- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.141
Teşekkür ederim. Uyuşturma değil cnm ağrı kesici olarak omuzdan verilen epiduralin ağrı kesicisinden daha etkili oldu doğum sonrasındaGözün aydın cnm. Kalçadan iğneyi ilk defa duydum öyle uyuşturma biliyorlar mı ki?
Tebrikler canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı bizlere hayırlısıylaMerhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cikrabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
Prematil düşük kilolu bebek mAmasiGünaydın kızlar bende dün doğum yaptım ama bebeğim baya zayıf doğdu 2200 sütüm de az olduğu için mama da kullanıcam bir süre yeni doğanlar da hangi mamayı önerirsiniz
Canım neden olumsux yaklaştılar bence gayet kibar bi isim mina. Hangi sebeple istemediler. Sizinde içinizi soğutmuşlarkızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
Yanina bi isim koyarsiniz canim artik niye boyle yapiyorlarki ya en sinir ldugum sey siz kararinizi vermissiniz zatenkızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
kızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
Canim bence olur cunku bebegin kilosu cok iyi, benimde gunum 10 agustos:)Arkafaslar bende dun doktora gittim 36 arti 3 gunlukdu dun kilosu 3080 boyu 50cm jaftasina gore onden gidio 37hafta 3 gunluk cikio doktor 10 ile 15 arawi bi gun olablr dedi sizce 10 agustosda dogursam bebegimin hakkina girermiyim ya cok agrim oluyo ssanci falan yok erken olsunda istemiyorum ama
Merhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cikrabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
Canim siz begendikten sonra neden degistiresiniz ki, bence gayet guzel bir isim mina. Neden boyle yaptilar ki?kızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
Daha önceden haberleri yokmuydu ki doğduktan sonra tepki verdiler siz beğenip koymuşsunuz niye soğutuyolar ki ben bu büyükleri anlamıyorum zaten hep istiyolar ki onların dediği olsun. Çok baskı yaparsalar sizde mina nın yanına bir isim daha koyun o zaman canımkızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
Canım neden olumsux yaklaştılar bence gayet kibar bi isim mina. Hangi sebeple istemediler. Sizinde içinizi soğutmuşlar
Yanina bi isim koyarsiniz canim artik niye boyle yapiyorlarki ya en sinir ldugum sey siz kararinizi vermissiniz zaten
Senin içine sindikten sonra isim neden değişiyorsun ki?
İnsanları da anlamıyorum herşey hazırlanmış yapılmış beğenmedim demenin ne manası var?
Canim siz begendikten sonra neden degistiresiniz ki, bence gayet guzel bir isim mina. Neden boyle yaptilar ki?
K kuzuyolda @etka31112 gözünüz aydın :)
K kuzuyolda daha önce hiç paylaşmadınız mı ismi onlarla
senin çocuğun senin kararın doğmuş hediyeliklerini dağıtmışsın bu saatten sonra isim değişmesi biraz abes olur sanki
birde değiştirmen için sebep yok
içine sinmiş koymuşsun zaten
herkes her şeye yorum yapar
Kaç haftalık hamilesin kanama geliyor derken sürekli mi geliyorÇOK adet ağrım var. Dün yine biraz kanlı mukus geldi. Sonra ara ara lekeli gelmeye devam ediyor. Öncede olmuştu. Su falan değil diye bekliyorum sancılarımı. Ama yıldım ya 5 saat falan uyudum. Birde çok mutsuzum ya.bende durum böyle
Saolın ilk kızımında adı tek ve biz hep iki isme karşı olmuştuk o yüzdende kafamız allak bullakDaha önceden haberleri yokmuydu ki doğduktan sonra tepki verdiler siz beğenip koymuşsunuz niye soğutuyolar ki ben bu büyükleri anlamıyorum zaten hep istiyolar ki onların dediği olsun. Çok baskı yaparsalar sizde mina nın yanına bir isim daha koyun o zaman canım
O zaman boşver canım sen beğendiysen sorun yok annesi sensin. Hem hediyeliklerde falan mina yazdırmışsınız herkes öyle bilecek. Niye dalga geçsinler ismiyle dalga geçen her isimle dalga geçer arkadaşlar arasında oluyor zaten bizde çocukken birbirimizin ismiyle dalga geçerdik ne olcak sanki :)Saolın ilk kızımında adı tek ve biz hep iki isme karşı olmuştuk o yüzdende kafamız allak bullak
38+4 canım. Kanama değil kanla karışık akıntım var. Dünde nişanımın geri kalanı gelmişti. Öyle damla şeklinde değil çok şükür o yüzden beklemedeyim.Kaç haftalık hamilesin kanama geliyor derken sürekli mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?