2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bu da standart olur
Senin ki de çok heyecanlı ama her hamileliğinde farklı olur mu diye bekleyeceksin. Bu arada ilk bebekler daha baba ikinciler de daha çok anneye benziyor. Etrafımda çoğunluk öyle bakalım sizde nasıl olacak?

Insallah bu bebis bana benzer ilk oglum babasinin fotokopisi

Bende baska topiklerde su 15-20 haftalik gebelerin takvimine bakinca diyorum ki gecer mi o kadar zaman sanki biz direk 30lu haftalardan basladik ya kafa iste bide tarihci olunca zaman kavrami bende alt ust durumda
Geçmeyecek gibi görünüyor zaman, ama geçiveriyor işte. 30u görür müydüm derken 40a ne kaldı. Sayılı gün geçiyor gerçekten. Ama eminim kışın olsa daha güzel geçerdi son zamanlar ama gerçi büyük konuşarak ben ettim kendime. Geçen sene öğretmen ağıstosta mı doğurur ya hiç bilemiyor mu bu insanlar diyordum (doğum öncesi 5 haftayı sonraya aktaramadığımızdan) bu sene doğum bekliyorum. Bundan sonra ekim-kasım-aralıkta bu iş yerinde grev var yazıcam yatak odasına.

38 yaşındayım ilk doğumumu 22 yaşında yaptım.
Kariyerimi evliliğimde çocuklarla ilerletiyorum tatlım

En güzel kariyer :) biz de sabah 6 da çık calıs gel evdeki cocuk senden ilgi beklesin yeterince göstereme hep vicdan azabı.

Kocam müdür olursa belki ben de kariyerime cocuklarımın anası olarak devam ederim bir gün

Yavru yine buyuk konusma oglumda eylul dogumlu bende demistim o lafi ama bi guzel yedim sicaklari yine buyuk bir ozveriyle yazin ortasina denk getirdim tabrik ediyorum kendimi

Ben de 23te evlendim, hemen doğururum diyordum ama bir rehavet çöktü 5 senede anca doğuruyorum.

Ben evlendim yeni bir sitede evimiz. Yol yok, otobüs yok, telefon çekmiyor O zaman arabam da yok. Başta korunduk filan dedim ki adama gel adam yapalım bir çocuk yoksa ben patlayacağım sıkıntıdan
Herşeyin zamanı var tatlım Rabbim bu zamanı layık görmüş sana Sağ Salim doğsun inşallah.

En güzel kariyer :) biz de sabah 6 da çık calıs gel evdeki cocuk senden ilgi beklesin yeterince göstereme hep vicdan azabı.

Kocam müdür olursa belki ben de kariyerime cocuklarımın anası olarak devam ederim bir gün

İnşallah canım Rabbim bol rızık versin bol terfi nasip etsin eşine inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…