2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende nidilat gibi adalat kullanıyordum o baya kasılmaları engelliyor bu saatten sonra önemli olan ciğer geliştiricinin etki edeceği süreye sahip olanilmek başaracaksınız annesi merak etme sen
Desteğin için teşekkür ederim. 1 doz ciğer geliştirici ne kadar da etki ki?? Şimdi ağrım kasılmam kanamam yok şükür. Sırt üstü yatarsam kasılıyorum sadece bu da ilk defa başıma geliyor. Bir de stresten migrenim tuttu onun için de parol serum bağladılar.

Dün sadece sabaha karşı 30 dk uyuyabildim dünde 2:30 yattım 5 tem beri uyanığım acayip susadım şişeyle bakışıyoruz ama yasak tabi birazdan bir duş alıcam sonrası Allah kerim
Allah yardımcınız olsun canim.Hayirlisiyla kavusacaksin insallah kizlarina bizler sana buradan dualar gondericez..bnde uyuyamiyorum hic hemde..

Bu arada ben de eğer üniversite hastanesinde doğum yapmaya karar verirsem doktorum 25.07.2018 tarihinde sezaryen olabileceğimi söyledi.
En başından beri beni takip eden doktorum ise normal doğumu deneyebilecegimizi söylüyor. Ben sanırım normal doğumu ve özel hastaneyi tercih edeceğim. Umarım verdiğim bu karar özellikle beboş için doğru bir karar olur. Kafamı karıştıran tek şey suyumun az olmasının normal doğumda sıkıntı yaratıp yaratmayacagi. Hayırlısı diyoruzzz ve cumartesi kontrolümüzü iple çekiyoruz :))))

Dün sadece sabaha karşı 30 dk uyuyabildim dünde 2:30 yattım 5 tem beri uyanığım acayip susadım şişeyle bakışıyoruz ama yasak tabi birazdan bir duş alıcam sonrası Allah kerim
Canımmm. Sen hiç uyumamışsın. Dualarımız seninle. Herşey güzel olacak, hayırlısıyla kızlarını kucağına alacaksın

Ben cuma saat 16:00 da vuruldum gece vurur diye bekledim ama dr bebeğimin duracağından çok emindi 24 saatte bir vurucaz dedi cmt 16:002. Doz vuruldu 23:23 te doğum oldu

Ben cuma saat 16:00 da vuruldum gece vurur diye bekledim ama dr bebeğimin duracağından çok emindi 24 saatte bir vurucaz dedi cmt 16:002. Doz vuruldu 23:23 te doğum oldu
Anladım canım. Bende bugün taburcu olmayı bekliyordum ama etmediler. Ağrım kanamam kasılmam kalmayınca. Biraz moralim bozuldu.

Insallah canım hsyrlisiyla.
Yalniz cok fena kasilmam var karnim surekli sert ve aci verici uyku yok..bakslik hsyirlisi insallah gunune kadar bekler bebişim.
Son zamanlarda yalanci sancilar kasilmalar cok artiyor canim havaninda etkisi cok fazla bunda bebis gelene kadar bolca dinlenmene bak maraton sonra başlıyor hayirlisiyla :) siz doguma gittikce icim kipir kipir oluyor sanki kendim gidecekmisim gibi :)

Canim bende senin yerinde olsam b sikkini secerdim:) bebisin suyunu da dert etme canim suyu gelenleri bile 24 saat bekletebiliyorlar dogum icin bi de sen hastanede gozetim altinda gecirirsen sancilarini nst takibi yapilirsa sen de hareketlerini takip edersen Allahin izniyle bi olumsuzluk yaşayacağını dusunmuyorum nasipte varsa olur insallah yoksa da yeter ki bebisin saglikla gelsin her ikiside bir dogum yontemi sonucta :)
Gnrcnn canimmmm bugun sizin gununuz heycan doruktaaaa hem sende hem bizde :) guzel haberlerinizi alalim insallah
Arel13 canim dun smear sonucunu alacaktın sanirim oyle gordum bi ara ama sonra yazdığını gormedim naptin aldin mi nasilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…