2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım kendi sancın daha dayanılır olur

Ben çok fenayım bugün ya kızlar gündüz komşuya gitmiştim börek yedim akşam iki tane tatlı yedim bugün çok fazla ekmek yedim hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde çok rahatsızım ve ağrım olup duruyor çatı agrısı bide yürüyüş yapmayınca rahatlayamadım allahım nolur kurtarsın hepimizi ağlıycam resmen çok sıkıntıdayım

Ben özellikle söylüyorum adını hem ben alışıyorum hem o alışsın bilir anlıyorlar alışıyorlar sese

Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun

Amin. Canim hepimiz insallah sağlık saihhatle
Kavuşalım bebiklerimize.

Anneler gerekçesi doğmamış olması sanırım bana saçma geldi ziyan yok zaten benim düşüncemi değiştirmedi ama bil bildiği mi var diye size sorayım dedim... yorumlarınız icin teşekkürler

Ben özellikle söylüyorum adını hem ben alışıyorum hem o alışsın bilir anlıyorlar alışıyorlar sese

Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun

Amin. Canim hepimiz insallah sağlık saihhatle
Kavuşalım bebiklerimize.

Anneler gerekçesi doğmamış olması sanırım bana saçma geldi ziyan yok zaten benim düşüncemi değiştirmedi ama bil bildiği mi var diye size sorayım dedim... yorumlarınız icin teşekkürler

Kaçıncı haftadasın canım bende pazartesıye kadar dogurmazsam suni sancı verecekler bebişin kafa capı sınırda daha büyürse normal zorlaşır dedı doktor 39+5 de suni sancı verecek

Huggies super bi bez o kadar yumusakki ama ne yazikki turkiyeden cekiliyormus prima kizariklik yapti sleepy de guzel onda da sorun yasamadik

Huggies super bi bez o kadar yumusakki ama ne yazikki turkiyeden cekiliyormus prima kizariklik yapti sleepy de guzel onda da sorun yasamadik
Burada onlar yok, prima ( pampers ), libero, libero touch, ve iskandinav markalari var. Yerel olanlar cevreye daha duyarli, alerji vb riski daha az ama anladigim kadariyla bebegin vucudunu sarmasi filan biraz daha kotuymus. Bir paket alip deneyerek ilerlicem artik.

Bende bir paket Prima aldm ilk onu deniycem internette arastırmıstım her bebeğe her bez iyi gelmiyomus alerji yapabiliyomus diye bende bir paket aldım iyi gelmezse değiştiririm diye umarım alerji falan yapmaz da devam ederim

Çok iyi olmuş doktorun nöbetçi olması tabi bebek ne kadar kalsa o kadar iyi daha iyi toparlanır gelişir ins büyümüştür bebisin kocaman olmuştur annesi

Eveet sanirim simdi yazabilirim durumumu.ilk olarak cok sukur iyiyiz ve evdeyiz saat 5ten beri.cok uykusuzum.cuma gecesi dogum suphesi ile hastaneye gitmistim.sancilarim o zaman basladi.kalp atislarimizda sorun var diye cmt aksama kadar oradaydik.pzt sanci derecem ve kasilmalarim ebemin yaptigi tuseden sonra artti.plates topunda rahatladim butun gun.gece 11 civari yari buklum halde hastaneye doguma gittik...aa o da ne.gunduz ebemin 2cm dedigi acilmam gece 1 cm olculdu ve eve yollandim.arabaya zor yurudum kivranarak.annemleri eve birakip eve geldik ama ben inleme moduna gectim.uzanamadim.agrim durmadi.oplates topcuga dvm ettim.sonra uzanir uzanmaz suyum patladi.wcye zor yetistim.bebeto kakasini yapmis.annemi arayip beraber 1 saat once ayrildigimiz yere 4 kirmizi isikta gecerek dortluler yanik ve ciglik cigliga geldik.esim beni gonderen ebeyi gorunce biraz ses yukseltti.ozur diledi kizcagiz.sonra hemen dogum odasina alindim.muayenede 3-4 cm ciktim ama rahmim ters oldugu icin yanlis olctuler bence hep.2 gibi alindigim odadan zaman yetersizliginden dolayi agri kesici bile vurulmadan sadece max 10 dk gaz&hava cekerek 2.59 da oglum kucagimda ciktim. Sure azdibtabi ama dunyaya insan getirmekbkolay degildi.12 saatlik gozlelmden dolayi 5gibi ancak ciktlik ve gozlerim kapaniyor byee.

Canım yaa. Evet aksiyonlu bir doğum olmuş seninki ama çok şükür en zor kısım bir saat sürmüş çok beklemeden almışsın yavruyu kucağına

Hayırlı evlat olsun inşallah
Sağ salim aldın ya kucağına boşver artık doğum şeklini.
Rabbim bahtını güzel eylesin
Sen de bir an önce toparlanırsın inşallah

Bebeğin ters olduğu durumlarda sezaryen tercih ediliyor genelde.

Hayırlı evlat olsun
Sana da çok çok geçmiş olsun

İsterseniz ben 3. Sezaryeni anlatayım

Simdi bersey yolunda olduguna gore Allah evladinada sanada saglikli omur versin

Zor olmuş canım ya
Allah beterinden saklasın,
Rabbim hayırlı evlat etsin
Sen de toparlanırsın hemen inşallah

Kesinlikle oyle yap herkes bana prima al dediginde araştırma yapmıştım ve ağırlıklı pisik diyenleri görünce 1 paket sleepy 1 paket huggies aldim sonra esim marketren sormadan prima almis
3unu boylece karsilastirmia oldum

Aynen dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması. Dün akşam çektiğim sancı da çocuğu mahvetmis zaten ben hareket var diye çok onemsememistim ama kalp atışlarını duzensizlestirmis.. Allah'tan bugün suyum geldi yoksa belki de nst'de sancı çıkmasa doktor eve yollayacaktı ve ben de bir sonraki sancı yine yalancidir diye bekleyecektim ve Allah korusun hiç anmak istemedigim şeyler olabilirdi .
Bebeğimin kalp atışı o kadar düşüktü ki spinal yapamaz mısınız doğum anını görsem diye sordum. Spinal 15 Dk sürer o kadar vaktin yok dediler.
Evet su an dikislerim aciyor ama epizyotomi ile de aciyacakti. Ama bana taktik verin tecrübeli anneler gazı atmak için ne yapmam lazım?

Canım benim , Sare kızımızı kucağına almışsın ya önemli olan o. Acılar yarın olmayacak artık sen bebişini emzirmeye sevmeye bak bitanem. Çook öpüyorum sizi

Canım çok teşekkür ederiz ben bilmeden kızımı tehlikeye atmisim zaten o yalancı sancılar ile çocuğun kalp atışları mahvolmus
Şimdi benimle taktik paylaşır mısınız gazı nasıl aticam gerçi gaz hissetmiyorum da atman lazım dediler .bol bol yürüyorum ama gaz yok :)

Canım hayırlı uğurlu olsun zor olmuş ama atlamanıza sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim sizinle büyüsün bebişiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…