- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.081
İnşallah canım kendi sancın daha dayanılır olurBende doğurmak isdiyorum ama artık umudum yok dr perşenbeden sonraya artık beklemek konusunda, ben sorumlu değilim carşanba git suni sancıyla doğurtsunlar dedi, bende 2 gündür kv işimle konuşur anlatır diye bekledim demesni, o demeyince ben dedim artık. eşimde yarında bekliyip olmazsa cuma gideriz dedi ben dediğimde. Başkada bir şey demedi. Umarım 2 güne kadar kendi gelir de suni sancı gerekmez.
Cinsiyeti belli olduğu gün adı belli idi. Sonuçta anne karnında çocuk ile iletişim öneriliyor. Adı belli çocuğa bay/bayan bebek neden diyelim canım. İsmi belli olduktan sonra hep adı ile konuştum. Bence yanlış bişey Yok.
Ben özellikle söylüyorum adını hem ben alışıyorum hem o alışsın bilir anlıyorlar alışıyorlar sese
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun
Hiç öyle birşey duymadım bende adıyla sesleniyorum elimi karnıma koyup ismiyle seslenip konuşuyorum oda tepiniyor ben konuşunca ben buzdolabı magneti bile yaptırdım ismine birde odasına isimlik yaptırdım daha doğmadı ama odasında süs istedim ne olabilir ki :/
Ben ilk kizimda hep adiyla seslendim ve adiyla bahsettim hep. Ailedeki ve cevremdeki herkes de oyle yapti. Oylr halini hatrini sordu. Simdi de ismi biraz ilknkizimdan gec belirledik ama belirledigimiz andan itibaren yine adiyla hitap ettik. Her arayan soran da adiyla soruyor, sare nasil napiyor dogdu mu falan... ne gibi bir gerekçe sundu eleştiren, nasil bir mantigi varmis ?
Cinsiyeti belli olduğu gün adı belli idi. Sonuçta anne karnında çocuk ile iletişim öneriliyor. Adı belli çocuğa bay/bayan bebek neden diyelim canım. İsmi belli olduktan sonra hep adı ile konuştum. Bence yanlış bişey Yok.
Ben özellikle söylüyorum adını hem ben alışıyorum hem o alışsın bilir anlıyorlar alışıyorlar sese
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun
Hiç öyle birşey duymadım bende adıyla sesleniyorum elimi karnıma koyup ismiyle seslenip konuşuyorum oda tepiniyor ben konuşunca ben buzdolabı magneti bile yaptırdım ismine birde odasına isimlik yaptırdım daha doğmadı ama odasında süs istedim ne olabilir ki :/
Ben ilk kizimda hep adiyla seslendim ve adiyla bahsettim hep. Ailedeki ve cevremdeki herkes de oyle yapti. Oylr halini hatrini sordu. Simdi de ismi biraz ilknkizimdan gec belirledik ama belirledigimiz andan itibaren yine adiyla hitap ettik. Her arayan soran da adiyla soruyor, sare nasil napiyor dogdu mu falan... ne gibi bir gerekçe sundu eleştiren, nasil bir mantigi varmis ?
Bende doğurmak isdiyorum ama artık umudum yok dr perşenbeden sonraya artık beklemek konusunda, ben sorumlu değilim carşanba git suni sancıyla doğurtsunlar dedi, bende 2 gündür kv işimle konuşur anlatır diye bekledim demesni, o demeyince ben dedim artık. eşimde yarında bekliyip olmazsa cuma gideriz dedi ben dediğimde. Başkada bir şey demedi. Umarım 2 güne kadar kendi gelir de suni sancı gerekmez.
Huggies super bi bez o kadar yumusakki ama ne yazikki turkiyeden cekiliyormus prima kizariklik yapti sleepy de guzel onda da sorun yasamadikBugun dogum yapan arkadaslar @etka31112 @kuzuyolda tebrikler, gozunuz aydin.
@bulasiksuyu bebeginin hizla iyilesiyor olmasina cok sevindim, doktor konusu da onunsansi olmus.
Tembellik ettim, hala hastane cantasini hazirlamadim. Bugun bebek bezi arastirmasiyla gecti, hala secemedim hangisini alsam. Bebek bakimi adina pamuk disinda hic bir sey almadim (krem, sampuan vb). Dogumdan sonrasi cok macerali olacak.
Burada onlar yok, prima ( pampers ), libero, libero touch, ve iskandinav markalari var. Yerel olanlar cevreye daha duyarli, alerji vb riski daha az ama anladigim kadariyla bebegin vucudunu sarmasi filan biraz daha kotuymus. Bir paket alip deneyerek ilerlicem artik.Huggies super bi bez o kadar yumusakki ama ne yazikki turkiyeden cekiliyormus prima kizariklik yapti sleepy de guzel onda da sorun yasamadik
Bende bir paket Prima aldm ilk onu deniycem internette arastırmıstım her bebeğe her bez iyi gelmiyomus alerji yapabiliyomus diye bende bir paket aldım iyi gelmezse değiştiririm diye umarım alerji falan yapmaz da devam ederimBurada onlar yok, prima ( pampers ), libero, libero touch, ve iskandinav markalari var. Yerel olanlar cevreye daha duyarli, alerji vb riski daha az ama anladigim kadariyla bebegin vucudunu sarmasi filan biraz daha kotuymus. Bir paket alip deneyerek ilerlicem artik.
Çok iyi olmuş doktorun nöbetçi olması tabi bebek ne kadar kalsa o kadar iyi daha iyi toparlanır gelişir ins büyümüştür bebisin kocaman olmuştur annesiAnladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benimde haftaya salı günü kontrolüm niyeyse iki hafta sonra gel dedi bu sefer doktor. Çok merak ediyorum kilo aldı mı boyu uzadımı diye :) beklemek zor geliyor :) bana da arefe yada bayramın ilk günü alırız dedi doktor, bayrama nöbetçiymiş zaten çok iyi oldu.
Eveet sanirim simdi yazabilirim durumumu.ilk olarak cok sukur iyiyiz ve evdeyiz saat 5ten beri.cok uykusuzum.cuma gecesi dogum suphesi ile hastaneye gitmistim.sancilarim o zaman basladi.kalp atislarimizda sorun var diye cmt aksama kadar oradaydik.pzt sanci derecem ve kasilmalarim ebemin yaptigi tuseden sonra artti.plates topunda rahatladim butun gun.gece 11 civari yari buklum halde hastaneye doguma gittik...aa o da ne.gunduz ebemin 2cm dedigi acilmam gece 1 cm olculdu ve eve yollandim.arabaya zor yurudum kivranarak.annemleri eve birakip eve geldik ama ben inleme moduna gectim.uzanamadim.agrim durmadi.oplates topcuga dvm ettim.sonra uzanir uzanmaz suyum patladi.wcye zor yetistim.bebeto kakasini yapmis.annemi arayip beraber 1 saat once ayrildigimiz yere 4 kirmizi isikta gecerek dortluler yanik ve ciglik cigliga geldik.esim beni gonderen ebeyi gorunce biraz ses yukseltti.ozur diledi kizcagiz.sonra hemen dogum odasina alindim.muayenede 3-4 cm ciktim ama rahmim ters oldugu icin yanlis olctuler bence hep.2 gibi alindigim odadan zaman yetersizliginden dolayi agri kesici bile vurulmadan sadece max 10 dk gaz&hava cekerek 2.59 da oglum kucagimda ciktim. Sure azdibtabi ama dunyaya insan getirmekbkolay degildi.12 saatlik gozlelmden dolayi 5gibi ancak ciktlik ve gozlerim kapaniyor byee.
Canım yaa. Evet aksiyonlu bir doğum olmuş seninki ama çok şükür en zor kısım bir saat sürmüş çok beklemeden almışsın yavruyu kucağınaEveet sanirim simdi yazabilirim durumumu.ilk olarak cok sukur iyiyiz ve evdeyiz saat 5ten beri.cok uykusuzum.cuma gecesi dogum suphesi ile hastaneye gitmistim.sancilarim o zaman basladi.kalp atislarimizda sorun var diye cmt aksama kadar oradaydik.pzt sanci derecem ve kasilmalarim ebemin yaptigi tuseden sonra artti.plates topunda rahatladim butun gun.gece 11 civari yari buklum halde hastaneye doguma gittik...aa o da ne.gunduz ebemin 2cm dedigi acilmam gece 1 cm olculdu ve eve yollandim.arabaya zor yurudum kivranarak.annemleri eve birakip eve geldik ama ben inleme moduna gectim.uzanamadim.agrim durmadi.oplates topcuga dvm ettim.sonra uzanir uzanmaz suyum patladi.wcye zor yetistim.bebeto kakasini yapmis.annemi arayip beraber 1 saat once ayrildigimiz yere 4 kirmizi isikta gecerek dortluler yanik ve ciglik cigliga geldik.esim beni gonderen ebeyi gorunce biraz ses yukseltti.ozur diledi kizcagiz.sonra hemen dogum odasina alindim.muayenede 3-4 cm ciktim ama rahmim ters oldugu icin yanlis olctuler bence hep.2 gibi alindigim odadan zaman yetersizliginden dolayi agri kesici bile vurulmadan sadece max 10 dk gaz&hava cekerek 2.59 da oglum kucagimda ciktim. Sure azdibtabi ama dunyaya insan getirmekbkolay degildi.12 saatlik gozlelmden dolayi 5gibi ancak ciktlik ve gozlerim kapaniyor byee.
Hayırlı evlat olsun inşallahKızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen
3100 kg 50 cm doğdu Sare'm. Normal doğumu çok istiyordum ama inşallah hayırlısı böyleymiş diyorum.
İkimiz de iyiyiz çok şükür benim dikiş yerlerimde biraz acı var tabi ama o da geçecektir inşallah. Haber vereyim dedim .dua eden herkesten Allah razı olsun . kalanlara Rabbim hayırlı doğumlar nasip eylesin
Kalça çıkığı falan gibi şeyler okuyorum netten. Doktoruma sormayı da unuttum böyle bir risk olabilir mi diye. Bir yandan da stresle korku saldı beni inşallah sağlıcakla gelir kuzum sezeryanmis falan umrumda değil artık
Çok saolun kozlar sabah 9 gibi doğdu kızım ama sonra benim ağrılarım çok fena oldu. Epidural olmama rağmen niye bu kadar oldu anlamadım ilk kızımda hiç böyle olmamıştım daha sonra anlatırım detaylı başka doğum varsa hayırlı olsun okuyamadım
Hayırlı olsun kuzuu. Rabbim analı babalı, sağlıklı büyümeyi nasip etsin. İkinciler birinciye benzemiyor ben de anlatmıyorum kimseyi korkutmayım diyedur şurda bir kaç ağustos annesi kaldı doğursunlar anlatırız
Simdi bersey yolunda olduguna gore Allah evladinada sanada saglikli omur versinEveet sanirim simdi yazabilirim durumumu.ilk olarak cok sukur iyiyiz ve evdeyiz saat 5ten beri.cok uykusuzum.cuma gecesi dogum suphesi ile hastaneye gitmistim.sancilarim o zaman basladi.kalp atislarimizda sorun var diye cmt aksama kadar oradaydik.pzt sanci derecem ve kasilmalarim ebemin yaptigi tuseden sonra artti.plates topunda rahatladim butun gun.gece 11 civari yari buklum halde hastaneye doguma gittik...aa o da ne.gunduz ebemin 2cm dedigi acilmam gece 1 cm olculdu ve eve yollandim.arabaya zor yurudum kivranarak.annemleri eve birakip eve geldik ama ben inleme moduna gectim.uzanamadim.agrim durmadi.oplates topcuga dvm ettim.sonra uzanir uzanmaz suyum patladi.wcye zor yetistim.bebeto kakasini yapmis.annemi arayip beraber 1 saat once ayrildigimiz yere 4 kirmizi isikta gecerek dortluler yanik ve ciglik cigliga geldik.esim beni gonderen ebeyi gorunce biraz ses yukseltti.ozur diledi kizcagiz.sonra hemen dogum odasina alindim.muayenede 3-4 cm ciktim ama rahmim ters oldugu icin yanlis olctuler bence hep.2 gibi alindigim odadan zaman yetersizliginden dolayi agri kesici bile vurulmadan sadece max 10 dk gaz&hava cekerek 2.59 da oglum kucagimda ciktim. Sure azdibtabi ama dunyaya insan getirmekbkolay degildi.12 saatlik gozlelmden dolayi 5gibi ancak ciktlik ve gozlerim kapaniyor byee.
Eveet sanirim simdi yazabilirim durumumu.ilk olarak cok sukur iyiyiz ve evdeyiz saat 5ten beri.cok uykusuzum.cuma gecesi dogum suphesi ile hastaneye gitmistim.sancilarim o zaman basladi.kalp atislarimizda sorun var diye cmt aksama kadar oradaydik.pzt sanci derecem ve kasilmalarim ebemin yaptigi tuseden sonra artti.plates topunda rahatladim butun gun.gece 11 civari yari buklum halde hastaneye doguma gittik...aa o da ne.gunduz ebemin 2cm dedigi acilmam gece 1 cm olculdu ve eve yollandim.arabaya zor yurudum kivranarak.annemleri eve birakip eve geldik ama ben inleme moduna gectim.uzanamadim.agrim durmadi.oplates topcuga dvm ettim.sonra uzanir uzanmaz suyum patladi.wcye zor yetistim.bebeto kakasini yapmis.annemi arayip beraber 1 saat once ayrildigimiz yere 4 kirmizi isikta gecerek dortluler yanik ve ciglik cigliga geldik.esim beni gonderen ebeyi gorunce biraz ses yukseltti.ozur diledi kizcagiz.sonra hemen dogum odasina alindim.muayenede 3-4 cm ciktim ama rahmim ters oldugu icin yanlis olctuler bence hep.2 gibi alindigim odadan zaman yetersizliginden dolayi agri kesici bile vurulmadan sadece max 10 dk gaz&hava cekerek 2.59 da oglum kucagimda ciktim. Sure azdibtabi ama dunyaya insan getirmekbkolay degildi.12 saatlik gozlelmden dolayi 5gibi ancak ciktlik ve gozlerim kapaniyor byee.
Kesinlikle oyle yap herkes bana prima al dediginde araştırma yapmıştım ve ağırlıklı pisik diyenleri görünce 1 paket sleepy 1 paket huggies aldim sonra esim marketren sormadan prima almisBurada onlar yok, prima ( pampers ), libero, libero touch, ve iskandinav markalari var. Yerel olanlar cevreye daha duyarli, alerji vb riski daha az ama anladigim kadariyla bebegin vucudunu sarmasi filan biraz daha kotuymus. Bir paket alip deneyerek ilerlicem artik.
Hayırlı evlat olsun inşallah
Sağ salim aldın ya kucağına boşver artık doğum şeklini.
Rabbim bahtını güzel eylesin
Sen de bir an önce toparlanırsın inşallah
Bebeğin ters olduğu durumlarda sezaryen tercih ediliyor genelde.
Hayırlı evlat olsun
Sana da çok çok geçmiş olsun
İsterseniz ben 3. Sezaryeni anlatayım
Canım benim , Sare kızımızı kucağına almışsın ya önemli olan o. Acılar yarın olmayacak artık sen bebişini emzirmeye sevmeye bak bitanem. Çook öpüyorum sizi
Canım hayırlı uğurlu olsun zor olmuş ama atlamanıza sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim sizinle büyüsün bebişiniz :)Canım çok teşekkür ederiz ben bilmeden kızımı tehlikeye atmisim zaten o yalancı sancılar ile çocuğun kalp atışları mahvolmus
Şimdi benimle taktik paylaşır mısınız gazı nasıl aticam gerçi gaz hissetmiyorum da atman lazım dediler .bol bol yürüyorum ama gaz yok :)
Sagol canım amin. Hakımızda en hayırlisi neyse o olsun.Hayırlısı olsun canım bi bakarsın sancı geliverir hiç belli olmaz. Gelmezsede artık yapacak bişey yok doktor ne uygun görürse onu olursun sağlıkla gelsin dunyaya
Amin, suni sancı sürekli yatmak gerek bunuda o sancılarla yapmak zor.İnşallah canım kendi sancın daha dayanılır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?