2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk 24 saat dogal yolla olmasını bekliyorlarmis ilaç vermiyorlarmis canım. Bu dikis ağrıları kac güne geçiyor canım
5. Gunu annem evi supurdu ben arkasindan vileda yaptim gaz sancisi icin de bisey diyemicem yavrum o biraz farkli iste burada lavman veriyorlar her yerin uygulamasi farkli tabi bana bi toz icirmislerdi kayisi suyu ile karistirip ay hatirlamak istemiyorum kac gun su gibi ishalle gezdim gececek insallah biraz sabir

Ben yikadim su gecirmeyen yara bantlarinla kapatim göbeğini. Cocuk doktoruna sordum 2gunde bir yika dedi. Simdi kafam karıştı
Aslina bakarsan eskiden ben oglumu gobek dusmeden her gun yikadim. Hic problem olmadi. Simdi de kizimi cok yikayasim geldi ama doktor yikamayin diyince insan ister istemez evham yapiyor.

Bugun kontrole gidelim bakalim doktor hala yikama derse ben de senin gibi yapayim artik.

Aslina bakarsan eskiden ben oglumu gobek dusmeden her gun yikadim. Hic problem olmadi. Simdi de kizimi cok yikayasim geldi ama doktor yikamayin diyince insan ister istemez evham yapiyor
Kuzenim hemşire o da benim beboşun göbeği düşmeden annemle bir olup beni alt ederek yikadilar. Bana da yikamayi öğretti ben neredeyse hergün yikiyorum. Ne annem ne de kuzenim beni ve doktoru dinlemedi Lohusa halime sizinle uğraşamam dedim ve pes ettim.

Sagol canım önerin için gecen kesin untrason için gitim ama dr gerek görmeyip yoladı eve.
Şimdi gitiğimde bu konuda israrcı olucam.
Bebeğnede allah şifa versin canım.

Accik pirtlattim iyi geldi

Çok iyi olmuş doktorun nöbetçi olması tabi bebek ne kadar kalsa o kadar iyi daha iyi toparlanır gelişir ins büyümüştür bebisin kocaman olmuştur annesi
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun :)
Günaydın kızlar bende dün doğum yaptım ama bebeğim baya zayıf doğdu 2200 sütüm de az olduğu için mama da kullanıcam bir süre yeni doğanlar da hangi mamayı önerirsiniz
Gözün aydın canım cabucak toparlar inşallah kiloyu kuzucuk hiç üzülme. Allah analı babalı büyütsün..

K kuzuyolda canım gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün inşallah :) darısı başımıza..

Dogum yapip meleklerine kavusan anneler hepinizi kutlarim.Allah koca dunyada ne kadar cok anne olmayi isteyen kadin varsa hepsine bu guzelligi tattirsin ins.
Beni kutlayan herkese cok tesekkur ederim.
Oglum 3.824 kg dogdu bu arada ama cok zayif gorunuyor.boyu uzun abisi gibi.sutumuz sukur iyi simdilik.yaralar basliyor gibi.bol bol yikayip lanolin suruyorum.umarim ilerlemez.1 tavsiyem kizlar sutum yeter mi bebis doyar mi diye hic stres panik yapmayin.Allah rizkini verir.siz bol bol emzirin.

Ilk 24 saat dogal yolla olmasını bekliyorlarmis ilaç vermiyorlarmis canım. Bu dikis ağrıları kac güne geçiyor canım
Wc gittinmi yarı yarıya inecek, bir sonraki gün onun da yarısı olacak. Çok değil diküş ağrısı, gazı çıkardıktan sonra geçiyor kendiliğinden canım

Lavmandan oluyormuş zaten bu sorun hatırlaması bile kötü ya

Günaydın kızlar bende dün doğum yaptım ama bebeğim baya zayıf doğdu 2200 sütüm de az olduğu için mama da kullanıcam bir süre yeni doğanlar da hangi mamayı önerirsiniz
Hayırlı evlat olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün
Golden Goat keçikullanabilirsin canım, anne sütüne en yakın mama.Keçi sütlü.

Arkafaslar bende dun doktora gittim 36 arti 3 gunlukdu dun kilosu 3080 boyu 50cm jaftasina gore onden gidio 37hafta 3 gunluk cikio doktor 10 ile 15 arawi bi gun olablr dedi sizce 10 agustosda dogursam bebegimin hakkina girermiyim ya cok agrim oluyo ssanci falan yok erken olsunda istemiyorum ama

Kızlar merhaba biraz geç oldu ama bende aranizdayimm dün kontrolum vardı ilk nst me girdim sancı var dediler ama ben hicbisey hissetmiyorm nedense neyse insan son zamanlar daha bı sabırsızlanıyor niyeyse. Haftaya tekrar gitcem bakalm bı sıkıntı olmazsa normal doğum gorunuyor inşallah

Canım aşağı yukarı aynı günlerimiz ve bebeğimizin durumu. Bana da dr 15 güne gelir dedi. Sen sezeryan mı olacaksın normal doğum için mi dedi dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…