2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkma canını kuzum sen elinden geleni yap, suyunu filan güzelce iç bakalım... Daha iyi olacak hayırlısı ile herşey.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı yapmayanlara inşallah benimde bugün muaynem vardı 2cm açılma olmuş baya incelmiş 2güne doğurursun dedi drum. Ama netten baktığımda süre uzayada bilirmiş. Ben sancımı kasılmayı anlamıyorum. Rabbim hepimizi sağ sağlim kurtarsın inşalalh

Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benimde haftaya salı günü kontrolüm niyeyse iki hafta sonra gel dedi bu sefer doktor. Çok merak ediyorum kilo aldı mı boyu uzadımı diye :) beklemek zor geliyor :) bana da arefe yada bayramın ilk günü alırız dedi doktor, bayrama nöbetçiymiş zaten çok iyi oldu.

Hayırlı olsun kuzuu. Rabbim analı babalı, sağlıklı büyümeyi nasip etsin. İkinciler birinciye benzemiyor ben de anlatmıyorum kimseyi korkutmayım diye dur şurda bir kaç ağustos annesi kaldı doğursunlar anlatırız

O dert bende ne zamandır var

Gozunaydin canimmm saglikla buyut kuzunu

Saglikla kucagina al canim

K kuzuyolda canim seninde dogumun bugunmus :) saglikla gelsin yavrun

Tzadkiel canim bebisin nasil su an
Sağol canım sorduğun ıcin oğlum iyi ama iki gündür göbeği biraz kanadi bugünde düştü göbeği ama yarın yinede Doktora goturucem biraz içi islak gibiydi enfeksiyon olur diye korktum. Burun tıkanıklığı geçti gibi arada serum fizyolojik veriorum hapsuruyo biraz. Sen nasilsin cnm donmusmuydu senin bebiş ne durumdasiniz?

Bende doğurmak isdiyorum ama artık umudum yok dr perşenbeden sonraya artık beklemek konusunda, ben sorumlu değilim carşanba git suni sancıyla doğurtsunlar dedi, bende 2 gündür kv işimle konuşur anlatır diye bekledim demesni, o demeyince ben dedim artık. eşimde yarında bekliyip olmazsa cuma gideriz dedi ben dediğimde. Başkada bir şey demedi. Umarım 2 güne kadar kendi gelir de suni sancı gerekmez.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ağrılarına da Allah şifa versin

Canim cok doğru benim bebeğin doktoruda daha ben sormadan kendi uyardı bizi dediki eğer beBegin bağrına dokundugunuzda sicaklik geliyorsa bebeği cit citli badiyle bırakın dedi çünkü bu havalar aşırı sıcak biz onları kuvozde daha serin ortamda tutuoruz dedi. AyrıCA bı kat fazla giydirme daha çok kış ayları için geçerliymis.

Bugun dogum yapan arkadaslar @etka31112 K kuzuyolda tebrikler, gozunuz aydin.
bulasiksuyu bebeginin hizla iyilesiyor olmasina cok sevindim, doktor konusu da onunsansi olmus.

Tembellik ettim, hala hastane cantasini hazirlamadim. Bugun bebek bezi arastirmasiyla gecti, hala secemedim hangisini alsam. Bebek bakimi adina pamuk disinda hic bir sey almadim (krem, sampuan vb). Dogumdan sonrasi cok macerali olacak.

Hic sorma bi de gobek dusmeden yikayamiyoruz. Cocuk mahvoldu. Hayirlisi yarin kontrole gidecez. Sariligimiz vardi dusmus mu diye bakacaklar. Gobegimiz de dustu son haline bakip izin verirlerse banyosunu yaptırmak istiyorum artik.
Ben yikadim su gecirmeyen yara bantlarinla kapatim göbeğini. Cocuk doktoruna sordum 2gunde bir yika dedi. Simdi kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…