2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok acayip ıkınma hissinin olması canım ya hiç ağrı veya sertleşme falan hissetmiyormusun

Yok canım hiç ne ağrı ne sertlik. O yüzden doktora da gitmiyorum. Annemler ikinma dediler gece artık çok sinirim bozuldu afedersin kalktim ikindim acaba kabiz miyim diye .Yok zorla biraz tuvaletimi yaptım ama kalktığımda yine ikinma hissi devam ediyordu . çok ilginç gerçekten

Maximum 130 sen 120 diye dusun sinir

Zamanını beklesin neden moral.bozuyorsunuz ki icerde ne kadar kalirsa ikiniz icinde daha iyi
Disarda en iyi bakim bile anne karninin yanindan gecemz
Katılıyorum. Niye bu kadar acele edysnz gelmk istediği zamn gelr zaten. Tamm hasrt var merak var ama olsun erkn gelcğne sağlıkla zamanında gelsn bebişlermz inşallah. Benm de 14 günüm kaldı

kız bu arya bebek ne zaman doğucak normal doğum mu bekliyosun canım

girlinred ben dogumdan sonra karın çevremi ölçüp öyle sipariş edicem netten ya da birine aldıttırıcam.. bedene bir türlü karar veremiyorum. Pentiye baktım hep şortlu bu sıcakta da bayar onlar bakalım.

Katılıyorum. Niye bu kadar acele edysnz gelmk istediği zamn gelr zaten. Tamm hasrt var merak var ama olsun erkn gelcğne sağlıkla zamanında gelsn bebişlermz inşallah. Benm de 14 günüm kaldı

@Sia mia ve benim 10 gündür sürekli sancimiz var çünkü ve bunu çekmek sürekli diken üstünde yaşamak biraz zor acı çekiyoruz bir avazda kurtulsak iyi olurdu:)

Ay ben onu yiyorum bide üstüne meyve yiyorum gözlerimde ara ara parıltılar uçuşuyor kesin benimde şekerim çıkıyor :))
Doktordan geldim 37+4 üz hiç sancı yok Doğum belirtisi yok moralim bozuldu
Canım birden de gelebilir sancıların tedirgin olma dr una sorsaydın ne yapabilirim sancılarımın başlaması in o yönlendirirdi belki seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…