2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kusamadim hic canim tiksiniyorum öğürüyorum ama yok cikmiyor.normalde de kusamayan bi insandim ben zaten.bilmiyrm ilerde ne olur.
Çok zormuş ya ilk hamileliğim de boyke değildim bu biraz zorluyor allah yardimcimiz olsun .buna şükür yine bebişlerimiz ıyi olsun da napalım demi :)

Bi kussam rahatlayacam ama kusamiyorum sizde böyle misiniz .çok kotu oluyorum .bi yudum su içsem midem davul gibi oluyo sanki bi şişe şu icmis im gibi
Yani herkes bir olmuyor benim bulantım sabahları çok fena oluyor ama iştahım yinede fena sabahları hele 3 günlük yiyorum sanki... böyle olunca benim midem hep şiş dediğiniz gibi kusamıyorum ama alıştım ög ög diye geziyorum evin içinde

Zencefil çok faydalı canım bulantı için doktorrum bana kullan diye zencefili suyun veya çayın içine tazesini rendelersen bulantını keser dedi ki birazrahatladım
Anladım canım saol geçmiş olsun yat dinlen korkma bnde de olmuştu öyle leke leke progesteron iğne vurulmaya başladım çok şükür geçti ama kalça ağrım çok fazla belim de ağrıyor

Dido44 çok üzüldüm gerçekten. Geçen sene ben de yaşadım. Bir dahakine sağlıklı bir gebelik olacağına inanıyorum.

Benim de ilki sezeryan ama bu Doğumda ssvd deneyeceğim kısmet olursa.

Bugün bende de oldu, uzattım ayaklarımı dinleniyorum. Yarın güzel haber alırsın inşallah.

Kızlar mide bulantı var öğüruyom ama kusamiyorum bi kusam rahatlatacak gibiyim ama kusamiyorum böyle olan var mı
Çoğumuz öyleyiz ve ilk trimester sonuna kadar da olacak muhtemelen. Sabır, geçecek.

Dido44 çok üzüldüm canım,umarım bu dönemi bir an önce atlarsın ve en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.dualarım seninle
Tesekkür ederim inşallah şu sancılı dönem bir an önce biter sizlerde sağlıkla yavrularınızı kucagınıza alırsınız inşallah

Teyzoslari bakin benim minik kurabiyem kocaman oldu bugun kontrolumuz vardi icimde kipir kipir hareket ediyordu cok duygulandim elimde olsa Sabah a kadar izlerdim onu ilk Hamilelik olunca acaip oluyorum farkli hissediyorum

Eklentiler

• IMG_2161.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_2162.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 88
8-9 haftalık annişler karnınızda bi belirti varmı? Belli olmaya başladı mı biraz?

Teyzoslari bakin benim minik kurabiyem kocaman oldu bugun kontrolumuz vardi icimde kipir kipir hareket ediyordu cok duygulandim elimde olsa Sabah a kadar izlerdim onu ilk Hamilelik olunca acaip oluyorum farkli hissediyorum
Ooyy kıpırdıyor muydu canimm nasill yanii9.haftada kipirdiyor mu minislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…