2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaçıncı haftadasın canım bende pazartesıye kadar dogurmazsam suni sancı verecekler bebişin kafa capı sınırda daha büyürse normal zorlaşır dedı doktor 39+5 de suni sancı verecek
41+0 bu gün.
Bebek 39 haftada 3470 gramdı, 2 haftada cok kilo almasından korkuyorum, ama dr ikinci doğum olduğu için kac kilo olursa doğura bileceğmi söyledi ama catı muayınesi yapmadı hiç.kızım 2850 gram kücük zayıf bir bebekdi, bu beni zoruycak diye düşünüyorum.
Bende pazartesiye kadar beklemek isderdim ama cok gec ola bilirmiş, keşke bu hafta sonu araya girmeseydi ya.
Seninde benimde hakımızda en hayırlısı olsun umarım ikimizinde doğumu kendiliğinden başlar.

Ayağa kalk yürü canım. Baktın ağrın çok, fitil iste gliserin fitil falan versinler. Zoru ilk wc kadar oluyor o gaz ağrısı beni 20 saate yakın mahvetti. Dayanmaya çalışma derim canım.

Ben de hissetmiyordum canım. Ama ameliyat sebebiyle bağırsaklarda hava toplanmış oluyor , kesik yerine ağrıyı veren de oymuş. Ben zaten 2-3 gün sonra wc ihtiyacımı hissetmeye başladım o zamana kadar otomatiğe bağlı gidiyordum wc e.

Canım mutlaka doğumdan önce kilosuna baktir. İri bir bebeği normal yolla dogurtmak hiç mantıklı değil. Ben normal kiloda kolay bir dogumla Bebeğimi dünyaya getirdim ona ragmen kolumuzdaki sorun ortaya cikti iri bebeğin zorla normal yolla dünyaya getirtilmesi ciddi sorunlara yol açabiliyor. Tavsiyem mutlaka kilosuna baktir. Korkma tedirgin olma sadece önlemi alman için uyarmak istedim ; )

Canım sen nasılsın iyimisin? Kızımızın maşallahı var, çabucak iyi olmuş afferin ona. Yemesi nasıl?

Ilk 24 saat dogal yolla olmasını bekliyorlarmis ilaç vermiyorlarmis canım. Bu dikis ağrıları kac güne geçiyor canım

Canım sen nasılsın iyimisin? Kızımızın maşallahı var, çabucak iyi olmuş afferin ona. Yemesi nasıl?
Teşekkür ederim canım. Ben iyiyim :) Beboş da gün geçtikçe daha iyi oluyor. En iyiye ulaşmak için de elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah sonuç aliırız. Zor bir süreç. Belki çok kısa sürecek belki çok uzun. Tek isteğim beboşun kolunun hiç böyle bir problem yaşanmamış gibi eski haline dönmesi. Kabullenmek zor ama üstesinden gelmek için de güçlü olmak gerek. Onu yapması gereken tek varlık da benim. O yüzden kötüyüm kelimesini belli bir süreliğine kelime dagarcigimdan çıkardım.
Beboş iyilessin ikizler ruhuma donus yapıp bazen dip bazen tavan yaşayacağım hayatı
İştahı da yerinde maşallah. Sütüm var ama yetmiyor mama veriyorum ara ara.

mutlu son :) hayırlı olsun tekrar canım

Canım benim sagolasin .Güzel kızımız nasıl kolunda bir gelişme var mı
Kolumuzu artık baş hizasına kadar kaldirabiliyoruz. Hatta emmek bile istiyor o eldeki parmakları. Doğduğunda bu kadar hareketli değildi. Bu sorunu yaşayan diğer bebeklerde bu tarz hareketler çok uzun süre sonra gozlemlenebiliyormus çok şükür bizde daha kısa sürede gerçekleşti. Umarım ilerleyen zamanlarda da aynı hızda gelişme gösterir :))

Oh çok şükür canım Rabbim sifasini versin inşallah

Hayırlı olsun canım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ağrılarına da Allah şifa versin

Allah razı olsun kızlar. Gözümden kaçan etiketleyemediğşm varsa kusura bakmasın. Birz daha iyiyim sanki epiduraldense kalçadan iğne yaptılar o daha rahatlattı. Gaz bende çıkaramadım 3-4 kez yürüyebildim. 1 saat uyuyabildim. Süt çok değil biraz sağıp veriyorun biraz emiyor bir kerede mama verdik

Bol bol yürümen lazım canım.
Ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşiyorsun.
Rabbim Şifa versin hemen inşallah .

Düşünemiyorum bile
Rabbim senin yardımcın olsun bacım. 4.gireceksin bir de
Amin canım. Rabbim kolaylaştırsın hemen toparlanırım inşallah diye dua ediyorum sürekli.

Gözün aydın cnm. Kalçadan iğneyi ilk defa duydum öyle uyuşturma biliyorlar mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…