2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh ahhh bende gömerdim bi zamanlar
şimdi içim almıyor
kızım sağolsun yer bırakmadı yemeklere
doğumdan sonra bin kilo olucam şu hasret çektiklerimi yerken
Kiyamam yaa valla benimde canim ne pastalar borekler cekiyor canim oturup bi tepsi boregi bitirebilirim o derece karnım aç gözümde ac ama ışte korkuyorum bi taraftanda Allahin izniyle bende yiycem ne var ne yoksa dogumdan sonra

canım ben evde bulduğum eski bişeyi takıyorum doktor bizmkilere bel ağrısı için yazmış bence iyi geliyo takmadığımda karnım sarkıp acıyo
Evet medikallerdeki korseler yazmıştı bir arkadaş. Sen öğretmendin değil mi placebo ?? Doğum parası, süt yardımı gibi haklardan yararlanmış mıydın??

Pamuk derken bildiğimiz pamuğu mu ıslatıp kullanıcam
Bebek mağazalarında alt temizleme pamuğu satılıyor, dikdörtgen ped gibi pamuklar. Normal pamuk da olur tabi ama kalıntı olmasın diye dikkat etmeli. Ben ayrıca pamuklu parça kumaş da alacağım, yıkayıp ütüleyip, bölüp kullanacağım. Özellikle kışın bir kutuya pamuğu kaynamış suyu ekleyip kalorifer üstünde bekletirim diye planlıyorum, ılık ılık daha kullanışlı olur

Kiyamam yaa valla benimde canim ne pastalar borekler cekiyor canim oturup bi tepsi boregi bitirebilirim o derece karnım aç gözümde ac ama ışte korkuyorum bi taraftanda Allahin izniyle bende yiycem ne var ne yoksa dogumdan sonra

ya bende bulantı olmadı iştahsızlık da olmadı gibi ama
doyuyorum çabuk ki Allaha şükür herhalde yesem 100 kiloyu geçerim
ben çok kilolu hamile kaldım
gebelikte çok kilo almadım da doğumdan sonra o açığı kapatıcam sanırsam

Hadi insallah sende sapasaglikli bi sekilde dogum yaparsın da kurtulursun insallah canim.kilo verilir ya dogumdan sonra.şöyle bi 3 5 ay istediğimizi yiyelim de,sonra diyet spor yapariz biseyler :))

Hadi insallah sende sapasaglikli bi sekilde dogum yaparsın da kurtulursun insallah canim.kilo verilir ya dogumdan sonra.şöyle bi 3 5 ay istediğimizi yiyelim de,sonra diyet spor yapariz biseyler :))
Ben doğurdumu yiyemiycem biliyorum. Bunu yeme bebeği ishal yapar bunu yeme kabiz yapar şunu yeme gaz yapar onu yeme alerji yapar vs her şey yasakdı bana emzirme süresinde bir ekmek bir süt ondan sonra anneme biri dedi inek sütü gaz yapar diye onuda vermedi yemeye ekmek su ila yaşadım sutum de kesildi sağ olsun.

Tamam canım teşekkür ederim

Farkına varmıyorum ki, nasıl yattığıma ben de şaşırıyorum, sabah yine aynı şekilde uyandım maalesef. Rahatsız olunca yönlendiriyor kuzum zaten, sesi çıkmazsa yatışa devam
Yani uyurken anlayamazsın zaten bebek durtunce insan farkına ister istemez varıyor

Ay kiyamam canim benim yaa,sen bu sefer kimseyi dinleme canin ne istiyorsa ye bence.ibrahim saracoglunun bi incir kurü var biliyosun,yumurtalari gelistirmek icin bi kürdu.o ayni zamanda oluk oluk süt çoğaltan bi kür.saracoğlu kesinlikle bunu yapın diyodu.ben dogum yapan akrabalarıma onermistim.gercekten cok faydasini gördüler.dogumdan sonra Allahin izniyle bende yapicam.2 bardak klorsuz suya 6 7 tane kuru inciri bölüp atiyosun,15 dk kaynatip sabah aksam ac karnina iciyosun.inan bana sütü fiskirtiyo adeta

Yuh ya kv denmi vermedi kiz ona cehennem.bile az olur Allah nasil bilirse oyle yapsin

Tamam canım bende alırım o pamuklardan öğrendiğim iyi oldu

Muz çok şekerli olduğundan hareketlendiriyordur kuzuyu. Şekerin falan yoksa şifa olsun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…