2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hayirli olsun bebisin saglikla buyusun insallah simdi daha iyisindir umarim
Insallah onemli bi sey degildir canim oluyo bazi bebislerde.gitmen iyi olur tabi canim en azindan aklina takilmaz. Cok sukur canim demek hastaliktan degilmis burnunun tikanmasi hapsurmasi cok sevindim buna. Yok canim donmedi kizim 08.08 e gun verdi doktorum saat 11 de yatisim olacak 1 de ameliyata alacakmis

Mina çok güzel nesi var? Onlara sorulmadı diye mi böyle yapıyorlar. Siz içinize sindiyse koyun bebişinizin adını. Ayrıca dalga konusu olacak ne var düşündüm düşündüm aklıma gelmiyor .

Ah canım şu millet yokmu. Hangi ismi söylesem benide soğutuyorlar.bebek en geç bu ayın 18ine doğacak daha bir ismi yok. Ne söylesem bi kulp deli olacam bende. Mina isminde de beğenilmicek bişey yok bu arada adı ile yaşasın

Günaydın kızlar bende dün doğum yaptım ama bebeğim baya zayıf doğdu 2200 sütüm de az olduğu için mama da kullanıcam bir süre yeni doğanlar da hangi mamayı önerirsiniz
Gozunuzaydin Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin inşallah
Accik pirtlattim iyi geldi
Ohh sal icindeki kotulukleri canim :)
Merhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cik rabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
Gozunuzaydin Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin

Sağol canım. Çok hızlı kılo alıyorlar. Ne zaman verecekler sancıyı

Merhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cik rabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Canım bizde düşünmüştük minayı, asel mina olacaktı, bizim aileler de şeytan taşlanan yerin adı olmaz koymayın dediler soğuttular bizi de öyle diyince değiştik bizde içimize sinmedi. Benzer durum bizde de gerçekleşti yani. Kararı verecek olan yine sizsiniz.

Kendimi gördüm sende bende ikizlerim hatta yükselenim de ikizler bak sana hayatımın sınavını kısaca anlatayım malesef benim sınavımda evlâdım
Benim 2000 doğumlu bir kızım meleğim var 18 aylık olana kadar herşey normal gibiydi ama ondan sonra bir tuhaflık hissetmeye başladık doktora gittiğimizde ilk defa duyduğum bir hastalık söyledi senin kızın otizmi dedi o an dünyam tersine döndü ve doktora bunun türkçe meali nedir dedim ve dili döndüğünce anlattı
Tabi o zaman şimdiki gibi internet mi var ansiklopedilerden öğrenmeye çalıştım
Öğrendiğim şey ise hiç bir zaman normal olamayacagiydi
Ama elimden gelenin en iyisini yapmalıydım senin gibi hiç dibe vurmadım buda rabbimin sınavı dedim ve ankaraya gittim bir süre orada eğitim aldı velhasıl 16 yıldır eğitim alıyor şuan 18 yaşında ve güzel sanatlar lisesi müzik bölümünde çok şükür normal çocukların içinde kaynaştırma öğrencisi bir çok işini bağımsız yapıyor çok şükür....
Güçlü olmak sabırlı olup tevekkül etmek lazım benim hep içinde anne kız ilişkisi ukte kaldı rabbim şimdi bu kızımı nasip etti insallah sağlıkla kavuşurum
Kendimi gördüm sende

Ayyyy onu yapmak ocin bile sabirla beklemek cok komik ama derdi de buyuk bir o....... bin doktora bedel

Wc gittinmi yarı yarıya inecek, bir sonraki gün onun da yarısı olacak. Çok değil diküş ağrısı, gazı çıkardıktan sonra geçiyor kendiliğinden canım

Gozunuzaydin Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin inşallah

Ohh sal icindeki kotulukleri canim :)

Gozunuzaydin Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin

Valla kimse kusuruma bakmasın dedim zaten koku ses yok su an ama gelince saliyorum mecburen ağrılarım hafiflemeye başladı çok şükür

Bizim ailedede herkes ayaz ismi olmasin dedi ama esim ben ayaz istiyorum dedi iki ailede kabul etti bence siz istediyseniz kimseye laf dusmez

Sagol canım önerin için gecen kesin untrason için gitim ama dr gerek görmeyip yoladı eve.
Şimdi gitiğimde bu konuda israrcı olucam.
Bebeğnede allah şifa versin canım.
Ayy sizin doktorları anlamak mümkün değil ben pazartesi gittim hem net hem usg yaptı 2 kere şancı cıktı diye perşembe tekrar çağırdı sabah gittim tekrar nst usg yaptı suyunu çok önemsiyor suya baktı kalp atışı şancı baktı artık her perşembe gel dedi suyuna bak cam diye senin 40 hafta olmus niye bakmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…