duruyor ağrım olduğunda
Cnm burda amacımız birbirimize destek olmak sizlerde iyiki varsınız bazen eşimize anlatamadığımız hislerimizi birbirimize anlatıyoruz çözüm bulmaya çalışıp rahatlatıyoruz
Kızlar doktorum aradı 15:30 da gireceğim doğumu 12 ye aldı sabah 10 da yatışım yapılacak
Hadi hayırlısı geliyor bebişler bu hafta bebiş sayısı baya artacak gibi

Kızlar ben kontrolden geldim c.tesi icin gün kararlastrdik doktorumuzla sezeryan için.
Kasilmalarim başlamış zaten nst de de epey kasilma cikti. Insallah hepimizin dogumu hayırlı ve saglikli olan sekilde olur.
Gözün aydın hayırlısıyla olsun bebiş
Sağol canım benim. Evet canım 38+1 olacağım, çok şükür. İnşallah dayanırım o zamana kadar
28 diyoduk 27 ye kaymış bakalım benim nolcak yarın benimde kontrol hayırlı olsun sanada cnm niye salıyı cumaya aldırdın ısrarla anlamadım.

Kizlar sezeryan olunca, hastanede kac gun kalmam gerekiyor?
Ben iki kaldım bundada iki dediler

Maşallah ya erken erken doğmuş hep yumurcaklar :))) bizde beklemedeyiz bakalım

Sakın olun cnm ne olursa olsun oda eşinin babası çok haklisin sonuna kadar ama
Aaa gercekten mi cok iyi, ben 3-4 gun kalmak gerekiyor sanmistim
Normalde standart 2 gun kalıniyor cnm 1 gun normal dogumda diye biliorum

Masallah kızlar 2 gün girmedim nerdeyse 80 sayfa birikmiş Doğuma gidecek tarih belirleyen arkadaşlar sağlık şihhatle kavuşur insallah bebislere ne kadar çabuk geçiyor zaman hergun bi Doğum haberi alıyoruz neredeyse herkes yolun sonunda sağlık sıhhatle bebislerini kucaklarına almış olur insallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Kızlar ben kontrolden geldim c.tesi icin gün kararlastrdik doktorumuzla sezeryan için.
Kasilmalarim başlamış zaten nst de de epey kasilma cikti. Insallah hepimizin dogumu hayırlı ve saglikli olan sekilde olur.
Canım hadi hayırlısı inşallah. Benden öndesin gibi görünüyor, rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip etsin.

Canım sen nasılsın iyimisin?

Anneler az önce oğlumun yatağına çıkıp penceresinin kapatmak istedim fakt cam sürgülü sert kapanıyor zorlarken elim kaydı ben geriye doğru düşmek üzereyken elimle arkayı destekledim o sırada çok kastım kendimi karnımın içi acıyo yatıyorum Suan hareketler normal gibi bilemedim ne yapsam.

Doguma kaldi 18 gún ve ben cok panik yapmaya basladim arkadaslar fazla düsünmemeye calisiyorum kizcemin súslemeleriyle geciriyorum vaktimin cogunu ama gece yataga yatinca ben aliyo bi dûsgnce benim gibi olan varmi

Günüm belli olsa ben de.muhakkak öyle olurdum.ama günüm.belli olmayınca maalesef hayal bile kuramiyorum

Kizlar ben ebebekten kraftin g9gys pedini almistim ama her taktigimda kasinti yapiyo neden acaba bilgisi olan varmiki

Doguma kaldi 18 gún ve ben cok panik yapmaya basladim arkadaslar fazla düsünmemeye calisiyorum kizcemin súslemeleriyle geciriyorum vaktimin cogunu ama gece yataga yatinca ben aliyo bi dûsgnce benim gibi olan varmi
Bende de inanılmaz bi rahatlık var allah nazardan saklısında neden anlamadım çok paniktim halbuki sonrası içinde dogum anınıda düşünmüyorum çok merak ediyorum sadece nasıl olacak diye de

Bu söylediklerin saçma falan değil, darlanman çok çok normal. Enerjinin üstünde iş yapıyorsun ve buna rağmen yeterince takdir de görmüyorsun. Kızmak için, üzülmek için fazla fazla sebebin var canım. İnşallah vicdana gelir üzmezler seni

Yaklaşik bir saatir ayni doğum sancısı gibi kasılmam var, ama son 1 haftadır her gece var ertesi günü geciyor şimdi uyumaya calişicam yarın doğum yapmayi düşündüğüm hastaneye gidicem prosodür nasıl fiyat nasıl diye, ve kızım nasıl ne durumda diye.
2 haftadan fazladır kontrolum olmadım.
Bu gece doğururmuyum acaba gercek sancılara cok benzediği için ayırt edemiyorum. Ama eninde sonunda anlıycam gercek sancıysa gece uyandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…