2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç bence açıklama yapma canım herkes belli ediyor kendini senin yazmandan rahatsız olsam cevap vermem ben rahatsızlar her
bunu kastediyorum canım işte o yüzden karşı çıktım yanlış gördüğüm şeye kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin öyle sorular soranda tek sen değilsin hepimiz korkuyoruz bunuda açıklamak zorunda değiliz boşver sen kimin ne olduğu çok güzel belli oluyor

Ay inşallah. Geçen hafta sonu da gidiyordu, bu sefer gerçekten gider inşallah. Bir de param yok demiyormu, sizde gömümü bulmayı düşünüyordu acaba
Ay artık gülüp geçiyorum eşimle konuştuk gitmeyeceksen odadan çık oğlumuzun günü çok az kaldı hazırlık yapcaz dedik pazar gününe bilet aldırdım gidecem dedi. Bakalım gitmezse balkonda yatacak artık bıktık.

Burda herkes tecrúbeli degil mesela bende çogu şeyi soruyorum buraya dertlerimizi sıkıntılarımızı hamileligimizi 9 ay beraber paylasarak geçirelim diye úye oluyoruz benim kimsenin sordugu sorudan bir rahatsizligim yok insanlar sorunlarini paylasarak atlatirlar heleki bu psikolojimizin bozulmaya musait oldugu zamanda birbirimizi kirmaya hic gerek yok diye düsünüyorum bunuda kimseye itafen yazmadim sadece kendi gòrûsúm

Kizlarbana doğumu 41 kadar başlata bilecek yontemler önerirmisiniz?
Lütfen ama internetde birbirni tekrarlayan yazılardaki gibi olmasın lütfen cünki her yazıda ayni şeyler var ve onlar işe yaramıyor kızımda gayet iyi anladım şimdide bir işe yaradığnı söyleyemem. Ama doğumum 41 kadar olsun isdiyorum.

Maşallah sana canım. Sıcak suyla duş al. İnternettekileri okumadım, bu varsa es geç.

Birde derler ki kiz bebek erken dogar masallah canim senin kiz inatci cikti. Merdiven inip cikmak diyede duymustum ama halin var mi bilemem

Anlamadım canım 41 kadar olsun derken bize doğum kursunda ilişki önermişlerdi spermlerin doğumu başlatma etkisi varmış ananas ve hurma var bir de liste vardı atayım bi dk hemen

Adaçayı içebilirsin canım rahim açıcı özelliği varmış

Birde derler ki kiz bebek erken dogar masallah canim senin kiz inatci cikti. Merdiven inip cikmak diyede duymustum ama halin var mi bilemem
Bende tersine ilk kizimda inatciydi buda.
Merdiven inip cıkmak denerim ama butun gün cok yoruluyorum ona halim kalırmı bilmem yapa bildiğim kadar denerim artik.

Bulundugum.yerde benimde kimsem yok ama esimve oglumdan baska herkes sana kendi bildigi saygisiyla cevap veriyor lutfen bunu dusunme ve merak ettigin ne varsada sorabilirsin tabiki

Allah razı olsun arkadaslar cok sagolun.hepinizin kalbini biliyorum.biraz gec cevapladim kusura bakmayin.oturdum ağladım açıkçası cok zoruma gitti.yapı itibariyle biraz hassas duygusal bi insanim.ben hicbirseyi dalga gecmek icin sormadim yemin ediyorum size.elinizden geldigi kadar yardımcı olmaya çalıştınız cogunuz tekrardan cok sagolun hakkınızı helal edin ❤❤

Salla canim ya ne agliyorsun gulumse :)

Canim benim ikinci hamileliğim ama ilk gibi tecrubesiz şaşkın his ediyorum kendimi burda olduğum için cok şansliyim hem herkes dert ortağı hemde hiç kimsenin bizi anlamayacağı şeyleri bir birimiz anliyoruz. Burdaki kimse yada dişarda her şeyi bilemez sorarak cavap arayarak öğrenmek isdeyenleri cok taktir ediyorum kac yilin sözü bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…