2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Endişelenmeyin diye böyle söylemiş bence arkadaşımız siZe moral vermek amacıyla

Haydi gozun aydin canim. Darisi benim sare min başına

Bende bugün güzel sonuçlarla donmedim maalesef..suyum azalmış sol tarafta hiç kalmamış yanlız sağda kalmis yatış verdiler oysa bir iki güne doğar demesini isterdim.. doktor cuma kontrol ve günde dört litre su şartıyla eve gönderdi.. nst güzel çıktı.. bakalım cuma ne olacak..

Ben ilk kizimda hep adiyla seslendim ve adiyla bahsettim hep. Ailedeki ve cevremdeki herkes de oyle yapti. Oylr halini hatrini sordu. Simdi de ismi biraz ilknkizimdan gec belirledik ama belirledigimiz andan itibaren yine adiyla hitap ettik. Her arayan soran da adiyla soruyor, sare nasil napiyor dogdu mu falan... ne gibi bir gerekçe sundu eleştiren, nasil bir mantigi varmis ?

Hayırlı olsun canım

Çok şükür kilosu 3190 olmuş herşey yolunda dedi nstmizde normal çıktı bir hafta sonra yine kontrole gidicez 13agustosa gün vermişti zaten eğer erken gelmezse minik prensim çok az kaldı heyecanlıyiz bakalim
Maşallah kilosu iyiymiş canım herşey de yolundaymış gözün aydın. 13 ağustos erken değil mi biraz 16 gün öncesine gün vermiş, gerçi kilosu güzel ama

Hic sorma bi de gobek dusmeden yikayamiyoruz. Cocuk mahvoldu. Hayirlisi yarin kontrole gidecez. Sariligimiz vardi dusmus mu diye bakacaklar. Gobegimiz de dustu son haline bakip izin verirlerse banyosunu yaptırmak istiyorum artik.

Canım benim hakkınızda hayırlısı buymuş önemli olan sağlıklı olmanız size yetişemedik bugün baya yokladı benimki arkadaşının hatrına galiba ama hala ses yok nasip :) yaşı uzun olsun kızının çok geçmiş olsun

Canım gözünüz aydın hayırlı olsun evladınız Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Gözün aydin canım hayırlısı böyleymiş takma kafana saglığnız iyi olsun normal sezaryan ne fark eder, sonucda önemli olan sağlık.
Allah analı babalı buyutsun ömrü ozun olsun sare bebeğin.

Günaydın
K kuzuyolda gittin mi hastaneye?
Sağlıkla gelsin ilk Ağustos bebeğimiz inşallah

Gozunaydin canimmm saglikla buyut kuzunu

Saglikla kucagina al canim

K kuzuyolda canim seninde dogumun bugunmus :) saglikla gelsin yavrun

@Tzadkiel canim bebisin nasil su an

K kuzuyolda sen ve @etka31112 aklımda ve duamdasınız
Çok saolun kozlar sabah 9 gibi doğdu kızım ama sonra benim ağrılarım çok fena oldu. Epidural olmama rağmen niye bu kadar oldu anlamadım ilk kızımda hiç böyle olmamıştım daha sonra anlatırım detaylı başka doğum varsa hayırlı olsun okuyamadım

Hic sorma bi de gobek dusmeden yikayamiyoruz. Cocuk mahvoldu. Hayirlisi yarin kontrole gidecez. Sariligimiz vardi dusmus mu diye bakacaklar. Gobegimiz de dustu son haline bakip izin verirlerse banyosunu yaptırmak istiyorum artik.
Ben az sabunlu banyo süngeriyle silip ıslak ağız beziyle duruladım canım göbeği düşmeden. Saçlarını da azıcık şampuanı avucumda köpürtüp sürdüm, aynı şekilde duruladım. Doktor öyle yap , göbeği düşünce yıka demişti

Bu arada Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun, hayırlı olsun diyorum. Malum okuyamadığım sayfalar var...

Hayırlı olsun kuşummm

Hayirli olsun canim, allah anali babali buyutsun.

Kısmet canim hayırlısı böyleymiş sağlıklı doğdu ya önemli olan o

Canım gözünüz aydın hayırlı olsun evladınız Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Gözün aydin canım hayırlısı böyleymiş takma kafana saglığnız iyi olsun normal sezaryan ne fark eder, sonucda önemli olan sağlık.
Allah analı babalı buyutsun ömrü ozun olsun sare bebeğin.

Hayırlı olsun kuşummm

Hayirli olsun canim, allah anali babali buyutsun.

Kızlar alintilayamadiklarim olabilir kusura bakmasınlar lütfen çok çok çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için:)

Maşallah kilosu iyiymiş canım herşey de yolundaymış gözün aydın. 13 ağustos erken değil mi biraz 16 gün öncesine gün vermiş, gerçi kilosu güzel ama
Benim ikinci doğum ilki sezeryandi 38 haftada yaptım bunda da 38haftada doktor izinde o yüzden izinden iki gün önce sezeryana alicaksin ins kilosuna doğrudur genelde son ayda doktorlar yanılıyorlar bakalim nasip sen kontrole ne zaman gideceksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…