2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yavru yine buyuk konusma oglumda eylul dogumlu bende demistim o lafi ama bi guzel yedim sicaklari yine buyuk bir ozveriyle yazin ortasina denk getirdim tabrik ediyorum kendimi
Ben de başarabilirim tekrardan
Bir de doğum günüm 17 temmuz, çocukluğumda hep yaz tatiline geliyor diye kızardım anneme. Niye beni okul zamanında yapmadınız derdim. Şimdi bana da kızacak bir kuzu var
Aman napiim artık, sağlıkla gelsin de habire yaz bebesi doğururum pıtır pıtır

Zamanını kendi seçti kuzum. Benim anca bu zaman olması normal. İlk 2 sene eşim 3 büyük ameliyat geçirdi. Aklımıza gelmedi çocuk falan. Sonra da iş güç vs derken ne ara 5 yıl oldu anlamadım. Hep o ay bu ay diye erteliyodum bi baktım süpriz yavrum anamın becereceği yok geliyorum ben dedi galiba

Bıdık olacak diye kendimi rahatlatmıştım zaten ama gelişim geriliği diyince moralim bozuldu. Taburcu oldum hastaneden 3 günde bir nst ye gidicem. Etrafımdakilerde ilk önce kendi doktoruna git o da aynı şeyi söylerse başka doktora git, diğer türlü gittiğin doktor kafanı karıştırır iyicene üzülürsün diyorlar.
Aynen sağlıklı olsunda ufak tefek zayıf olsun o sorun değil.

Zaten şu an istiyorum doğumdan sonra muhtemelen böyle olmayacak ama diğer çocuklara da yazık haklı olarak bir yere gitmek istiyorlar. Bakalım gelecek günler neler gösterecek?
Atlas nasıl? Sen nasılsın?
Atlas iyi teyzesi hergunumuz farkli geciyor
Cok şükür daha ıyiyiz cok sık emdigi icin uyku sorunumuz var sadece

16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Canım hayırlı uğurlu gelsin minik kızın. Valla cAnım istiyor artık! Kıskanmayım diyorum ama

Ben de geldiiim gececi tayfaa... biz yarin sabahtannn kalkip son tatilimize cikiyoruz haftasonu icin balikesire, annemi de kapip geliyoruz. Yanima esyalarimi da alcam ne olur ne olmaz diye ama yolda molda dogurmaz isem mutlu mutlu doncem evime :) bu arada doğum fotografcisiyla da anlastim. Insallah vakitli gelir bidik. artik 37. Hafta okunca ve ben ilkini hiiiiccc beklemezken 37 haftalik olunca dogurdugumdan, her an hersey olabilir diyorum. Ama vakitli gelsinler insallah

16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Maşallah gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim sorunsuz atlatmana. Ee cimcime nasıl bakim kilosu doğumdan öncekiyle aynımı çıktı? Sağlığı herşeyi yerinde değilmi?

Benim agri sizi cogaldi ama yinede umudum yok yani sürünerekten drun verdigi tarihte dogururum diyorum artik
Ben o kadar geç kalırda Doktorum bayram tatiline giderse diye istiyorum canım açıkcası ya gerçi 40. Hafta bayramdan bi hafta önce ama bizim belli olmaz 40 a kadar duran 41e kadar da duruverir neme lazım

Ohh masallah kiz catir catir dogurdun helal olsun :) evladinla guzel omrun olur insallah

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun allah bağışlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…