2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlr ya benim göbek çevremde hissizlil var sanki. Elleyince hissediyorum ama sanki uyuşuk gibi var mı böyle birşey yaşayan

Evet canım haklılar ıkınma istersen neyse aman inşallah ciddi bişey yokturda açılma belirtisidir çarşambaya kadar açılman olur

Masallah canim hikayeniz cok guzel Allah omrunuzu guzel etsin inşallah
Kizinla da boyle guzel ayrılıklariniz olsun

Canim tertemiz bir nst :) gram hareket yok :)

Nts 15 dk sürdü, o sırada sertleşme olMadi acaba ondan cıkmamış olabilir mi ? ama günde 20 kez yasıyorumdur son zamNlar özellikle akşam ve geceleri sık yasıyorum canim da yanıyor sertlesince

Nts 15 dk sürdü, o sırada sertleşme olMadi acaba ondan cıkmamış olabilir mi ? ama günde 20 kez yasıyorumdur son zamNlar özellikle akşam ve geceleri sık yasıyorum canim da yanıyor sertlesince
Evet canım muhtemelen o sırada olsa çıkardı çünkü bende hep öyle oluyor genelde yarım saat yaparlar diye biliyorum ntsyide

P Poouh ve benim 10 gündür sürekli sancimiz var çünkü ve bunu çekmek sürekli diken üstünde yaşamak biraz zor acı çekiyoruz bir avazda kurtulsak iyi olurdu:)
Doğumumuz kolay olur inşallah hepimz bir avazda kurtuluruz. Biraz acı çekcz tabi. Bunları doğumu kolaylaştırck artçı depremmler gbi düşüünelim

Katılıyorum. Niye bu kadar acele edysnz gelmk istediği zamn gelr zaten. Tamm hasrt var merak var ama olsun erkn gelcğne sağlıkla zamanında gelsn bebişlermz inşallah. Benm de 14 günüm kaldı
Yok canım emin ol merakı falan geçtim başta daha çok görmek istiyordum ama hem sancılar dayanılmıyor hemde bu kadar sancıya durup sezeryana dönme ihtimali beni korkutuyor şu an doğum şekline odaklıyım ben sonrasını hayal edemiyorum endişeliyim çünkü ne olacağından elbet allah yoluna koyacak ama insan ilk olunca başına ne gelecek bilmiyor

Allah seni :)

Evet canım muhtemelen o sırada olsa çıkardı çünkü bende hep öyle oluyor genelde yarım saat yaparlar diye biliyorum ntsyide
Tahmini 15 dk ama yarım saatten azdı, işkillendim yine şimdi ben, salı günü kontrolüm var bakalim o zaman ne çıkacak ben kendimi yormayım bari dün pazara gittim baya yürüdüm sezeryan tarihine daha 17 günümüz var

Ben ümidi kestim canım zaten doguramicam herhalde bayrama kadar
Kendimi değilde seni yakın görüyorum ben canım açıkcası ishal falandın ya bide pazartesi en geç Çarşamba gittiğinde bırakmazlar bence seni ama

her şey gönlüne göre olsun canım son düzlüğe girmişsin artık

amiiin inşallah
sorma yaa
böyel daha aylar var gibi hissediyorum ama
her an herşey olabilir aslında :)

ya benimde ilk normal istiyorum
ama sezeryanda olabilir
hep herşeyin hayırlısı diye dua ediyoruz ya
doğum şekline odaklanırsan sonra üzülebilirsin
bence doğum sonrasınaa odaklanmalısın

Kendimi değilde seni yakın görüyorum ben canım açıkcası ishal falandın ya bide pazartesi en geç Çarşamba gittiğinde bırakmazlar bence seni ama

ishalle ne alakaaa
3-4 gündür fecii ishalim benhayatımda belki de ilk kez bu şekilde ishal oldu hatta

Evet canım annemde aynı şeyi söylüyor bi şekilde çıkacak oradan takıntı yapma diye kafamı dağıtmaya çalışıcam biraz

ishalle ne alakaaa
3-4 gündür fecii ishalim benhayatımda belki de ilk kez bu şekilde ishal oldu hatta
Doğum kursunda ishali ve mide bulantısını doğuma çok yakın belirti olarak söylemişlerdi bize hatta geçen bulantım var diye doktoru aradığımda direk ishalmisin diye sordu :)

Ya kizlar caniniz çekmesin de bnm kereta muzu cok seviyr yemeye basladim mi hareket ediyor ama cok komik resmen karnım titreşim gibi oluyor... Utu yaptim bu dünya kalkio kapıları da sileyim doğururum fln ev temz olsun yaa cilginlar gibi doğurasimm var bunu bana doğumdan snrada sorun bakayim cvabim ne olacak

Son düzenleme:
Evet canım annemde aynı şeyi söylüyor bi şekilde çıkacak oradan takıntı yapma diye kafamı dağıtmaya çalışıcam biraz

ne varsa biz yaşlılarda var zaten
şaka bi yana sal kendini çok mümkün değil belki ama
düşündükçe ters gider işin

Doğum kursunda ishali ve mide bulantısını doğuma çok yakın belirti olarak söylemişlerdi bize hatta geçen bulantım var diye doktoru aradığımda direk ishalmisin diye sordu :)

hadi yaa
gelecek olsa su falan gelir o zaman anlarım herhalde :)
hiç de önemseyip doktora sormadım bile
ki ben hiç bulantı yaşamadan gebelik geçirdim geçen midem bulanıyordu

Demekki sadece yuruyus yetmiyor canim,benim doktor bugun ben hurma olaylarina inanmiyorum falan filan dedi.sadece yuruyus dedi.sicaktan da yurunmuyor ki aslinda bana yuruyus sart.tokluk kan sekerim 153 cikti az once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…