2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tuzlama işinde annemin bana söylediği yıkama suyuna bir çay kaşığı belki daha az tuz koyacağız şeklindeydi. Bir kovaya göre düşündüğümde baya seyrelmiş oluyor. Tuzlama derken gerçekten tuzda tavuk-balık yapar gibi çocuğu tuza bulayanlar mı oluyor ki acaba

O denilen bence direk bebeği tuza bulayanlar içindir. Bence de sağlıksız birşey kesinlikle öyle birşeye izin vermem. Ama suyuna birazcık tuz serpmekten birşey olmaz bence yıllardır bu şekilde bebekleri yıkamıslar bişey olmamıs

İnşallah ikinizin de hakkında hayırlısı olsun. En güzel şekilde kavuşun.

Günaydın kızlar sabah bi kalktım bademciklerim şişmiş kulağıma kadar ağrısı vuruyor yutkunurken canım acıyor o kadar da dikkat ediyorum soğuk su falan içmiyorum nasıl şişti anlamadım da ben ne icebilirim şimdi

Dün sadece sabaha karşı 30 dk uyuyabildim dünde 2:30 yattım 5 tem beri uyanığım acayip susadım şişeyle bakışıyoruz ama yasak tabi birazdan bir duş alıcam sonrası Allah kerim
Dualarım sizinle. İnşallah güzel bir kavuşma olacak güzel ikizlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah

Gùnaydın tatliskolar ve onlarin tatlı bebişkoları güzel bir gün olması dilegiyle kendinize ve minnak kuzilariniza iyi davranin Gnrcnn kizcelerine saglikli ve sorunsuz bir sekilde kavusirsun insallah gùzel haberlerini bekliyoruz kontrole gidecek arkadaslarda güzel haberlerle dònsûnler emziren annelerinde bol bol sûtú olsun insallah dualarimiz sizinle

İlk planlı doğum @Gnrcnn in olacak dimi şimdi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ilk müsait zamanda yazarsan seviniriz :) Dualarımız sizinle

İnşallah çıkmaz canım hakkında hayırlısı neyse o olsun İnşallah
dr cikdim her şey yolunda kızım 3470 gram olmuş, 41 hafta mi doldurup doğurmazsan 4-5 ağustos tekrar kontrole gelicem. 2 doğumum olduğu için cati muayineside yapmadı muhtemel doğum tarıhımde 26 temmuz dedi. bizden haberler bu kadar. Normal doğum için bir engel yok.
Aslinda ikiside hem genc olmam hemde boyle buyumuş boyle görmüş kültürü boyle, eşimde araya girmek isdemiyor sadice annesnin bir dediğni iki etmememi isdiyor o kadar, sabir sabir sabir allah bana bol sabir versin. Herşeyin düzeliceğne inanmak isdiyorum.

Doguma yaklastikca enerji artiyor :) bende oyleyim :) erkenci olarak kuzu desene :) seni uyandiracak sonra kendi uyuyacak hanimefendi :) bende iyiyim sukur canim dun oglen annemlerden geldik yorgunluk var biraz bi yandan da ev isleri dinlene dinlene yapmaya calisiyorum kizimda iyi sukur teyzosu o da arada kuduruyor bazen durup enerji toplayip devam ediyor :) cinarda toparladi sukur canim anneme ilk gittigimiz gun ishal gibi bi sey oldu neyse devam etmedi bolca denize girdi yuzdu tadini cikardi tatilin :)

Neden panik yapiyorsun ilaclarin amaci o zaten bak ben tam 14 haftadir o kasilma onleyici ilaclarla ilerliyorum muadili olan adalat kullaniyorum gunde iki kez.
Hiçbir şey söylemiyorlar. Bebek 1700 gr çıktı. Progestan ve nidiliat ilaç verdiler su kaybını önlemek için serum takıyorlar.
Dualarimiz seninle, ben bebeginin bekleyecegine inaniyorum.
İnş çok teşekkür ederim.

Senin yaniklarin nasil oldu canim gectimi agrilarin

İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun canım.

Hiçbir şey söylemiyorlar. Bebek 1700 gr çıktı. Progestan ve nidiliat ilaç verdiler su kaybını önlemek için serum takıyorlar.

İnş çok teşekkür ederim.
Bebegin kilosu normal miymis canim sonucu ne olur bisey soulemiyorlar mi insallah bekler minik kuzun ya

Canım bende yamuna varda acaba doğumdan ne kadar sonra kullanabilir im. Çok sert bir korse onun için çelişkideyim
Canım benim bildiğim hemen kullanmak gerekiyor. Bu sert korselerin amacı , açılan karın kaslarının gevşemeye fırsat kalmadan sıkıştırılması. Ben hastane çantama koymayı düşündüm esasen. Ama elbetteki dr larımıza danışmak en doğrusu.

İyi canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar gece kasilmalrim cok artti.hastaneye geldik bugun giriyorum sezeryana en gec ogleden sonra..yatisim yapildi..dualarinizi eksik etmeyin..
Rabbim senin ve bebeginin yar ve yardimcisi olsun canim saglikli sihatli bebisini al kucagina insallahhaftan gyzel oldugu icin sorun olacagini zannetmiyorum dualarim senin ve bebisinle

ARKADAŞLAR KONTROLDEN GELİYORUM ULTRASYON ÖNCESİ GÜNÜMÜ VERDİ 18 AGUSTOSDA BEBEĞİ ALICAM DİYE ULTRASONA BAKINCA SEN HİÇ SU İÇMİYORMUSUN SU SINIRDA DEDI AMA BEN İÇİYORUM İLK BEBEĞİMDE ÖYLE OLDU BU SEFER DAHA ERKEN ALACAĞINI SÖYLEDİ O TARİHDEN TAKIPDEYİM SUAN 37 . ALINSADA KORKMAMAM GEREK DEĞİLMİ SADECE 2800-2600 OLUR DEDİ SUAN KĞ 2350

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…