- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #58.001
Allah sabır versin cnm ne diyim takmamaya çaış o zmn yapaccak birşey yokCanim sagol, kv birlikde yaşiyorum, konuşduğunda saygıdan benimde saygısızlığımdan konuşur işte.
Eşimin yapa bileceği bir şey yok annesi sonucda aramiza giremezki girsede annesi benden daha önemlidir onun için ona destek olmak zorunda kalır. Bunu bildiğim için eşimden nasıhat dinlememek için artik uğraşmiyorum. Onun hakindaki olumsuz sözlermi beyninde siliyor hemen sanki hiç duymamiş ben söylememişim gibi davraniyor, ve her zaman annem gibi bir kv sahip olduğum için cok şanslisin diyor üstelik.
Hadi hayırlısı cnm güzel haberleriniz bekliyoruzDün sadece sabaha karşı 30 dk uyuyabildim dünde 2:30 yattım 5 tem beri uyanığım acayip susadım şişeyle bakışıyoruz ama yasak tabi birazdan bir duş alıcam sonrası Allah kerim
Hayırlısı olsun hakkında cnm. Burdan sen yazmışken suyu azalan tüm hamilelere de yazmış olayım benim ilk doğumumda son haftalarda suyum arttı dr lar normalde azalması gerekirken suyun artmasından da pek hoşlanmadılar sonra beni bir dr a yönlendirdiler o dr bir araştırma yapıyormuş fazla meyve tüketiminin su artışını sağladığı üzerine gerçektende doğum için son ay anneme gitmiştim ve annemler meyveyi çok sever ve bana sürekli meyve soyup yediriyordu. Tabi bana sorular sordu araştırma sonucu noldu bilmiyorum ama şeker probleminiz yoksa ve suyunuz azsa meyve tüketin deneyin isterseniz ben o dönemde kivi elma portakal çok yiyordum. Ama su fazlalığıda sorun olduğundan hiç belirtim olmadan 38 de kızımı sezaryen ile aldılAr riske atmamak içinBu arada ben de eğer üniversite hastanesinde doğum yapmaya karar verirsem doktorum 25.07.2018 tarihinde sezaryen olabileceğimi söyledi.
En başından beri beni takip eden doktorum ise normal doğumu deneyebilecegimizi söylüyor. Ben sanırım normal doğumu ve özel hastaneyi tercih edeceğim. Umarım verdiğim bu karar özellikle beboş için doğru bir karar olur. Kafamı karıştıran tek şey suyumun az olmasının normal doğumda sıkıntı yaratıp yaratmayacagi. Hayırlısı diyoruzzz ve cumartesi kontrolümüzü iple çekiyoruz :))))
Nasilsin canimm minnak kusum nasilGünaydın kuzumm
Korkma hepsi onlem bende iki hafta arayala iki kez ciger gelistirici igne oldum. Erken dogum riskin oldugu icin gozlem amacli tutuyorlardir acele etme cikmak icin orada olman ikiniz icinde daha iyi. NStde sanci cikiyor mu?13 saat sonra 2. Doz ciğer geliştiriciyi verdiler. Korkuyorum inş doğurmam. Doğum hanede doğuranları görünce korktum. Daha gününe de çok var. Ufak çıkıyor. Allah yardımcım olsun. Dua eder misiniz bana bol bol.
Dün gece ufak sancılar çıktı. Doğum katında bir dağa baktılar ve çıkmadı. Şimdi yine bağlandım. Bakalım ne çıkacak. Acaba ilaçlar mı kasılmalarımı durdurdu diye panik yapıyorum.Korkma hepsi onlem bende iki hafta arayala iki kez ciger gelistirici igne oldum. Erken dogum riskin oldugu icin gozlem amacli tutuyorlardir acele etme cikmak icin orada olman ikiniz icinde daha iyi. Natde sanci cikiyor mu?
Neden panik yapiyorsun ilaclarin amaci o zaten bak ben tam 14 haftadir o kasilma onleyici ilaclarla ilerliyorum muadili olan adalat kullaniyorum gunde iki kez.Dün gece ufak sancılar çıktı. Doğum katında bir dağa baktılar ve çıkmadı. Şimdi yine bağlandım. Bakalım ne çıkacak. Acaba ilaçlar mı kasılmalarımı durdurdu diye panik yapıyorum.
13 saat sonra 2. Doz ciğer geliştiriciyi verdiler. Korkuyorum inş doğurmam. Doğum hanede doğuranları görünce korktum. Daha gününe de çok var. Ufak çıkıyor. Kasılmam açılmam kanamam da yok. Kafam çorba gibi oldu. Allah yardımcım olsun. Dua eder misiniz bana bol bol.
Nasilsin canimm minnak kusum nasil
İnşallah ya çok teşekkür ederim siz böyle yazınca içim rahatladı biraz sağol :)Canim cok normal his etiklerin insan bu mucızeye inanamiyor, ve bundan korkuyor, ama emzirmek inan cok hoşuna gidecek, o minik bebek senin olduğu için inanamadığın şekilde buyuk bir sevgi duyucaksın, bu bazı kadınlarda hamilelikde bazılarında doğum sonrası hemen bazılarındada lohusalik bitdiğinde başlar ona duyacağın inanılmaz sevgin bana hamilelikde her ne kadar cok sevsemde kızmı doğduğu ilk andan iytibaren başladı ona olan sonsuz sevgim, birini kendinde daha cok sevmek cok ilginc bir şey, o sevgi başladığında kucağna alıcaksın ya sen memeni verene kadar bulduğu her şeyi emeye falan calişicak onu bekletmemek için acele ediceksin, ama acıkcası ben emzirmeyi kolay bir şey biliyordum, benim gihüs ucum yokdu birde acemilik hemşiresiz kızmı emziremiyordum ama daha sonra alışdım, sen de alışıcaksın merak etme. Hastanede kaldığın sürede insan alişiyor hem bebekde cok yardımcı oluyor insana.
Benzer kilolar almış olacağız büyük ihtimalle. O zaman S beden bana olacaktır. Teşekkür ederimCanim ben evlendigimde kendi bedenime gore tayt seklinde olanlar var gobek uzerinide toplayan pentiden onlardan almistim. Kizimda 15 kilo aldim ve 4. Gun onu giydim. Yani dogrusu aldigin kiloya gore degil oncesine gore alman olacaktir sonucta korse dedigin sıkmali.
Ben de meyve yiyorum hergun yemeden de duramıyorum oturup bir tabak kiraz yiyorum mesela. Meyve yemezsem o gün duramıyorum çok canım istiyor. Su artışı olmaz inşallah bende de şu an normal suyumAllah sabır versin cnm ne diyim takmamaya çaış o zmn yapaccak birşey yok
Hadi hayırlısı cnm güzel haberleriniz bekliyoruz
Hayırlısı olsun hakkında cnm. Burdan sen yazmışken suyu azalan tüm hamilelere de yazmış olayım benim ilk doğumumda son haftalarda suyum arttı dr lar normalde azalması gerekirken suyun artmasından da pek hoşlanmadılar sonra beni bir dr a yönlendirdiler o dr bir araştırma yapıyormuş fazla meyve tüketiminin su artışını sağladığı üzerine gerçektende doğum için son ay anneme gitmiştim ve annemler meyveyi çok sever ve bana sürekli meyve soyup yediriyordu. Tabi bana sorular sordu araştırma sonucu noldu bilmiyorum ama şeker probleminiz yoksa ve suyunuz azsa meyve tüketin deneyin isterseniz ben o dönemde kivi elma portakal çok yiyordum. Ama su fazlalığıda sorun olduğundan hiç belirtim olmadan 38 de kızımı sezaryen ile aldılAr riske atmamak için
İnşallah çıkmaz canım hakkında hayırlısı neyse o olsun İnşallahBen kontrole gidiyorum kızlar bana dua edin normal doğum için hiç bir engel cıkmasın, ve iyi bir dra denk geliyim hastaneyi beğenirim umarım.
Belki son haftalarda ben de dururum evde. Risk olmadığı için rahatım bu kadar. Kendimi ağırlaşmış da hissetmiyorum henüz. Şansıma hamileliğim boyunca yurt dışı- yurt içi sürekli gezme imkanı oldu. Oğlum da gezenti olacak bu gidişleValla iyi cesaret sende ki.iyiysen ve risk yoksa git tabi ama cok yorma kndini canim ya.Ben suan birak sehirdisini evimin dibindeki avm ye gitmem.37 den sonra epeyce bir agirlasiyorsun kasilmalar vs.cogaliyor ciddi derecede o yuzden cesaret edemiyrm..
Ne kadar sanslisin bebis gelince yeterki dogsun yeri saati fark etmez ama insallah agirlasmazsinda boyle giderBelki son haftalarda ben de dururum evde. Risk olmadığı için rahatım bu kadar. Kendimi ağırlaşmış da hissetmiyorum henüz. Şansıma hamileliğim boyunca yurt dışı- yurt içi sürekli gezme imkanı oldu. Oğlum da gezenti olacak bu gidişleBir de herhangi bir yerde başlasa doğumum girer bir hastanede doğururum gibi entresan bir rahatlığım da var.
Allah dert verince sabrını da veriyor sanırım. Bu saydıklarının biri için bile aşırı tepki verebilirdim ben. Belki yaşını küçük görüyor seni kendince şekillendiriyordur ya da kültürel olarak mı farklı anlayamadım. Ama en fazla iş eşine düşüyor aslında. Keşke o aradaki dengeyi koruyabilse, kv bu kadar coşamazdı.İnşallah gecer hem psikolojik hemde fiziksel olarak toparlarim.
Her gün başka bir bahane buluyor işde hiç bir şey bulamasada öğlen oldu. Kalk kahvaltı hazırla beni cağır gelip kahvaltimizi yapalim sonra evin işni bitir cocuğna bak diyor. Ama diyer işlerden kizima vakit ayıramiyorum ki sadice bezni üzerni değiş yemek pişir yedir sonra gelip kucağna alip gidiyor bir yerlere komşuya falan sen işini rahat yap diye cok büyük iylik yapıyormuş gibi. Ama başkasnın yaninda kan şekeri düşmesin diye uyandırıyorum yemek yesin diye ama beni dinlemiyor işde diyor. Bir ara inatlaşdım baya en azından 9 kadar uyumak için kendisi gelyor kalk artik sonra kızının cocuklarnı yoluyor gidin deyin uyansın artik biri gidip biri geliyor. cok anlayişsiz odaya dang diye giriyor kendiside torunlarıda. Bazen ben uyuyorum sıcakdan ustüm acık insan cıkar ya kapı calir hayir bu yine giriyor odaya. Bide yataktan kalkar kalkmaz dişarı cıkmami bekliyor bir izin vermez giyniyım yatağmi topluyum sacımı tariyim sözü ağızdan cıkdıği an dişarda olmaliyim bu yüzden eşim artik gece gündüz giydiğim kiyafetlerimle uyumami isdiyor. Pijama değişmek falan uzun suruyor sabah. Yada bir kolay giyilen elbise koyuyorum yanima cağırır cağırmaz üzermi deyişip cıkıyorum. Bol kolay giyilip cıkarılan pijama giyiyorum. Vs işde boyle tabi iyi huylarıda var bazen cok iyi anlayışli biri ola biliyor nadiren tabi.
Geçmiş olsun bu ara bende de var sakarlık merdiveni görmedim boşluğa adım atar gibi oldum ama zor toparladım sanırım artık yatıp dinlenmemiz lazım kafa sadece doğuma odaklandı artık
Çok geçmiş olsun canım ya
Kızlar grupça hepimizi okutmak lazım. Sona gelmişken hemen hemen herkes bir hadise atlatıyor
Geçmiş olsun cnm
Sağolun kızlar görünmez Kaza atlattım resmen ama agrim hala var karin kaslarım acıyo kaburgam bir de bu yalancı kasılmalar da ekleninceCanım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Ayy çok tatlıymışBenim ismim buzdevrindeki “Sid” kaldı, Sid aşağı Sid yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?