2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben rahat edemiyorum artik tek vücut dar geliyor ikimize o bu degil dr dedi dedi durdu erken dogurucan diye kendimi ona gore motive etmistim
Her şeyin yolunda gideceğini bilsem bugün doğuruveririm. Sıcakta darlanıyor insan. Bir de artık görmek istiyorum kuzumu
Neye benziyor hayal bile edemiyorum.

Selamlar yazılanları okuyorum ama pek yazamıyorum. Ben de bisey yok benim sipanin keyfi yerinde masallah gelesi yok

Kaydeşim kaydeşimm diye dolanıyo. Karnımı seviyo öpüyo. Sevgisini çok aşırı gösteriyo. Bu durum benı korkutmuyo degıl :)

Benim ufaklıkta öyle. Ama yanımdan hiç ayrılmamaya başladı. Ben de korkmuyor değilim.

Okul derdin olmadığı için şanslısın. Bir problem olmaz bence o zamana kadar toparlanmış olursun sen.Benim kızım bu sene lise 3 e başlayacak, sınava hazırlansınlar diye Ağustos ayında bile açılabilirmiş erken erken. Dediğim gibi hayırlısı olsun .

Doktorum dedi ki eğer bebek durursa 10-11 agustos sezeryanı yaparız

Acaba dıyorm konussam da 08-08-2018 mi olsa

Havalı bi tarih olur:)
Hangi otele gidiyorsunuz ve nerde canim memnun kaldiniz mi

Canım son gittiğimiz otel muhafazakar oteldi. Şahsen ben cok begendım. Tesettürlü değilim ama çok rahat ettim bu otelde. Gecen sene 4 gece kaldık bu sene 5 gece 6 gün aldık. Sah in paradise

Yazarım gidince

Her şeyin yolunda gideceğini bilsem bugün doğuruveririm. Sıcakta darlanıyor insan. Bir de artık görmek istiyorum kuzumu

3 çocuğum da birbirinin kopyasıydı sarışın renkli gözlü.Yine ayni şekil bebek bekliyorum. Bu sefer farklı doğururmuşum şoklara girerim herhalde

Lise 3 mü:) maşallah
Sen kaç yaşındaydın canım bi kere resim koymstn gayet ufak duruyodun

Ikiz cimcimelerden sonra dogursak bisey olmaz diye dusunuyorum ama yinede korku var tabi dr 38+lari gorsun dedi cunku. Ilk cocuk olunca senin hem bebisi hemde dogumu merak ediyosun tabi sahi bende ediyorum hrpsi ayri heyecsn sma insallah hepimiz en guzelinden tadariz annelik duygusunu

Erken doğuracak olanlardan kimse doğurmadı bacım bekleme sende hiç
Sessiz sakin bekleyenler doğurdu valla
Aynen ya bizim gurup tersten gidiyor erken doğum riski olanlar maşallah turp gibiler nazar değmesin sorunu olmayanlarda teker teker dökülüyor

Ayy 50 haftayı görünce ter bastı
40 büyüyor gözümde, 50yi hayal edemedim
Bende baska topiklerde su 15-20 haftalik gebelerin takvimine bakinca diyorum ki gecer mi o kadar zaman sanki biz direk 30lu haftalardan basladik ya kafa iste bide tarihci olunca zaman kavrami bende alt ust durumda

3 çocuğum da birbirinin kopyasıydı sarışın renkli gözlü.Yine ayni şekil bebek bekliyorum. Bu sefer farklı doğururmuşum şoklara girerim herhalde
Oo standarda bağlamışsın. Benden ne çıkar bilemiyorum. Ben kahve gözlü koyu kumralım, eşim sarışın mavi gözlü. İkimizin ailesinde de her türden insan var. Ne çıkarsa bahtımıza artık
Ama tahminimce ben kara kara genlerimi bastırmışımdır

Ben bu pazar pazartesifen çok şüpheleniyorum kendi adıma en baştan beri nedense 22 temmuz 23 temmuz gibi geliyordu annemin arkadaşı bugün mesaj atmış hiç bilmiyordu öyle düşündüğümü pazar günü atak bekliyorum diye kadına malum mu oldu bilmiyorum :)

Yavrucum otur bakim sen daha sira var sana cok erken

Ayni sikayetler bende de var ve ben daha nstye girmedim hic sanci olmamasinada sevindim acikcasi bebegin hareketleri guclendi bence ondan bu durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…