2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Malum mesaj ilgili yere gitmiş ahahahaha süper olmuş kurtçuklar bağırsaklarında büyüyüp solucan olmuş oksijensiz kalan beynine de tüp taktırmış
Tanışıyorda takiliyor musunuz yoksa tepki mi verdiginiz anlamadim ama sanirim dalga gecmek yapmaya çalıştığınız öğleden önce okudum kime yazdiginizi anladim ama takılıyor sanirim dedim tekrar yazinca dalga oldugunu anladim
Ortak bir grup herkes herseyini paylasiyor
Benimde hoslanmadigim konular konuşuluyor bazen okumadan geciyorum yada yorum yapmıyorum
Dalga gecmekse niyetiniz biraz ayip oluyor bence

Klimaya dikkat et canim bende kapi camla beraber hafif yuz felci yapmisti
Ay Allah korusun canim,sorma valla buralar 50 derece sicak.klimasiz nefes dahi alınmıyor adeta.geceleri kapatsam kan ter icinde uyaniyorum yastigim sırılsıklam.actigimda ise sabahlari cok feci sekilde uyaniyorum.kasiklarima kramplar giriyor.ne illet birsey şu klima.Vantilatörle idare etmeye calisiyorum gündüzleri artik

Ohh çok şükür. Beni uyarmışlardı erkekteağrı belden gelir diye. Neyse ki iyisin canım. Zamanı artık, gelirse öyle bir haber verir ki anlamama şansımız kalmaz

Kizlar hastane cantami hazirlamak istiyorum.esim yarin gidiyor gitmeden yikayayim da ona utuleteyim kiyafetleri diyorum.renklileri ve beyazlari 30 derecede karışık yikasam renkleri birbirine gecer mi acaba?

Amacım kimseye sarmak değil o tarz soruları benim 4.5 yaşında ki kızım bile sormuyor iken burda yaşını başını almış biri sorunca (ki dalga geçiyor) ciddiye alinip cevap veriliyor ama önemli bişey soran oldu mu ona cevap verilmiyor buna dikkat çekmek istedim aksiyona ihtiyacım yok her anım aksiyon benim
Banada sarın diye yazmadım amacınız aksiyon mu hayırdır

Amacım dalga geçmek olsa millete Gözaydın demem milletle dalga geçene benim tepkim

Yok canım ben daha hiçbir hazırlığıma başlamadım kp rin gitmesini bekliyoruz inşallah pazar günü bilet kesmiş o gider gitmez oğlumun odasını kurup tam gaz hazırlıklarımı bitircem
Ay inşallah. Geçen hafta sonu da gidiyordu, bu sefer gerçekten gider inşallah. Bir de param yok demiyormu, sizde gömümü bulmayı düşünüyordu acaba

Nereden eminsiniz dalga geçildiğine herkes sizin gibi her şeyi bilmiyor olabilir veya ilk gebelik insan panikleyebiliyor pinpirikli oluyor neden bu kadar abartıyorsunuz

Nereden eminsiniz dalga geçildiğine herkes sizin gibi her şeyi bilmiyor olabilir veya ilk gebelik insan panikleyebiliyor pinpirikli oluyor neden bu kadar abartıyorsunuz
Arkadas sanırım bana atıfta bulunuyor canim,kendisini tanimiyorum ilk defa suan görüyorum.kurtlu kiraz yedim birsey olur mu veya camlari 2 aydir acmiyorum oksijensizlikten ölür müyüm gibi soruları soran benim.bakış açısı cok onemli.eğer bi insanin bakış açısı kötüyse,karsisindaki peygamber olsa dahi kötü görürsün.hepiniz az cok biliyorsunuz.5 aydir evde tek basima yasiyorum.her gun rabbime dualar ediyorum eşim sağ salim dönsün de bende kafayı yemeyeyim diye.çünkü ciddi anlamda psikolojim bozuldu yanlizliktan.bilmedigim bir sehirde tek başına hergün korkuyla uyumanin ne anlama geldiğini yasayanlar bilir.

Kavgalardan polemiklerden hoslanan biri degilim.suan şunları yazarken dahi ellerim titriyor.kimseyle polemige girmek bebegimi de strese sokmak istemiyorum.evet ilk gebeligim 5 senenin sonunda gelen bi gebelik.bazi seyleri bilmemek ayıp degil.veya her an kaybetme korkusuyla pinpiriklenmek ayip birsey degil ki.burayi sizleri samimi gördüğüm için soruyorum herşeyi.yanimda akıl verenim olmadığı için.bu denli rahatsizlik verdigimi bilseydim insanlara hic yazmazdim sormazdim.kimse kusuruma bakmasin.rahatsız olanlar varsa kesinlikle bir daha yazmam

Kizlar hastane cantami hazirlamak istiyorum.esim yarin gidiyor gitmeden yikayayim da ona utuleteyim kiyafetleri diyorum.renklileri ve beyazlari 30 derecede karışık yikasam renkleri birbirine gecer mi acaba?
Geçer canım. Geçmese de beyazlar güzelliğini kaybeder. Ayrı ayrı yıkadım ben 3 parti olarak. Beyaz, mavi ve koyuları.

Hmm tamam canım bunu bilmiyordum bakalım benimde öyle olucak mı

Yok yok acik renklilerle koyu renklileri ayri yika 30 derece ve kisa programda yterli tozu kokusu gitsin zaten utulenecek

Kızlar, nazlar, sona yaklaştıkça hepimiz gergin oluyoruz haliyle.
Herkesin derdi kendine dağ görünür. Lütfen birbirimizi kırmayalım, alay etmeyelim.
Şahsen ben çeşmeden su içersem karnımda kurt veya zararlı enfeksiyonlar oluşacağı kanaatindeyim ki, eşim ve başkaları hep içer, bir şey olmaz ama ben hazır su aldırır veya kaynamış su içerim. Şimdi beni kınamaya, gülmeye, alay etmeye birinin hakkı varmı?!
Biraz sabır, biraz anlayış, biraz hoşgörü lütfen.

Bulundugum.yerde benimde kimsem yok ama esimve oglumdan baska herkes sana kendi bildigi saygisiyla cevap veriyor lutfen bunu dusunme ve merak ettigin ne varsada sorabilirsin tabiki

Canım bunun için toplanıyoruz burda değilmi?! Aklımızdsn geçenleri konuşmak sormak, bildiklerimizi paylaşmak için. Yoksa bir takvim indirir okur çıkardık.
Tabiki de sorarsın istediğini. İsteyen cevap verir, canı istemeyen ilgilenecek başka konu bulur kendine o konuya muhatap olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…