2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 canimm kontrole gideceğini okudum ama geldiğini okumadim yazdiysan tabi :) nasilsin oglus nasilmis doktor ne dedi
Bitanem nasılım ağrı ve sancıyla iyi olunabilecek kadar iyiyim. Biraz azalmaya başlamış suyumuz, 27 temmuz yani önümüzdeki cuma sezeryan tarihi aldık, ama sık sık kontrole de gideceğim o güne kadar

Evet canım bende anladım korunmayacagımı da enfeksiyon falan olur mu diyede biraz panik yaptım napacaksın 9 Aydır uzağız bu konulara iyice artık :)

Gnrcnn canim sana uzun zamandır bir şey sormak isdiyorum ama cekiniyorum. Sanirim kizlarindan birinin ismini melis koyucak sın bende melisa koyucam demişdim. Ama sonra melis-melisa esminin caiz olmadığnı günah olduğnu okudum bir kac yerden ama cok güvenilir bir yazı bulmadım. Sen bunu güvenilir birinde hiç sordunmu acaba? Yada sorma geregi duydunmu?
Cünki melis melisa ismi cok hoşuma giden bir isim. Bir sitede sordum ama kimdir nedir bilmediğim biri günahtır yazdı acıkcası kim olduğnu bilmediğim için de cok güvenemedim. Bu kadar hoşuma giden bir isimden tam emin olmadığım bir şey için vaz gecmek isdemem. Bu konuda bir bilgiye sahipsen benimle paylaşırsan cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…