- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.161
Canim hayirli olsun bebisin saglikla buyusun insallah simdi daha iyisindir umarimÇok saolun kozlar sabah 9 gibi doğdu kızım ama sonra benim ağrılarım çok fena oldu. Epidural olmama rağmen niye bu kadar oldu anlamadım ilk kızımda hiç böyle olmamıştım daha sonra anlatırım detaylı başka doğum varsa hayırlı olsun okuyamadım
Insallah onemli bi sey degildir canim oluyo bazi bebislerde.gitmen iyi olur tabi canim en azindan aklina takilmaz. Cok sukur canim demek hastaliktan degilmis burnunun tikanmasi hapsurmasi cok sevindim buna. Yok canim donmedi kizim 08.08 e gun verdi doktorum saat 11 de yatisim olacak 1 de ameliyata alacakmisSağol canım sorduğun ıcin oğlum iyi ama iki gündür göbeği biraz kanadi bugünde düştü göbeği ama yarın yinede Doktora goturucem biraz içi islak gibiydi enfeksiyon olur diye korktum. Burun tıkanıklığı geçti gibi arada serum fizyolojik veriorum hapsuruyo biraz. Sen nasilsin cnm donmusmuydu senin bebiş ne durumdasiniz?
Mina çok güzel nesi var? Onlara sorulmadı diye mi böyle yapıyorlar. Siz içinize sindiyse koyun bebişinizin adını. Ayrıca dalga konusu olacak ne var düşündüm düşündüm aklıma gelmiyor .kızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşaAllahMerhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cikrabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
Şimdi anladım cnmTeşekkür ederim. Uyuşturma değil cnm ağrı kesici olarak omuzdan verilen epiduralin ağrı kesicisinden daha etkili oldu doğum sonrasında
Ah canım şu millet yokmu. Hangi ismi söylesem benide soğutuyorlar.bebek en geç bu ayın 18ine doğacak daha bir ismi yok. Ne söylesem bi kulp deli olacam bende. Mina isminde de beğenilmicek bişey yok bu arada adı ile yaşasınkızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
Gozunuzaydin Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin inşallahGünaydın kızlar bende dün doğum yaptım ama bebeğim baya zayıf doğdu 2200 sütüm de az olduğu için mama da kullanıcam bir süre yeni doğanlar da hangi mamayı önerirsiniz
Ohh sal icindeki kotulukleri canim :)Accik pirtlattimiyi geldi
Gozunuzaydin Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsinMerhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cikrabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
Sağol canım. Çok hızlı kılo alıyorlar. Ne zaman verecekler sancıyı41+0 bu gün.
Bebek 39 haftada 3470 gramdı, 2 haftada cok kilo almasından korkuyorum, ama dr ikinci doğum olduğu için kac kilo olursa doğura bileceğmi söyledi ama catı muayınesi yapmadı hiç.kızım 2850 gram kücük zayıf bir bebekdi, bu beni zoruycak diye düşünüyorum.
Bende pazartesiye kadar beklemek isderdim ama cok gec ola bilirmiş, keşke bu hafta sonu araya girmeseydi ya.
Seninde benimde hakımızda en hayırlısı olsun umarım ikimizinde doğumu kendiliğinden başlar.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.Merhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cikrabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
Canım bizde düşünmüştük minayı, asel mina olacaktı, bizim aileler de şeytan taşlanan yerin adı olmaz koymayın dediler soğuttular bizi de öyle diyince değiştik bizde içimize sinmedi. Benzer durum bizde de gerçekleşti yani. Kararı verecek olan yine sizsiniz.kızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
Kendimi gördüm sende bende ikizlerim hatta yükselenim de ikizler bak sana hayatımın sınavını kısaca anlatayım malesef benim sınavımda evlâdımTeşekkür ederim canım. Ben iyiyim :) Beboş da gün geçtikçe daha iyi oluyor. En iyiye ulaşmak için de elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah sonuç aliırız. Zor bir süreç. Belki çok kısa sürecek belki çok uzun. Tek isteğim beboşun kolunun hiç böyle bir problem yaşanmamış gibi eski haline dönmesi. Kabullenmek zor ama üstesinden gelmek için de güçlü olmak gerek. Onu yapması gereken tek varlık da benim. O yüzden kötüyüm kelimesini belli bir süreliğine kelime dagarcigimdan çıkardım.
Beboş iyilessin ikizler ruhuma donus yapıp bazen dip bazen tavan yaşayacağım hayatı
İştahı da yerinde maşallah. Sütüm var ama yetmiyor mama veriyorum ara ara.
Ayyyy onu yapmak ocin bile sabirla beklemek cok komik ama derdi de buyuk bir o....... bin doktora bedel
Wc gittinmi yarı yarıya inecek, bir sonraki gün onun da yarısı olacak. Çok değil diküş ağrısı, gazı çıkardıktan sonra geçiyor kendiliğinden canım
Gozunuzaydin Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin inşallah
Ohh sal icindeki kotulukleri canim :)
Gozunuzaydin Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin
Bizim ailedede herkes ayaz ismi olmasin dedi ama esim ben ayaz istiyorum dedi iki ailede kabul etti bence siz istediyseniz kimseye laf dusmezkızlar dün doğumdan sonra hediyeliklerimi paylaştım ikimzinde ailesi mina ismine çok olumsuz yaklaştı değiştirmemizi istiyor hepsi bizde magnet vs herkese dağıttık duyurduk şimdi ne yapacağımızı şaşırdık bizimde içimize sinmesini kaçırdı herkes şimdi iki isme çevirip mi koysak yoksa direk değiştirsek mi çok kafamız karıştı. Milletede ne diycez tabi
Ayy sizin doktorları anlamak mümkün değil ben pazartesi gittim hem net hem usg yaptı 2 kere şancı cıktı diye perşembe tekrar çağırdı sabah gittim tekrar nst usg yaptı suyunu çok önemsiyor suya baktı kalp atışı şancı baktı artık her perşembe gel dedi suyuna bak cam diye senin 40 hafta olmus niye bakmiyolarSagol canım önerin için gecen kesin untrason için gitim ama dr gerek görmeyip yoladı eve.
Şimdi gitiğimde bu konuda israrcı olucam.
Bebeğnede allah şifa versin canım.
Hayırlı olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun kaç haftaliktiGünaydın kızlar bende dün doğum yaptım ama bebeğim baya zayıf doğdu 2200 sütüm de az olduğu için mama da kullanıcam bir süre yeni doğanlar da hangi mamayı önerirsiniz
Anladım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)38+4 canım. Kanama değil kanla karışık akıntım var. Dünde nişanımın geri kalanı gelmişti. Öyle damla şeklinde değil çok şükür o yüzden beklemedeyim.
Ben de suan ayni durumdayim canim ya insan emin olamiyor ama resimlerde de var aynisi :))Netteki resimlere çok benziyordu canım sabah unuttum gitti telefonu elime alınca bi bakıyım dedim aynı resimdeki olunca kafama dank etti
İki kez Doğum yaptım, ikisinde de kanlıydı. Kansız olmaz diye biliyorumArkadaslar kansiz sadece sari nişan olur mu ,
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım inşallah darısı basimizaMerhaba annisler dün 10:20 de çok şükür kizima kavustum 48 cm 3100gr cikrabbim sizleri de evlatlarina kavustursun sag salim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?