2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ederim canim sağol

İnşallah canim bütün güzel insanlar burda toplanmiş gibi bu gurupda iyiki varsınız.

Oh maşallah her şey hep yolunda olsun ınsaallah kuzum :) kuduruk bunlar kuduruk dogduklarinda yandık biiiiz

Milana firuze canım sabret Allah ecrini ahirette verir ınsaallah .Vallahi ben burdan uyuz oldum kayinvalidene ama ne güzel iki tane melegin var onlar için sabret canım

Ayy kizlar bnde heyecan pek yok ya neden ki . O an glsn heycaandan ölurum ama.. Bwbegimin kilosu az onu kafaya takmis durumdayim.. smdiden allahin izniyle dogduktsn snra ne kadar zayif bir bebek demelerinin telasi aldi bile konussup durcklsr bnm moralim bozulur...

Aldım canım birşey görünmüyo sonuç iyi geldi ama yinede risk almayacaz sezaryen olcam büyük ihtimalle, herşey planlandığı gibi olmuyo malesef. En çok istediğim şeydi normal doğum yapmak nasip olmadı hayırlısı böyle demekki. Haftaya perşembe randevum, ızaman tarih belli olur sanırım. Senin bebiş döndü mü gittin mi kontrole?

Kime ne canım sağlıklı olsun başka önemli hiçbişey yok hiç duyma bile. Ne kadarmış ki kilosu okadar kafana taktın?

Bnde biran once kavusmak istiyorum ya kesin 40. Haftayı tamamlar bnm böcük. Babasina mi bana çektiği burdan belli olacak. Bana cekdiyse bir iki haftaya glir sabırsız bocuk hergunde konuşuyorum su gun gel die

Kime ne canım sağlıklı olsun başka önemli hiçbişey yok hiç duyma bile. Ne kadarmış ki kilosu okadar kafana taktın?
Aslidns sata göre 34.haftada 2200 du . 10 gun geriden gliyor ultrasonda 32. haftalik gözüküyor 2200 du... Aslidna yememem gereken şeyleri yemiyorum ama yemem gerekenleri de cok fazla tüketmiyorum istahli biride değilim.. offf 2900 bile olsa iyi. Gerci 40. Haftaya beklersek iyi kilo alir ama... Bnde esime diyorum zayif bir bebek olacak ama saglikli olsunda kilo alir diyorum ama bnm kafa milletn dedigini takar kndimi biliyorm

Canım hiç de az değil bende dün gittim 34 haftalığım 2250 gr çıktı kilosu gerçi karın çevresini ölçemedi pozisyonundan dolayı. Ve maşallah gelişimi çok iyi dedi doktor. Hiiiçç düşüneceğin kafana takacağın bi durum değil. 2600 gram doğmuşum bende, herkes fiziğimi tipimi çok beğenir hiç kilo problemi yaşamadım hayatım boyunca hep fit kaldım, şahsen çocuğumun da böyle olmasını isterim :) ayrıca bu kilo ile bebeğim 35 haftalık görünüyor yani 1 hafta ileriden gidiyor. Seninde geriden geldiğini sanmıyorum.

Üstten sıkıştırırken alttan dikişi patlatmasın Allah korusun. Hep aklıma o geliyor

O da olabilir aslında. Belki sezaryen olursa dikişlerden hemen takılmaz ama normal olursa hemen takmak istiyorum
Aynen canım normalde ne kadar sert ve sıkı olsa da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama sezaryen de dikişi sıkıştırıp patlatır diye korkuyorum

Esimde bnde cok cok zayifiz esime cop adam diyorim hatta bnm içinde kilosu onemlj değil sağlıkli olsunda... Ama en başından beri kilo almadigim icin sacma sapan konusacaklar v canimi sıkıcaklar biliyorum.. doktorda sıkıntı yok dedi bakalim ins 3 kilo dogarda dedikleri laflari yutarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…