2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle diyordum da yenmiyo kizlar yaa 5 kiloyla doguma girdim simdide zaman yok yemeyenkahvaltiyi 11 12 de anca yapabiliyorun
Kiyamam yaa valla benimde canim ne pastalar borekler cekiyor canim oturup bi tepsi boregi bitirebilirim o derece karnım aç gözümde ac ama ışte korkuyorum bi taraftanda Allahin izniyle bende yiycem ne var ne yoksa dogumdan sonra

Zamanını beklesin neden moral.bozuyorsunuz ki icerde ne kadar kalirsa ikiniz icinde daha iyi
Disarda en iyi bakim bile anne karninin yanindan gecemz
Evet öyle ama ağırlaştıkçada zaman geçmiyor heyecanı da ayrı tabi ve annemin yanına geldim doğum için eşim nerdeyse her gün arayıp soruyor

E Egepam nehir prenses hızlı bir giriş yapmış hayatınızıa maşallah ona
Sağlık sıhhatlı olsun hayırlı evlat olsun inşallah
sende bir an önce toparlanırsın umarım dikkat et kendine de prensesimize de

Doktor her an doğurabilirsin dedi su gelince acile gel dedi

Hahahy sabah 4ten 7 te kadar memedeydik kah uyur kah uyanir halde cok normal yani oyuzden iyilesmiyir ha memeler
Sogani kesio peçeteyle koyuyorum iki gogsumede ucu kapatacak sekildr 15 _30 dak bekle dusa gir yada yika lavaboda

Her ogun 1 dilim yiyebilirsin
Ben bildigin ac yasadim
Lutfeb dikkat et sık disini az kaldi zaten seker gercekten etkiliyor bebego ve hamileliği
Ben sadece 2 defa 120 gectim ama hala aklımda acaba seker yuzundrn mi erken dogum oldudiye düşünüyorum
Çünkü stresim çoktu
Artık yediklerime cok cok dikkat edecegim canim.tam bugday ekmegi de yasak mi?istedigimiz kadar yiyemez miyiz ondan

maşallah canım çok geçmiş olsun Allah sağ salim büyütmeyi de nasip etsin:)

Peki ben ne yiycem makarna pilav yasak beyaz ekmek meyve yasak.tam bugday ekmegi desen ogunde 1 dilim doymak imkansiz neredeyse.ne yiycem ben simdi öğünlerde?yemek kalmadi ki Allahim yardim etsin et yiyemiyorum zaten midem kalkiyor.tavuk kaliyo birtek.sebze yemegi de ekmeksiz yenmiyor

İyi çok şükür çıkmasın da. Ama garip geldi ıkınma hissin. Farkına varmadan doğurmayasın

Keske fark etmeden acisiz dogursam:)
10 gündür ara ara sancı çekiyorum ve nst'de bisi çıkmadı hurma bile 1 gün falan yedim bıraktım ki artık sancı olmasın diye . Yalancı çoban sancilarim gece uyutmuyor gündüz oturtmuyor:)

Yine kimseyi dinlemezdim doğum sonrası soğuk cay alıp icmişdim bebekde ishal oldu yada biz öyle sandik o yüzden cok sucluluk duygusu yaşadım kim ne derse boyun eyip yapdım dr gitiğimizde (berbat cahil bir dr allah belasını versin onun) bebek sanırım ishal oldu dedim soğuk cay içmişdim dedim bana soylediği tek şey neden içdin oldu. O dr cok cekdim hiç bir şey bilmeyen bir dr du. Benim sütüm cok fazlaydı yoksa, sutyeni acar acmaz fışkırıyordu bebeğe tuturana kadar butun yüzü başi her yer süt oluyordu. Bende duymuşdum bu tarifi bu sefer sütüm olmasa yaparım inşallah. Bol sütümüz olsun hepimizin.

Yuh ya kv denmi vermedi kiz ona cehennem.bile az olur Allah nasil bilirse oyle yapsin
Annem canim ayni kafaya sahipler ikiside, kv ben yemek yemediğim zaman hemen halsızleyip kotu oluyorum başim ağrıyor falan. (bu yüzden bu kadar kıloluyum hata) hep ye yeterki iyi ol kendine bak saglığnı tehlikeye atma der o konuda hakını yemem.
40 gün annemlerde kaldım lohusalıkda annemde bebeğe bir şey olmasın bana ne olursa olsun modundaydı.

Al birini vur otekine Allah yardimcin olsun canim

Süt ve süt ürünleri sıkıntılı olabiliyormuş emzirme sürecinde. Su ise en fazla süt yapan içecek. Ama sırf ekmek suyla sen de güçten düşersin. Proteini de kontrollü almak lazım bu süreçte
Dengeli beslenmrk önemli aslinda her besin gurubundan beli bir mikdar alınmali ama bizde ortası yokdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…