2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cik rabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
Tebrikler canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı bizlere hayırlısıyla

kızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi

Canım neden olumsux yaklaştılar bence gayet kibar bi isim mina. Hangi sebeple istemediler. Sizinde içinizi soğutmuşlar

Yanina bi isim koyarsiniz canim artik niye boyle yapiyorlarki ya en sinir ldugum sey siz kararinizi vermissiniz zaten

Senin içine sindikten sonra isim neden değişiyorsun ki?
İnsanları da anlamıyorum herşey hazırlanmış yapılmış beğenmedim demenin ne manası var?

Canim bence olur cunku bebegin kilosu cok iyi, benimde gunum 10 agustos:)

Canim siz begendikten sonra neden degistiresiniz ki, bence gayet guzel bir isim mina. Neden boyle yaptilar ki?

K kuzuyolda @etka31112 gözünüz aydın :)

K kuzuyolda daha önce hiç paylaşmadınız mı ismi onlarla
senin çocuğun senin kararın doğmuş hediyeliklerini dağıtmışsın bu saatten sonra isim değişmesi biraz abes olur sanki
birde değiştirmen için sebep yok
içine sinmiş koymuşsun zaten
herkes her şeye yorum yapar

K kuzuyolda canım kızın hayırlı olsun sağlıkla büyüt insallah

Hep diyorm isim konusu cok göreceli
Ben Hira düşünuyorm nasipse tek isim cok güzel diyen de var ayyy ne alaka diyen de

Yani ben defne beren sare derin isimlerini de cok begenıyorum ama kendi kızıma koymaya gelince hiç biri içime sinmedi

Daha önceden haberleri yokmuydu ki doğduktan sonra tepki verdiler siz beğenip koymuşsunuz niye soğutuyolar ki ben bu büyükleri anlamıyorum zaten hep istiyolar ki onların dediği olsun. Çok baskı yaparsalar sizde mina nın yanına bir isim daha koyun o zaman canım

Canım neden olumsux yaklaştılar bence gayet kibar bi isim mina. Hangi sebeple istemediler. Sizinde içinizi soğutmuşlar

Yanina bi isim koyarsiniz canim artik niye boyle yapiyorlarki ya en sinir ldugum sey siz kararinizi vermissiniz zaten

Senin içine sindikten sonra isim neden değişiyorsun ki?
İnsanları da anlamıyorum herşey hazırlanmış yapılmış beğenmedim demenin ne manası var?

Canim siz begendikten sonra neden degistiresiniz ki, bence gayet guzel bir isim mina. Neden boyle yaptilar ki?

Saolun kızlar bende sinir oldum çoğu biliyordu ama dün abim minayla okul hayatında dalga geçer başına a koyup vs deyince kv de ondan destek alıp zaten bizde beğenmemiştik oldu. Yoksa bizim içimize sinmişti her isimle dalga geçebilir çocuklar sonuçta hiç anlamıyoum insanları ben kimsenin çocuğunun ismine karışmadım heleki bu aşamada saçma yani bizi üzmekten başka birşey değil

Kaç haftalık hamilesin kanama geliyor derken sürekli mi geliyor

Saolın ilk kızımında adı tek ve biz hep iki isme karşı olmuştuk o yüzdende kafamız allak bullak

K kuzuyolda biz arya koycaz nasipse
şimdiden duyanlar arya stark ya da alişanın var ya şarkısını arya diye söylüyorlar
ama içime sindiği için doğrusu kulak ardı ediyorum

benim adım ece benimkiyle bile zamanında dalga geçmişlerdi
hiç bişi bulamasalar kısalığıyla uğraşıyorlardı

ayrıyeteten senin kızının adı mına değil mina
küfrü edecek olan ayşe fatmaya da eder

Saolın ilk kızımında adı tek ve biz hep iki isme karşı olmuştuk o yüzdende kafamız allak bullak
O zaman boşver canım sen beğendiysen sorun yok annesi sensin. Hem hediyeliklerde falan mina yazdırmışsınız herkes öyle bilecek. Niye dalga geçsinler ismiyle dalga geçen her isimle dalga geçer arkadaşlar arasında oluyor zaten bizde çocukken birbirimizin ismiyle dalga geçerdik ne olcak sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…