- 27 Ekim 2010
- 28
- 94
- 288
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.041
Endişelenmeyin diye böyle söylemiş bence arkadaşımız siZe moral vermek amacıylaEvde doğum yapmayacağımı bende biliyorum hanım efendi. İlk hamileligim ve doğal olarak tecrübesi olan var mı diye soruyorum. Doğumu nasıl gerçekleşti ne gibi durumlarla karşılaştı diye platformun amacı da bu değil mi zaten?
Haydi gozun aydin canim. Darisi benim sare min başınaKızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen
3100 kg 50 cm doğdu Sare'm. Normal doğumu çok istiyordum ama inşallah hayırlısı böyleymiş diyorum.
İkimiz de iyiyiz çok şükür benim dikiş yerlerimde biraz acı var tabi ama o da geçecektir inşallah. Haber vereyim dedim .dua eden herkesten Allah razı olsun . kalanlara Rabbim hayırlı doğumlar nasip eylesin
Ben ilk kizimda hep adiyla seslendim ve adiyla bahsettim hep. Ailedeki ve cevremdeki herkes de oyle yapti. Oylr halini hatrini sordu. Simdi de ismi biraz ilknkizimdan gec belirledik ama belirledigimiz andan itibaren yine adiyla hitap ettik. Her arayan soran da adiyla soruyor, sare nasil napiyor dogdu mu falan... ne gibi bir gerekçe sundu eleştiren, nasil bir mantigi varmis ?Kızlar bisey sorucam Bebeğinizle konuşuyormusunuz? Ona ismiyle hitap etmemizin bi sakıncası varmi ? Doğmadan ismiyle anmak yanlışmi?
Mesela benim oğlum 4 yasında hep kardeşinden ismiyle bahsederiz, Kızımın adı Zeynep
Olacak, misal ; Zeynep te seni çok seviyor Zeynep sana söyle dedi, omunda cani cekti vs vs yanlismi yapıyoruz ? Öyle bi eleştiri aldımda kafama takildi
Hayırlı olsun canımKızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen
3100 kg 50 cm doğdu Sare'm. Normal doğumu çok istiyordum ama inşallah hayırlısı böyleymiş diyorum.
İkimiz de iyiyiz çok şükür benim dikiş yerlerimde biraz acı var tabi ama o da geçecektir inşallah. Haber vereyim dedim .dua eden herkesten Allah razı olsun . kalanlara Rabbim hayırlı doğumlar nasip eylesin
Sanırım benim sözmu gitiye aldı fazla evlilik yil donumumde süprüz yapıcak annesne babasna.O sana sürpriz yapmayı düşünüyodur :) pat diye gelip sürpriz ben geldim diycek :)
Maşallah kilosu iyiymiş canım herşey de yolundaymış gözün aydın. 13 ağustos erken değil mi biraz 16 gün öncesine gün vermiş, gerçi kilosu güzel amaÇok şükür kilosu 3190 olmuş herşey yolunda dedi nstmizde normal çıktı bir hafta sonra yine kontrole gidicez 13agustosa gün vermişti zaten eğer erken gelmezse minik prensim çok az kaldı heyecanlıyiz bakalim
Hic sorma bi de gobek dusmeden yikayamiyoruz. Cocuk mahvoldu. Hayirlisi yarin kontrole gidecez. Sariligimiz vardi dusmus mu diye bakacaklar. Gobegimiz de dustu son haline bakip izin verirlerse banyosunu yaptırmak istiyorum artik.E Egepam ben de uzun kollu almışım çoğu şeyi. Beboş ter içinde kalmaya başlayınca kısa kollu giydirme basladim. Hatta alt pijama bile giydirmiyorum ayağında sadece çorapları oluyor. O halde bile terliyor. Ev çok sıcak. Yazık beboşum yanıyor. Gittiğim tüm çocuk doktorları bu kadar giydirme dedi. Ben de onları dinledim olabildiğince ince giydiriyorum.
Canım benim hakkınızda hayırlısı buymuş önemli olan sağlıklı olmanız size yetişemedik bugün baya yokladı benimki arkadaşının hatrına galiba ama hala ses yok nasip :) yaşı uzun olsun kızının çok geçmiş olsunKızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen
Canım gözünüz aydın hayırlı olsun evladınız Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen
Gözün aydin canım hayırlısı böyleymiş takma kafana saglığnız iyi olsun normal sezaryan ne fark eder, sonucda önemli olan sağlık.Kızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen
Çok saolun kozlar sabah 9 gibi doğdu kızım ama sonra benim ağrılarım çok fena oldu. Epidural olmama rağmen niye bu kadar oldu anlamadım ilk kızımda hiç böyle olmamıştım daha sonra anlatırım detaylı başka doğum varsa hayırlı olsun okuyamadım
Ben az sabunlu banyo süngeriyle silip ıslak ağız beziyle duruladım canım göbeği düşmeden. Saçlarını da azıcık şampuanı avucumda köpürtüp sürdüm, aynı şekilde duruladım. Doktor öyle yap , göbeği düşünce yıka demiştiHic sorma bi de gobek dusmeden yikayamiyoruz. Cocuk mahvoldu. Hayirlisi yarin kontrole gidecez. Sariligimiz vardi dusmus mu diye bakacaklar. Gobegimiz de dustu son haline bakip izin verirlerse banyosunu yaptırmak istiyorum artik.
Hayırlı olsun kuşummmKızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen
Hayirli olsun canim, allah anali babali buyutsun.Kızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen
Kısmet canim hayırlısı böyleymiş sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Canım benim hakkınızda hayırlısı buymuş önemli olan sağlıklı olmanız size yetişemedik bugün baya yokladı benimki arkadaşının hatrına galiba ama hala ses yok nasip :) yaşı uzun olsun kızının çok geçmiş olsun
Canım gözünüz aydın hayırlı olsun evladınız Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Gözün aydin canım hayırlısı böyleymiş takma kafana saglığnız iyi olsun normal sezaryan ne fark eder, sonucda önemli olan sağlık.
Allah analı babalı buyutsun ömrü ozun olsun sare bebeğin.
Hayırlı olsun kuşummm
Hayirli olsun canim, allah anali babali buyutsun.
Hayırlı olsun canim ömrü bahtı güzel olsun kuzunun .. günlerimiz aynıydı bende doğurmak istiyorum artik çok skldimKızlar alintilayamadiklarim olabilir kusura bakmasınlar lütfen çok çok çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için:)
Benim ikinci doğum ilki sezeryandi 38 haftada yaptım bunda da 38haftada doktor izinde o yüzden izinden iki gün önce sezeryana alicaksin ins kilosuna doğrudur genelde son ayda doktorlar yanılıyorlar bakalim nasip sen kontrole ne zaman gideceksin canimMaşallah kilosu iyiymiş canım herşey de yolundaymış gözün aydın. 13 ağustos erken değil mi biraz 16 gün öncesine gün vermiş, gerçi kilosu güzel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?