2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bisey olmaz canim suyu sinirda olupta haftalari ilerleyen arkadaslarimiz var eger eve cikacaksan havuc suyu ve bol su icersin

Cok sukur canim yanma hissi yok ama yara agrisi oluyor simdide kiyafet değdiği icin bi de uyurken bazen ustune yatıyorum yanlislikla o zaman yoksa daha rahatim sukur sen nasilsin hazirliklar tamam mi
Ben iyiyim hazirliklar tamam sayilir cantalarimiz kiyafetlerimiz hazir búyyk temizlik yapildi hastane sysleri hazir sadece magnetlerim bitmedi birde ev bi sûpúrup halilar yerlesecek onuda ben soguma gidincede yapabilirler ama acayip heyecan ve sitresim baslasi

Benim dr um suyun amniyon sivisini etkiledigi kesin degil dedi. Acikcasi ben ne kadar zorlasamda hic 1.5 lt yi gecemiyorum hatta 1 de kaliyorum. Suyumda bir azalma olmadi. Armut ve havuc suyu tuketimi arttiriyor ama suyu bilgin olsun. Kizim 37+1de dogdu kuveze falan girmedi gayette saglikliydi. Hem haftada 250-300gr civarı aliyorlar artik 37 ye kadar yaklasik 800-900 gr alacaktir sen stres yapma.

Allahım bolca sabır versin sana. İnşallah düzelir ya da sen alışırsın gözün görmez. Farklı kültürlerin, farklı anlayışların bir araya gelmesi hele ki bir eve girmesi zor şey. Muhakkak ki zamanla daha farklı olacaktır. Ama senin de bu zamanı iyi yönetip en az yıpranmayla atlatman gerek. Kendine dikkat et canm

Canım benim hiç inancını kaybetme asla kendini öyle de hissetme amacı zaten senin güzel duygularını yok etmek sen şakımaya devam et eşine de aynı şekilde göster bunu hayat dolu olduğunu inşallah anlar oda

Kızlar dün gece suyum geldi sandım sabaha kadar döne döne bekledim sabah temizlik vardı doğum temizliği doktora gidip geldim hemen annemler evdeyken suyu gayet iyi dedi turnusollu kağıt verdi şekerimde çok güzel gidiyormuş bu arada 109 çıkmış dün sabah almıştı biz iyiyiz yani sadece çatı agrım bazen dayanılmaz oluyor iki gündür yürüyüşü sporu aksatıyorum ondan mı kaynaklı anlamadım bakalım bu akşam bi saat yürümek istiyorum

Kizlar gece kasilmalrim cok artti.hastaneye geldik bugun giriyorum sezeryana en gec ogleden sonra..yatisim yapildi..dualarinizi eksik etmeyin..
Ay çok heyecanlı kavuşuyorsun tatlım allah yardımcınız olsun çok güzel olur her şey inşallah :)

Canım benim geçen haftalarda oldu klimalardan birde terini koruyamıyorsan terleme soğuma ondan olmuştur benim öyleydi hala burnum sürekli tıkalı iliadin burun spreyi yapıtımda bogazımda bir gün sonra geçti ballı süt içtim sıcak sıcak

Kizlar gece kasilmalrim cok artti.hastaneye geldik bugun giriyorum sezeryana en gec ogleden sonra..yatisim yapildi..dualarinizi eksik etmeyin..
Okurken heyecanla okuyorum artık, sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah doğum dualarım sizinle :)

Ellerine saglik canim geri kalan seyler sen dogumdaykende halledilir dedigin gibi benim daha buyuk temizlik duruyor ben yapamam yapacak kimseyi de bulamiyorum esim kadin cagirmami istemiyor yegenlerim var diyor yegenleride her biri ayrı gezmede ben elimden geleni yapcam zaten oyle cok kirli degil de iste detay isteyen yerler var perdelerimi yikamistim sadece yarin stor perdelerimi esime sokturup yikicam balkonda. Aksamda takar oturma odamdaki koltugumu silcem mutfak halimi silcem halim yeni o yuzden yikamak yerine bi sileyim dedim.bi gunde bi yegeni gelip banyo tuvaletleri yikayip camlari silerse cokta bi sey kalmiyor aslinda bakalim insallah halledebilirim.
Dogum yaklastikca heyecan artiyor :) ama stres olma hic gerek yok yavruna kavuşacağın günden daha guzel bir gun olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…