- 19 Aralık 2017
- 394
- 146
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #61.581
Aynen canım . Serum çıkınca yazıcam demiş. Hatlar karıştı . Dedim ya bugün çok aktif grup maşallah .
allah yardımcınız olsunKızlar sabah doğum haberlerini hayretle okudum neler olmuş gece diye sabah benimde kontrolüm vardı bebeğimde kordon dolanmasından dolayı sık kontrole geliyorum ve bebekte sıkıntı yapmaya başlamış doktor riske atmak istemedi yatışım yapıldı açıklık vs belirtim yok normal doğum deneyeceğiz dualarınıza talibiz kızımla
Ya kizlar caniniz çekmesin de bnm kereta muzu cok seviyr yemeye basladim mi hareket ediyor ama cok komik resmen karnım titreşim gibi oluyor... Utu yaptim bu dünya kalkio kapıları da sileyim doğururum fln ev temz olsunyaa cilginlar gibi doğurasimm var bunu bana doğumdan snrada sorun bakayim cvabim ne olacak
Bakalım bn neler dicem haftaya gel diyip duruyorom bocugume20 gün önce kuzenim doğum yaptı
doğsa da rahatlasam diyordu
şimdi tut tutabildiğin kadar diyoruyumuyormuş kabızmış falan bi sürü şikayet saydı
Höm baya yüksek canım açıkcası hurmaya inanıyorum ama böyle şeker sonuçları bende de çıkmaya başlayınca bıraktım maalesef ama pilates topuyla bütünleştim nerdeyse geçen hafta ne biliyim sancılarımda çoktu sizede yazdım hattaDemekki sadece yuruyus yetmiyor canim,benim doktor bugun ben hurma olaylarina inanmiyorum falan filan dedi.sadece yuruyus dedi.sicaktan da yurunmuyor kiaslinda bana yuruyus sart.tokluk kan sekerim 153 cikti az once
2 saat once beyaz ekmekle menemen ve 1 bağ üzüm yedim canim.aslinda biraz test amacliydi ve 153 çıktı.demekki bende seker varHöm baya yüksek canım açıkcası hurmaya inanıyorum ama böyle şeker sonuçları bende de çıkmaya başlayınca bıraktım maalesef ama pilates topuyla bütünleştim nerdeyse geçen hafta ne biliyim sancılarımda çoktu sizede yazdım hatta
Kendimi değilde seni yakın görüyorum ben canım açıkcası ishal falandın ya bide pazartesi en geç Çarşamba gittiğinde bırakmazlar bence seni ama
çok şükğr cnm iyi haberlerle gelmene sevindimAynen canim bende de.doktordan geldim Allaha şükür herşey normal.akıntı da normalmis
Valla bilmiyorum canım bakalım hayırlısı olsun senle biz aynı günlerde doğuma gideceğiz bence :)
@enesomerzeliha hayırlısı olsun inşallah
rabbim bi avazda kurtarsun kolay doğum olsun
Ztonder sorma yaa
ben gözümle bile zor çiziyorum 8 ikalçam hayattaa olmaz
Cok sagol canim benim,aslında birazda deneme yapmak istedim.1 tane tam beyaz ekmek yedim üstüne de bir bağ üzüm yedim.bakalim 140 i gececek mi dedim.153 çıktı.yani bende gebelik sekeri olmasa dahi o kadar sekerli yedikten sonra 153 çıkması normal diymi?eğer gestasyonel diyabet olsaydi 200 falan cikardi o kadar şekere dedi eczaci.eczaci da ne kadar bilir bilmiyorum da :/S Syba ben sizi görünce fazla ruhsuz hissediyorum kendimi
çalışıyorum işteyim
izne çıkmasam da işe devam etsem :) ben gidince işler ne olacak falan diye düşünüp duruyorum
CocoChanelmademoiselle beyaz ekmek yemişsin üzüm yemişsin ki 2-3 tane değil bayağı doyumluk
sağlam insanın da yüksek çıkar şekeri
bir de evham yaptıkça yükselir şekerin
kendi kendinin doktoru ol risk durumun ne bilmiyorum ama
aşırı takıntı yaptığın sürece düşmüyor daha da yükseliyor şeker
stres tetikliyor yediklerin tetikliyor
hee şekerin varsa bu da dünyanın sonu demek değil
bu topikte bir sürü kişi de şeker çıktı ya da sınırda çıktı bir kısmı sağ salim kucaklarına bile aldılar
Sonsuz ve 8 kıyaslamam yatay mı düşey mi diye öğrenmek içindi. Ama topta oturularak yapılıyorsa yataydır zaten. Teşekkür ederimAy gerçekten öyle yani muhakkak ters bişey olsa söyler ama bizde merak ediyoruz yani:) Ama sanki ben 38 de doğum yaparım gibi geliyor ama benim şansıma bayrama gelir kuzucuğum.
Ayy hadi bakalım rabbim bir avazda kurtarsın inşallahh hayırlı habrrlerini bekliyoruz canım
Ayy wallahi burnumun direği sızladı. Hiç dayanamıyorum böyle şeyleri okumaya. Rabbim sıhhat sağlık versin inşallah darısı bizlere olsun allahın izniyle
Canımpilates topunu alıyorsun üzerine oturuyosun kalçanla 8 çiziyorsun sen ister sonsuz işareti yap ister 8 yap tamamen yeteneğe kalmış bişey ahahahahshsha. Normal doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor illa pilates topu ile değil topsuz da olabiliyor:)
Cok sagol canim benim,aslında birazda deneme yapmak istedim.1 tane tam beyaz ekmek yedim üstüne de bir bağ üzüm yedim.bakalim 140 i gececek mi dedim.153 çıktı.yani bende gebelik sekeri olmasa dahi o kadar sekerli yedikten sonra 153 çıkması normal diymi?eğer gestasyonel diyabet olsaydi 200 falan cikardi o kadar şekere dedi eczaci.eczaci da ne kadar bilir bilmiyorum da :/
Aynen canim 1 tane tam somunu gömdüm mideye menemenlebi bütün ekmek bildiğimiz bütün mü :)
canım bence normal yaaa
üzüm de zaten şekerli kombo olmuş
sen yine takipte kal tabii ama
yediklerine azıcık dikkat etsen düşer muhtemelen
eczacılar bilir onlara da güven sonuçta tüm gün hastalarla işleri
Sagol kuşum❤çok şükğr cnm iyi haberlerle gelmene sevindim
Farkına varmıyorum ki, nasıl yattığıma ben de şaşırıyorum, sabah yine aynı şekilde uyandım maalesef. Rahatsız olunca yönlendiriyor kuzum zaten, sesi çıkmazsa yatışa devamİşte yan yatılmıyor ki bebek sağdan soldan ittiriyor canı acıyor insanın heleki sağ tarafıma yatayım diyorum dönüyorum sanki birşey batıyor içerden geri dönüyorum soldan da bebek ittiriyor kendini ay diyorum sıkışıyor mu içerde acaba ama sırt üstü yatınca gayet rahatım. Sen yüz üstü nasıl yatabiliyosun yahu demek ki uyku halinde anlamıyorsun
Aynen canim 1 tane tam somunu gömdüm mideye menemenle
Bundan sonra biraz daha dikkat ederim sıkıntı olmaz insallah.sagol canim
Farkına varmıyorum ki, nasıl yattığıma ben de şaşırıyorum, sabah yine aynı şekilde uyandım maalesef. Rahatsız olunca yönlendiriyor kuzum zaten, sesi çıkmazsa yatışa devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?