2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım bende sifayı kaptım burnumda akmaya başladı Parol içtim birtane ıhlamur da icebiliriz dimi hamileler içebilir diye biliyorum

interiorarchitect Büyük bir ihtimalle normal doğumu tercih edeceğim. Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederizzz :))
K kuzuyolda Şeker sorunum yok ama çok kilolu hamile kaldığım için meyveyi de porsiyon hesabı ile yiyorum. Tavsiyelerine uyup bir iki porsiyon artırıp hareketi artirirsam kilo sorunu yaşamam galiba
Ztonder Amin canım inşallah hepimiz hayirlisiyla beboşları kucagimiza alırız :)))

Pilates topumu sisirdim üstünde hurmalarimi yiyorum hadi bakalım doğumu kolaylaştıracak mı :) hamileligin başında da pilates yapıyordum ama agirlasinca doktorum biraktirmisti. Küçük küçük ziplamak ve dairesel hareketler yapmak iyi gelirmis

erken değil mi daha

Sanırım bende sifayı kaptım burnumda akmaya başladı Parol içtim birtane ıhlamur da icebiliriz dimi hamileler içebilir diye biliyorum
Ben 1 haftadir kotuyum ama misafirdi ev temizligiydi derken ayaktayim ve kendimle hic ilgilenmedigim icin sinirliyim.2 gundur saldim uzaniyorum.bitki cayi corba vs iciyorum.idrarda lokosit de cikti zaten sali gunu.hastaneden ayrintili tahlil sonucu bekliyorum..annem de sasirdi neye kossun.bugun onunda yatili misafiri geliyor.tam dogum zamani yasadigim seye bak.

Bende yavaştan 2 günüdür o psikolojiye girdim sıkıntı duygusallık doğum sitresi offf valla bunaldim yani birde benim kız iki gündür 4 yas sendromuna girdi ota b...ka aglio afedersin iyice sinir basti

Bende yavaştan 2 günüdür o psikolojiye girdim sıkıntı duygusallık doğum sitresi offf valla bunaldim yani birde benim kız iki gündür 4 yas sendromuna girdi ota b...ka aglio afedersin iyice sinir basti

Insallah canım hsyrlisiyla.
Yalniz cok fena kasilmam var karnim surekli sert ve aci verici uyku yok..bakslik hsyirlisi insallah gunune kadar bekler bebişim.
Canim benimde 2 haftadır hep karnım sert nstde cok az sancı çıktı dr önemli değil demişti inş seninkide 3 gun bekler merak etme. Bnmde salı son kontrol var ameliyat saati vercek tarihi netlesicek

erken değil mi daha

Bunlar birden etki eden şeyler değilmiş canım 3-4 haftada etki edermiş son ana bırakırsam da hiç bir işe yaramayacaktir diye düşündüm. Zaten yormuyorum kendimi azar azar yapacağım:)

Aynen canım normalde ne kadar sert ve sıkı olsa da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama sezaryen de dikişi sıkıştırıp patlatır diye korkuyorum
Dikişin patlayacağını sanmıyorum ama canımızın acısından sıkı korseyi giyemeyeceğimizi düşünüyorum. Haftaya doğum kursuna gideceğim inşallah. Danışabileceğim kimse olursa sorayım

Cnm sen ne zmn kayinvaldenle yaşamayı birakirsan anca ozmn normal insanlar gibi yaşamaya baslayabilirsin. Allah yardimcin olsun ayrıca dış görünüşünede o kadar takılma annelik fedakarlik isteyen bişey hepimiz kilo aldık oramiz buramiz şişti ama bunlar gelip geçici onceligimiz bebeğimizin saglikla dünyaya gelmesi.

Şimdilik bu pek mumkün değil canim bir erkek kardesi olsa neyse evin 4 kızdan sonra tek oğlu annesinden babasni burakip hiç bir yere gidemez, görüntü olarak insanlar dalga gecmese hiç bir sorun yok ama özelikle hemcinsleri sağolsunlar cok güzel dalga geciyorlar, ama kimse inanmasada bana eski kiloma formuma geri dönücem inşallah bebeğim sağlıkla doğsun daha sonra hal olur her şey.

Kızlar bebeklerini kucaklarına alanların gözleri aydın olsun. Uzun süredir takip ediyorum ama birtürlü giriş yapamıyordum. Doğum bekleyenlere de Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Bende şuan nst yim beklerken yazıyorum. Burdan doktorun yanına giricem. 3. Çoçuğum olucak ama ilkmiş gibi heyecanlıyım.Bir değişiklik olmazsa 23 Temmuz Pazartesi sezeryan günüm. Ama maalesef bende grip oldum ne der bilmiyorum. Benden şimdilik bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…