2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 gün bakmadım ama 8 dir gidiyor. Nedir bu 8? Neden yapılır? Bir de sonsuz işareti gibi yatayda mı bu 8? Yoksa düşey mi? Aydınlatın beni de
Bakın kızlar bacaklarınızı dizlerden bükün hafif iki tane yere paralel yuvarlak çizin sekiz yani yada pilatese oturun pilates topunun üzerinde topu sekiz çizerek döndürün :) kolay gelsin :)

Bakın kızlar bacaklarınızı dizlerden bükün hafif iki tane yere paralel yuvarlak çizin sekiz yani yada pilatese oturun pilates topunun üzerinde topu sekiz çizerek döndürün :) kolay gelsin :)
Hemen bi pilates topu almaliyim :)) doktor bugün bana doguma kadar gunde 1 saat yürüyüş onerdi canim dogum için.bakalim pilatesi de yapinca insallah faydasini gorurum :)))

ANladim canim sağol rahatladım biraz şimdi :)))

Masallah canim hikayeniz cok guzel Allah omrunuzu guzel etsin inşallah
Kizinla da boyle guzel ayrılıklariniz olsun
Canim bana da dr bisey dememişti acaba benim nst ye de bakabilirmisin karnım cok sertleşiyor
Bisey de anlamıyorum bu nst den
Canim tertemiz bir nst :) gram hareket yok :)

Canim bana da dr bisey dememişti acaba benim nst ye de bakabilirmisin karnım cok sertleşiyor
Bisey de anlamıyorum bu nst den
Canım senin neredeyse hiç yok sancın geçen hafta girdiğimde benimde böyleydi bak aşağıdaki çizgi senin sancın 100 maksimum 0 başlangıç 20 ye kadar normal kabul ediyorlar ama karın sertleşmesini algılıyor genelde nts niye çıkmamış anlamadım

Ay bu aralar çok duygusalım bak şimdi yazında senin minik acele ediyo annesine kavuşmaya dedin ya okuyunca bile duyguladım gözlerim doldu ben ona öyle bi hasretim bi bilse
Canım hepimiz aynıyız inanki, Herşeye hassas yaklaşıp duygulanır olduk :) hasretlik sona erecek çok yakında :)

Hemen bi pilates topu almaliyim :)) doktor bugün bana doguma kadar gunde 1 saat yürüyüş onerdi canim dogum için.bakalim pilatesi de yapinca insallah faydasini gorurum :)))
Ben bayadır yürüyorum ramazandan beri hareket yok hala artık bugün iki saat yürüyeceğim hatta deliridm iyice dışarısı şu an çok güneş sıcak otoparka indim kapalı otoparka arabaların arasında yürüyüş yapıyorum Halim içler acısı :)

Aynen öyle valla :) ben dün moralimi çok bozdum canım yakın diye ümitlenemiyorum maalesef ama inşallah yakındır
Bozma bozma hiç moralini başlamış artık sancılar günden güne artıp yükselecek inşallah. Hurma falan yiyormusun? Ben günde 3-4 tane yiyorum buzlukta tutulan bi hurma getirdiler bana umre den onu yiyorum. Ama tavsiye edilen medine hurmasıymış sanırım
Canım hepimiz aynıyız inanki, Herşeye hassas yaklaşıp duygulanır olduk :) hasretlik sona erecek çok yakında :)
İnşallah canım bix aynı zamanlar kavuşucaz galiba

Hayırlısı olsun:) sağlıkla mutlulukla büyüsün, büyütün:)

Canim sogan ve garmastan merhem gogus yarana iyi gelecekler önce sogani dene hemen keser agrini bikac gun drne sonra garmastan al 60 tl
Emzik dene istersen bende emzik olarak kullaniliyorum ama.emzigi istemiyor sut gelmedigini anlayınca atiyr kuvezdede almamıştı
Belki alıştırabilirsin benimki almiyor

Açlıkta en üst sınır 110
Toklukta en üst sınır 140 cnm

O hurmayı biliyorum kardeşim umreden yeni geldi getirmiş benim için diye yedim biraz şekerim yükseldi canım o yüzden yiyemiyorum maalesef çok ta severim ama 37 den sonra 5 7 yiyin demişlerdi benim zaten günlük sınırım 3 tanecik meyve yerine oda meyveyi ona harcamak çok olmadı yani o zaman hiç meyve yiyemedim inşallah bekletmezler bizi

Doktordan geldim 37+4 üz hiç sancı yok Doğum belirtisi yok moralim bozuldu
Bende aynı durumdayım canım dün bizimkinde öyleydi moralini bozma diyemem bende kötü oldum o kadar çabama Rağmen çıkmadı bişey bide Doktorum sezeryanla korkuttu bildiğin ama yılmak yok yürüyüş yapıyorsan artır hurmalarını artır hareketleri zorlaştıralım elimizden başka bişey gelmiyor

Ben doktora çarşamba gideceğim canım 1inde eğer dogurmazsam :) hala gelmedi bekliyorum ikinma hissi geçmedi
Çok acayip ıkınma hissinin olması canım ya hiç ağrı veya sertleşme falan hissetmiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…