2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yenidoganla zor olur gibi geliyor uzun yol surekli emmek ister hareket halinde emzirilmez ki bogazina kacar vs. Vs. Ben antalyayi sildim aklimdan zaten bu yil
Kızım bana hiç tatil olmuycakmı diye üzülüyor sırf onun için istiyorum yoksa ben denize vs giremem ameliyatlı halimle diye düşünüyorum ama bilemiyorum işte

İnşallah bekler akıllı kuzu.
Abla nasıl günler yaklaştıkça değişim var mı?

Aynı tereddütleri yaşıyorum canım. İstanbul’dayım ben ortalama 10 saatte gidiyoruz Antalya’ya araba ile dura kalka.
Bakalım hayırlısı artık.
İstanbuldan daha yakın yerleri tercih edebilirsin aslında yer tuttuktan sonra ta antalyaya inmene ne gerek var ben annemlerin yanı rahat ederim diye antalya düşünüyorum

Bugünlere gelebileceğimi bile pek düşünmuyodum ilk doktorum sağolsun baya umitsizdi benım için. Suan normal dvm edıyo sürecimiz. Ama aşırı derece de sırt agrısı yasıyorum zaman yaklastıkca bazen çok korkuyorum olabilecek herseyden ama hayırlısı deyip beklıyorum. Doguma giderken yazamazsam aynı doktora gitmemizle tanıştığımız happywithme size haber verir:) beni merak edenleri öpüyorım:)

Kızım bana hiç tatil olmuycakmı diye üzülüyor sırf onun için istiyorum yoksa ben denize vs giremem ameliyatlı halimle diye düşünüyorum ama bilemiyorum işte
Benim oglanda deniz havuz nedir onu ogrenmis dipam olursa onun icin gideriz bizde ama dedigim gibi buradan yakin uzun yol problem olabilir

CocoChanelmademoiselle canim hiiiic canini sıkma kimse kimsenin sorusunu mantikli bulmak zorunda degil kendine gore komikte gelebilir ama insanlara saygi duymak zorundayiz boyle kimse kimsenin sordugu soruyla alay etme hakkina sahip degil @Sia mia ya akil vermis gozardi et beni diye ama madem ona sorularin komik veya sacma geliyordu kendi uygulasaydi dedigini ve seni gozardi etseydi ama yok iste kendine kendince eglence bulmus olacak ki böyle bi konu yaratti.

Bosverin kizlar banlandi zaten. Kiz senin bebis döndü mü aklima takildi

Kızlar ben bugün ntsye girdim doktor hiçbir sıkıntı yok gayet temiz dedi.Haftaya tekrar nst olucak dedi.Ben mesela evde kasılma gibi şeyler hissediyordum.Bebek hareket ettikçe hafif adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ve göbeğim hafif sertleşiyordu.Eeee nstde bu kasılmalar çıkmıyormuki?Yoksa benim hissettiğim kasılma değilmiki?

Catlaklara henuz kirmiziyken mudahele edilmeli demislerdi bana. Dogumdan sonra fito diye bir krem vermisti doktor. Zaten son hafta 3 5 yerden catlamistim onlari da hafifletmisti. Kirmizi yaralari iyilestiren bir kremmis. Belki size de faydasi olur
Evet renkleri solup beyazlaştıktan sonra daha zormuş. Evde fito krem var aslında aklımda bulunsun. Ama inşallah ihtiyaç olmaz

Benim de sırtım kalçam ağrıyor bu ara.
İlaç içmekten midem bulandı artık ama yapacak birşey yok herşey kuzucuklar için. Şu çekilen eziyet başka hiçbir şey için çekilmez annelik işte.Sen de korkma endişe etme inşallah herşey çok güzel olacak. Sağ Salim alacaksın kuzunu kucağına ,zamanı geldiğinde. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
happywithme ne zamandır yazmıyor sanki onu da göremiyorum.

Buraya yakın Havuzlu Villalar çok pahalı. Bir de alışkanlık sanki tatil olunca Akdeniz Ege olacak bize

Ben daha hamile değilken antalya da gecen sene gittiğimiz otelde rez yaptrmstk. Esim hala iptal etmedi bebekle gideriz nasip olırsa dıyo. Eylülün 3. Haftası bakalım nasip olacakmı. Kızım heyecanla beklıyo o tatilin gelmesini. İstanbıula yakın yerler hele sezonda dediğin gibi ekstra pahalı

Bizim kız daha ilkokıla da baslamadıgı için eylül sonu gibi gidiyorz tatile fiyatlar cok daha uygun olıyo:)

Hangi otele gidiyorsunuz ve nerde canim memnun kaldiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…