- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #61.621
Ay ne güldüm yaBen doğurdumu yiyemiycem biliyorum. Bunu yeme bebeği ishal yapar bunu yeme kabiz yapar şunu yeme gaz yapar onu yeme alerji yapar vs her şey yasakdı bana emzirme süresinde bir ekmek bir süt ondan sonra anneme biri dedi inek sütü gaz yapar diye onuda vermedi yemeye ekmek su ila yaşadım sutum de kesildi sağ olsun.
Bilmiyorum tatlım takvimlerimizde çok yakın aslında :)Valla bilmiyorum canım bakalım hayırlısı olsun senle biz aynı günlerde doğuma gideceğiz bence :)
Domatesi de pek severim.eczaci da israrla açlık kan sekeri onemli diyor.bakalim yarin sabah aclikta olcecegim canim.insallah duzelirEkmek, domates, üzüm... hep çok şekerli besinler. Çok panik yapma açlık tokluk birkaç gün takip edip not al canım. Genel duruma bir bak
Yok canım ben zaten tamamen diyete uymadığım zamanlarda ölçmüyorum ama meyve zaten yükseltiyor birde beyaz ekmek ikisi aynı öğünde oluncadır2 saat once beyaz ekmekle menemen ve 1 bağ üzüm yedim canim.aslinda biraz test amacliydi ve 153 çıktı.demekki bende seker varsen hic bu degerleri görmüş muydun?
Tam beyaz ekmek derken? Bütün bir ekmek anlamında mı?Cok sagol canim benim,aslında birazda deneme yapmak istedim.1 tane tam beyaz ekmek yedim üstüne de bir bağ üzüm yedim.bakalim 140 i gececek mi dedim.153 çıktı.yani bende gebelik sekeri olmasa dahi o kadar sekerli yedikten sonra 153 çıkması normal diymi?eğer gestasyonel diyabet olsaydi 200 falan cikardi o kadar şekere dedi eczaci.eczaci da ne kadar bilir bilmiyorum da :/
Evet canim 1 tane tam somun ekmegin hepsini yedim.ustunede 1 bag üzüm yedimTam beyaz ekmek derken? Bütün bir ekmek anlamında mı?
Hah şimdi gördüm bu mesajını. Hay maşallahAynen canim 1 tane tam somunu gömdüm mideye menemenle
Bundan sonra biraz daha dikkat ederim sıkıntı olmaz insallah.sagol canim
Hah şimdi gördüm bu mesajını. Hay maşallahbir kilo da bal yeseydin yanına iyi çıkmış yine
Insallah öyledir kuzum.birde acken olcecegimYok canım ben zaten tamamen diyete uymadığım zamanlarda ölçmüyorum ama meyve zaten yükseltiyor birde beyaz ekmek ikisi aynı öğünde oluncadır
Benim yavrum alıştı annesinin çılgınca gezip tozmasına hareket etmesine. Geceleri o da baygın düşüyor heralde. Arada uyandırıyor ama yüzüstü seviyor sanırımdoktor sola yatsan iyi ama kasma kendini o seni yönlendirir demişti
demek ki seninki rahatsız olmuyor
olsa uyandırırdı :) uyu da nasıl olursa enerji lazım bize :)
Denİcem cnm dr aslında garmastan yazmış ama ben lansinoh aldım diye almamistim. Yara olmadı ama sızlama çok ozellikle emerken sogani sadece suruyormuyuz? Bu arada benimki bazen saat başı emiyor yenidoğdugu için normalmidir?Canim sogan ve garmastan merhem gogus yarana iyi gelecekler önce sogani dene hemen keser agrini bikac gun drne sonra garmastan al 60 tl
Emzik dene istersen bende emzik olarak kullaniliyorum ama.emzigi istemiyor sut gelmedigini anlayınca atiyr kuvezdede almamıştı
Belki alıştırabilirsin benimki almiyor
Araştıdığıma göre Rago marka 821 model korse çok işlevselmiş. Ben ona karar verdim. Doğum parasını duymuştum bir de süt yardımı mı varmış?Evet medikallerdeki korseler yazmıştı bir arkadaş. Sen öğretmendin değil mi placebo ?? Doğum parası, süt yardımı gibi haklardan yararlanmış mıydın??
Herkese Hayırlı cumalar olsun hanımlar.. Ne güzel bi cuma müjdeler sıralanmış.
@ONTK E Egepam kızlar gözleriniz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah
@Busbebek06 canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Nesrinay86 @Ftm41 sizlerden de hayırlı haberler bekliyoruz sağlıcakla kavuşun kucağınıza alın yavrularınızı inşallah.
Günaydın
Hayırlı cumalar
E Egepam @ONTK gözünüz aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah
@ONTK hakaten de dedesinin gitmesini bekledi çocuk
sonunda attı kendini sahalara
en çok daNesrinay86 a güldüm
hatun ilk 10 olmadı 20 de olayım dedi yine olamadı yaaavardır onda da bi hayır
@Busbebek06 @Ftm41Nesrinay86 hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
@ONTK ben senden boyle bir atak bekliyordum :) beni yaniltmadin valla helal sana :) hosgelmis sefa gelmis pasaAllah anneli babali buyutmeyi nasip etsin canimm
E Egepam canimm gozunaydinhosgelmis yavrun Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin :) masallah hizli bir dogum oldu kolayda olmustur insallah hikayeni bekliyoruz iyi hissedince kendini :)
Canim meraktayiz insallah iyisinizdir bebisini almissindir kucagina saglikla
Allah iyiligini versin :) :) bu topikte terslik var agustos anneleri temmuz temmuz anneleri agustos oluyo :)
Canimm Rabbim sifasini versin insallah tez zamanda iyilesti haberini alalim
Canimmmm hadi hayirlisiyla al kucaginaguzel haberlerini bekliyoruz
Nesrinay86 canimm hadi sirayi birine daha kaptirmadan dogurda gel kuzucum:) saglikla gelsin küçük prensimiz
Hayirlı olsun cnm Allah analı babalı buyutsun inss inş ikinizde iyisinizdir
Anneler bebisini kucağına alanlar Allah sağlık sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insallah E Egepam ve @ONTK gözünüz aydın
Bugün Doğumda olanlar annisler Allah yar ve yardımcınız olsun insallah güzel guzel Bebislerinize kavuşun kalbimiz aklımız yüreğimiz herseyimiz Suan sizinleNesrinay86 @Ftm41
İsmini etiketleyemedigim Doğuma giden anneler allah yardımcınız olsun herkesten guzel
Haberler alalım inşallah bu mübarek günde
Bugün çok heyecanlı bi gün moralim sizinle yerine geldi biraz kızlar güzel haberler getiirn inşallah @Ftm41Nesrinay86 @ONTK E Egepam
Hayırlı uğurlu olsun canımm
Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur ederim. Nehir de ben de iyiyiz cok şükür. Son kontrolum 38+2 de carsamba günüydü. Doktor asagi inmemis daha bekler dedi, 3150 ölçtü. 40 i tamamlar dusuncesi ile kafadan sildim dogumu. Kendimi 6 ayimdaymisim gibi hissettim ve dogumu unuttum. Dun 2 den 7 ye kadsr 5 saat mutfakta ayakta durdum 4 cesit yemek yaptim. Agrim sizim hicbirseyim yoktu. Derken saat 23 civari aksirma ile camasirimda yogun islaklik hissettim. Ayaga kalktim devamı gelmeyince idrar kacirdim sandim. Camasiri degistim yataga uzandim dizi actim izledim. Bu esnada 10 dk da bir yoğun kasilmalar basladi ama dogum sancisi degildi. Dizi bitti ayaga kalktim bi daha islaklik hissettim ama ilki kadar yogun olmayinca anlam veremedim. Lavaboya gittim akinti da cok hafif pembe kilcal damarlar gordum. Esime dedim hastaneye gidelim hadi kizimiz geliyor, bana dedi ki nasil yani doguruyor musun hani sancin yok. Iyi dedim oturdum. Bi muddet sonra ayaga kalktigimda artik bacaklarimdan suzulurcesine suyum gidince esim de ikna oldu saat 00.40. Esyalarimizi toparlarken sancilar basladi. Sure tuttuk 5 dk bir 30 sn sanci ile basladi. Doktoruma haber verdim hemen dogumhaneye gecin dedi. Sancilar birden ve cok hizli basladi 3 cm aciklikla gittim. 6 cm acikliga hizli ulastik ama bebek asagi inmemis dedi ebe. Yuruttuler beni 8 cm ulastigi zaman ayakta ikindirdilar bebek insin diye. Sonra doktorum geldi 4 ikinmada dogdu. Ama sancilar siddetli arka arkaya geldiği icin doktorum kaslarin tam gevsemeye vakit bulamadi dogum ani zor oldu dedi.
Süt ve süt ürünleri sıkıntılı olabiliyormuş emzirme sürecinde. Su ise en fazla süt yapan içecek. Ama sırf ekmek suyla sen de güçten düşersin. Proteini de kontrollü almak lazım bu süreçteBen doğurdumu yiyemiycem biliyorum. Bunu yeme bebeği ishal yapar bunu yeme kabiz yapar şunu yeme gaz yapar onu yeme alerji yapar vs her şey yasakdı bana emzirme süresinde bir ekmek bir süt ondan sonra anneme biri dedi inek sütü gaz yapar diye onuda vermedi yemeye ekmek su ila yaşadım sutum de kesildi sağ olsun.
Uzum ve ekmek yasak canimkizlar yemek yedim beyaz ekmekle menemen yedim.ustune de bir bağ uzum yedim.2 saat sonra tokluk sekerimi olctum 153 cikti
sen 5 inde doğuracaksın gibi geliyor bana
tam pazar günü nedense :)
Artık yediklerime cok cok dikkat edecegim canim.tam bugday ekmegi de yasak mi?istedigimiz kadar yiyemez miyiz ondanUzum ve ekmek yasak canim
Normal tokluk 140 ama.gebe 130
Ikınma hissi iltihap olduğunda da olabiliyormuş. Kontrol ettirdin mi hiç idrar yolu iltihabını vs
İyi çok şükür çıkmasın da. Ama garip geldi ıkınma hissin. Farkına varmadan doğurmayasınEvet 2 gün önce idrar tahlili 1 hafta önce vajina kültürü alındı canım bir şey çıkmadı
Bende aynı durumdayım canım dün bizimkinde öyleydi moralini bozma diyemem bende kötü oldum o kadar çabama Rağmen çıkmadı bişey bide Doktorum sezeryanla korkuttu bildiğin ama yılmak yok yürüyüş yapıyorsan artır hurmalarını artır hareketleri zorlaştıralım elimizden başka bişey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?