2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KİZlar bu yalancı kasılmalar günde kaç kez oluyor sizde? Ben sayısını sayamıyorum bile baya oluyor düzenli olup olmadığını da nasıl anlarım ?
Ben de saymadim, ama oldukca sik oluyor. Yine de duzensiz oldugu belli, yani duzenli olsa dikkatimi cekerdi, ayrica agri yok, pozisyon degistirince duruyor, o nedenle umursamiyorum.

Kızlar merhaba bende sürekli takip ediyor amaa yazmıyorum. Hepinizi tek tek merak ediyorum hergün bebeği olanların gözü aydın analı bablı sağlıklı büyüsünler. Bizlerde inşallah sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı. Ftm41 canım sana birşey sormak istiyorum sen bi ara kapı süsü örneği paylaşmıştın ben kaydetmemişim beğenmiştim baya tekrar atabilir misin ? Kapıya dantel geçirilmişti

sanirim bunu soruyorsun canim

Kızlar bu attığım resimleri şehrimin doğum hastanesindeki ebe eğitim almış doğum doulugu yapıyor gebelik kursu veriyor eğitimli bi insan devletin ebesi yazdı bizim için sizde yapmak isterseniz diye nereden geldiğini yazayım dedim

yaglanip, kremlenip evin icinde gobek acikta geziyorum buna ragmen catlaklar olustu
bu catlaklarin olustuktan sonra yokolmasi icin bir formul var midir?
Özel bir hastanenin dermatoloji kliniğinin afişinde lazerle doğum çatlağı tedavisi yazıyordu. Tam geçiriyorlar mı bilmem ama belki olabildiğince hafifletiyorlardır. Eğer bir şeyler yaptıracaksan da hemen araştır, doğum sonrası için, zaman geçtikçe zorlaşacağını düşünüyorum. Gerçi annemin harita gibi karnı vardı, bir iki yıl önce kremlendi oldukça toparladı karnı.

Cok şükür bin şükür.zaman gecti ama deldi de gecti :)) bana bir türlü gecmek bilmedi.hastane cantalarinizi hazirladiniz mi
Bu gece 36.haftama giriyorum. Artık karar aldım hazırlamak için. Yoksa ortada cıbıl kalıcaz çocukla

Yok canım ne alaka niye alay edilsin ki bende içmem çeşme suyu. Bu arada olay mı oldu ben kaçırdım galiba görmedim çünkü

Senin kp bende dizi etkisi yaratıyor. Resmen takipteyim hep gitti mi ne yaptı diye. Bana burdan sinir geldiyse sana ne gelse normaldir. Adam gidip sen ohh çektiğinde bana bile rahatlama gelecek. Bu kadar da düşüncesiz nasıl olunur yahu

Takma canım sen bende sorular soruyorum yeri geliyor kimse cevaplamıyor bile :) insan hamileyken daha çok evhamlı oluyor ufacık birşey de meraklanıyor birşey olur mu diye heleki ilk gebelikse daha meraklı oluyor insan acemiyiz çünkü normal de olsa umursamazsın bile kurtlu kiraz yemeyi istediğini sor ne öğrenmek istiyorsan sor burda toplanmanın amacı bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…