2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm sonunda dün rapoumu alıp izne ayrıldım dr 30 u veya 1 i alırız dedi perşembe bakacak karar vericez hızlıca işleri halletmek için alışveriş evde hazırlık başladık ama belim ve sırtıma bir ağrı girdi hatta sağ bacağımdan yukarı doğru. Kızımda deniz çok istiyordu bize bir saat mesafede hafta içi bir gece kalmalı götürsek mi diyordum ama cesaret edemiyorum belim ağrıyınca korktum riskli olur diye

Ben ilk gebeligimde gitmistim dogumdan 5 gun once ama simdi douorum hadi denizdeyken suyum gelseydi nasil bilecektim falan risk almak mantikli gelmedi o yuzden dogumdan sonra bi kosu cocuklarin gonlu olsun diye gideriz yine napalim

Catlaklara henuz kirmiziyken mudahele edilmeli demislerdi bana. Dogumdan sonra fito diye bir krem vermisti doktor. Zaten son hafta 3 5 yerden catlamistim onlari da hafifletmisti. Kirmizi yaralari iyilestiren bir kremmis. Belki size de faydasi olur

Ben ilk gebeligimde gitmistim dogumdan 5 gun once ama simdi douorum hadi denizdeyken suyum gelseydi nasil bilecektim falan risk almak mantikli gelmedi o yuzden dogumdan sonra bi kosu cocuklarin gonlu olsun diye gideriz yine napalim

Ben de gitmek istiyorum
Antalya’da ya da Muğla’da havuzlu villa bakıyorum bebek 20 günlükken gitsem bir hafta girebilir miyim acaba? Rahat eder miyim? Dikişlerim ağrır mı ? Bilemediğim için rezervasyon da yapamıyorum. Ama bir yere gitmeyi de çok istiyorum. Çocuklar da sıkıldı artık.

Yok denize girmem artık bu ebattada kızım için işte diye düşünüyordum. Diğer düşüncemde bayrama antalyaya gitmek ama o zmnada 20 günlük kadar olacak bebek sıkıntı yaşarmıyız onuda bilemiyoum. Hela bi doğsun bakarız diyorum artık. Burda vardı sanki küçük bebekle uzun yola çıkan bize bi 700 km civarı ama 250 de bir gece kalıp dinlenme imkanımız var

Aynı durumdayız size kaç km oralar işte sarılık vs yaşarsk diye korkuyorum bide çok sıcak olurmu 20 ağustostan sonra diye

Valla nasil cesaret tatil.diyorsunuz hatunlar
Bizim 1 ayımız bitti ki ilk.18 zaten beraber değildik ben su an bile düşünemiyorum ki antalyadayım
Bu arada 20 gunluklen dikislerimhala.agriyordu

Bizim 1 ayımız bitti ki ilk.18 zaten beraber değildik ben su an bile düşünemiyorum ki antalyadayım
Bizimkide deli cesareti doğunca naparız bilmiyorum benim ilk doğumumda hastanede kuaför hizmeti vardı doğumdan önce geldi saç makyaj istermisiniz dedi yok bozulur doğumdan sonra gel dedim. Doğumdan sonra geldi huşum çıkmış istemiyorum bişey yaptıracak halim yok yarın belki olur dedim ertesi günde istemedim sadece ikinci gün öğleden sonra gözüme bir kalem sürebildim başlarım saçına makyajına oldum. Bundada öyle olabilrim yani sonuçta

Cok canim istiyor oglum icin surdan hatayin ilceleri 150 km falanda duruma gore bakariz artik modum degismezse ki hic halim kalmadi benim

Canım benım ya niye aglıyosun binbirtürlü insan düşüncesi var işte boşver sen. Heleki burada tanımadan etmeden konusup asıl kendileri dalga geçenlere hiç takma kafayı lütfen

Yenidoganla zor olur gibi geliyor uzun yol surekli emmek ister hareket halinde emzirilmez ki bogazina kacar vs. Vs. Ben antalyayi sildim aklimdan zaten bu yil

BadeAk34 yazdı mı hiç?
@gazelim_24 hala oğlanla cebelleşiyor herhalde ondan da ses yok.

İşyerinde son günler yogun geçti aksamları okuyorum ama yazamadım bi türlü. Haftaya bir iki gün daha gidebilirsem izne ayrılacagım inşallah:) salı kontrolum var her gun dua edıyorm 2 hafta daha beklesin kızım diye

Zaten şu an istiyorum doğumdan sonra muhtemelen böyle olmayacak ama diğer çocuklara da yazık haklı olarak bir yere gitmek istiyorlar. Bakalım gelecek günler neler gösterecek?
Atlas nasıl? Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…