2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güldüm ya yazık tam doğum yaptım istediğimi yiyeyim derken iyice herşeye yasak koymuşlar :)

Ekmek, domates, üzüm... hep çok şekerli besinler. Çok panik yapma açlık tokluk birkaç gün takip edip not al canım. Genel duruma bir bak
Domatesi de pek severim.eczaci da israrla açlık kan sekeri onemli diyor.bakalim yarin sabah aclikta olcecegim canim.insallah duzelir

2 saat once beyaz ekmekle menemen ve 1 bağ üzüm yedim canim.aslinda biraz test amacliydi ve 153 çıktı.demekki bende seker var sen hic bu degerleri görmüş muydun?
Yok canım ben zaten tamamen diyete uymadığım zamanlarda ölçmüyorum ama meyve zaten yükseltiyor birde beyaz ekmek ikisi aynı öğünde oluncadır

Tam beyaz ekmek derken? Bütün bir ekmek anlamında mı?

doktor sola yatsan iyi ama kasma kendini o seni yönlendirir demişti
demek ki seninki rahatsız olmuyor
olsa uyandırırdı :) uyu da nasıl olursa enerji lazım bize :)
Benim yavrum alıştı annesinin çılgınca gezip tozmasına hareket etmesine. Geceleri o da baygın düşüyor heralde. Arada uyandırıyor ama yüzüstü seviyor sanırım

Denİcem cnm dr aslında garmastan yazmış ama ben lansinoh aldım diye almamistim. Yara olmadı ama sızlama çok ozellikle emerken sogani sadece suruyormuyuz? Bu arada benimki bazen saat başı emiyor yenidoğdugu için normalmidir?

Evet medikallerdeki korseler yazmıştı bir arkadaş. Sen öğretmendin değil mi placebo ?? Doğum parası, süt yardımı gibi haklardan yararlanmış mıydın??
Araştıdığıma göre Rago marka 821 model korse çok işlevselmiş. Ben ona karar verdim. Doğum parasını duymuştum bir de süt yardımı mı varmış?

E Egepam @ONTK kızlar gözünüzzz aydınnnn allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah. Hemencik oluverdiler ya maşallah inşallah bizimkilerde öylemolurrr

Canim E Egepam daha yazmadi normal olacakti onun @ONTK yla mi karistirdin

E Egepam @ONTK hayırlı olsun arkadaslar darısı en hayırlı zamanda dogırmayanların basına olsun:)

Hayirlı olsun cnm Allah analı babalı buyutsun inss inş ikinizde iyisinizdir

E Egepam @ONTK kızlar gözünüz aydın.rabbim evlatlariniza da size de hayirli uzun ömürler nasip etsin insallah.kurtuldunuz cok şükür:)

Bugün çok heyecanlı bi gün moralim sizinle yerine geldi biraz kızlar güzel haberler getiirn inşallah @Ftm41 Nesrinay86 @ONTK E Egepam

Hayırlı uğurlu olsun canımm

E Egepam şu hizli dogum hikayeni merakla bekliyorum masallah size
Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur ederim. Nehir de ben de iyiyiz cok şükür. Son kontrolum 38+2 de carsamba günüydü. Doktor asagi inmemis daha bekler dedi, 3150 ölçtü. 40 i tamamlar dusuncesi ile kafadan sildim dogumu. Kendimi 6 ayimdaymisim gibi hissettim ve dogumu unuttum. Dun 2 den 7 ye kadsr 5 saat mutfakta ayakta durdum 4 cesit yemek yaptim. Agrim sizim hicbirseyim yoktu. Derken saat 23 civari aksirma ile camasirimda yogun islaklik hissettim. Ayaga kalktim devamı gelmeyince idrar kacirdim sandim. Camasiri degistim yataga uzandim dizi actim izledim. Bu esnada 10 dk da bir yoğun kasilmalar basladi ama dogum sancisi degildi. Dizi bitti ayaga kalktim bi daha islaklik hissettim ama ilki kadar yogun olmayinca anlam veremedim. Lavaboya gittim akinti da cok hafif pembe kilcal damarlar gordum. Esime dedim hastaneye gidelim hadi kizimiz geliyor, bana dedi ki nasil yani doguruyor musun hani sancin yok. Iyi dedim oturdum. Bi muddet sonra ayaga kalktigimda artik bacaklarimdan suzulurcesine suyum gidince esim de ikna oldu saat 00.40. Esyalarimizi toparlarken sancilar basladi. Sure tuttuk 5 dk bir 30 sn sanci ile basladi. Doktoruma haber verdim hemen dogumhaneye gecin dedi. Sancilar birden ve cok hizli basladi 3 cm aciklikla gittim. 6 cm acikliga hizli ulastik ama bebek asagi inmemis dedi ebe. Yuruttuler beni 8 cm ulastigi zaman ayakta ikindirdilar bebek insin diye. Sonra doktorum geldi 4 ikinmada dogdu. Ama sancilar siddetli arka arkaya geldiği icin doktorum kaslarin tam gevsemeye vakit bulamadi dogum ani zor oldu dedi.
Bu kadar hizli sancilar son ay yedigim 2 kilo hurmaya bagliyorum. Hurmalara meryem suresini okuyarak yedim hep. Gunde 6 hurma. Ayrica duzenli yuruyuslerin de faydasi olmustur zannimca. Sanci esnasinda beni tek rahatlatan sey ise kesinlikle deriiiin deriiinn nefeslee oldu. Bayagi rahatlatti beni. Kolayligi sanciyi uzun sure yasamadim ama zorlugu cok ust uste yasadim ve dogum ani zor oldu. Sonrasinda kanamam oldu beni hemen odaya cikarmadilar. Serum ilac derken sabah 6 da odaya ciktik. Kizim iyi, ben de iyiyim cok sukur. Allah herkese gonlunden gecen dogumu en hayirli sekilde nasip etsin...

Süt ve süt ürünleri sıkıntılı olabiliyormuş emzirme sürecinde. Su ise en fazla süt yapan içecek. Ama sırf ekmek suyla sen de güçten düşersin. Proteini de kontrollü almak lazım bu süreçte

Ikınma hissi iltihap olduğunda da olabiliyormuş. Kontrol ettirdin mi hiç idrar yolu iltihabını vs

Evet 2 gün önce idrar tahlili 1 hafta önce vajina kültürü alındı canım bir şey çıkmadı

Dediğin gibi elimizden geleni yapalım merdiven çıkmak da işe yarıyor aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…