2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin cnm ne diyim takmamaya çaış o zmn yapaccak birşey yok

Dün sadece sabaha karşı 30 dk uyuyabildim dünde 2:30 yattım 5 tem beri uyanığım acayip susadım şişeyle bakışıyoruz ama yasak tabi birazdan bir duş alıcam sonrası Allah kerim
Hadi hayırlısı cnm güzel haberleriniz bekliyoruz

Hayırlısı olsun hakkında cnm. Burdan sen yazmışken suyu azalan tüm hamilelere de yazmış olayım benim ilk doğumumda son haftalarda suyum arttı dr lar normalde azalması gerekirken suyun artmasından da pek hoşlanmadılar sonra beni bir dr a yönlendirdiler o dr bir araştırma yapıyormuş fazla meyve tüketiminin su artışını sağladığı üzerine gerçektende doğum için son ay anneme gitmiştim ve annemler meyveyi çok sever ve bana sürekli meyve soyup yediriyordu. Tabi bana sorular sordu araştırma sonucu noldu bilmiyorum ama şeker probleminiz yoksa ve suyunuz azsa meyve tüketin deneyin isterseniz ben o dönemde kivi elma portakal çok yiyordum. Ama su fazlalığıda sorun olduğundan hiç belirtim olmadan 38 de kızımı sezaryen ile aldılAr riske atmamak için

13 saat sonra 2. Doz ciğer geliştiriciyi verdiler. Korkuyorum inş doğurmam. Doğum hanede doğuranları görünce korktum. Daha gününe de çok var. Ufak çıkıyor. Kasılmam açılmam kanamam da yok. Kafam çorba gibi oldu. Allah yardımcım olsun. Dua eder misiniz bana bol bol.

Korkma hepsi onlem bende iki hafta arayala iki kez ciger gelistirici igne oldum. Erken dogum riskin oldugu icin gozlem amacli tutuyorlardir acele etme cikmak icin orada olman ikiniz icinde daha iyi. NStde sanci cikiyor mu?

Korkma hepsi onlem bende iki hafta arayala iki kez ciger gelistirici igne oldum. Erken dogum riskin oldugu icin gozlem amacli tutuyorlardir acele etme cikmak icin orada olman ikiniz icinde daha iyi. Natde sanci cikiyor mu?
Dün gece ufak sancılar çıktı. Doğum katında bir dağa baktılar ve çıkmadı. Şimdi yine bağlandım. Bakalım ne çıkacak. Acaba ilaçlar mı kasılmalarımı durdurdu diye panik yapıyorum.

Dün gece ufak sancılar çıktı. Doğum katında bir dağa baktılar ve çıkmadı. Şimdi yine bağlandım. Bakalım ne çıkacak. Acaba ilaçlar mı kasılmalarımı durdurdu diye panik yapıyorum.
Neden panik yapiyorsun ilaclarin amaci o zaten bak ben tam 14 haftadir o kasilma onleyici ilaclarla ilerliyorum muadili olan adalat kullaniyorum gunde iki kez.

Dualarimiz seninle, ben bebeginin bekleyecegine inaniyorum.

Nasilsin canimm minnak kusum nasil

İyiyim canım bugün 6.30da uyandım icimde garip bir enerji var yine de oturmaya çalışıyorum kendimi yormamaya çalışıyorum. Minik kuş uyuyor zaten sabahın erken saatlerinde tepisip sonra bu saatlerde uyuyor her gün 1 saat kadar :) sen nasılsın güzel kızın nasıl:) bu arada Çınar tamamen düzeldi mi canım?

Herkese gunaydin,

Herkes birden tarih belirlemis temmuz bitmeden 20nin ustunde dogum olacak galiba. Gnrcnn simdiden gecmis olsun, saglikla kucagina al kizlarini. Diger tarih alanlar da herhalde is resmiyete binince heyecan artmistir.

Benim beklenen dogum agustos ortasinda, ama 38. haftada dogumu erken mi baslatsak diye bakacaklar (bebek iri oldugu icin). Dogumu yapay olarak baslatmak hic istemiyorum ama gunumu gecirirsem ve bebek buyuk olursa o da ayri bir risk. Bunlari dusunurken uyuyamadim tum gece. Bakalim sonum ne olacak..

İnşallah ya çok teşekkür ederim siz böyle yazınca içim rahatladı biraz sağol :)

Benzer kilolar almış olacağız büyük ihtimalle. O zaman S beden bana olacaktır. Teşekkür ederim

Ben de meyve yiyorum hergun yemeden de duramıyorum oturup bir tabak kiraz yiyorum mesela. Meyve yemezsem o gün duramıyorum çok canım istiyor. Su artışı olmaz inşallah bende de şu an normal suyum

Belki son haftalarda ben de dururum evde. Risk olmadığı için rahatım bu kadar. Kendimi ağırlaşmış da hissetmiyorum henüz. Şansıma hamileliğim boyunca yurt dışı- yurt içi sürekli gezme imkanı oldu. Oğlum da gezenti olacak bu gidişle Bir de herhangi bir yerde başlasa doğumum girer bir hastanede doğururum gibi entresan bir rahatlığım da var.

Ne kadar sanslisin bebis gelince yeterki dogsun yeri saati fark etmez ama insallah agirlasmazsinda boyle gider

Allah dert verince sabrını da veriyor sanırım. Bu saydıklarının biri için bile aşırı tepki verebilirdim ben. Belki yaşını küçük görüyor seni kendince şekillendiriyordur ya da kültürel olarak mı farklı anlayamadım. Ama en fazla iş eşine düşüyor aslında. Keşke o aradaki dengeyi koruyabilse, kv bu kadar coşamazdı.

Geçmiş olsun bu ara bende de var sakarlık merdiveni görmedim boşluğa adım atar gibi oldum ama zor toparladım sanırım artık yatıp dinlenmemiz lazım kafa sadece doğuma odaklandı artık

Çok geçmiş olsun canım ya
Kızlar grupça hepimizi okutmak lazım. Sona gelmişken hemen hemen herkes bir hadise atlatıyor

Geçmiş olsun cnm

Canım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Sağolun kızlar görünmez Kaza atlattım resmen ama agrim hala var karin kaslarım acıyo kaburgam bir de bu yalancı kasılmalar da eklenince paZartesi randevum var beklicem evde dinlenip ama
Kendimi iyi hissetmiyorum bugün hem moral olarak hemde bedenen

Gnrcnn canim Allah yardımcın olsun sagliklA gelsin yavruların haberlerini bekliyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…