2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar kansiz sadece sari nişan olur mu ,
2 gün önce çok afedersin kabızlıktan dolayı biraz ıkınırken benden de sarımsı hafif yeşilimsi gibi geldi avuç içi kadardı baya vardı yani ama ben ıkındığım için akıntı diye düşündüm üstünde durmadım canım.

Ben de ilk anda iltihap akti geralde dedim ama suyun icinde buyuk bir boncuk gibi ayni sarilikta top bisey vardi (cok acik oldu ozur dilerim anlatmam da lazim :) ) onu gorunce nisandan daha cok suphelendim

Dogum yapan kizlar bebislerle nasil gidiyor? ONTK Nesrinay86 @Ftm41 ayni gun dogum yaptik, bebeklerde sarilik durumu nedir? Kilolari naptiniz ne kadari gitti?
Bizde durumlar iyi ilk bi 200 gram kaybettik ama sonradan kilo almaya basladik. Sarilik basladi bol bol emziriyorum oglum cabuk atlatsin diye. Bu sicaklar cok fena nasil bas edecegimi sasirdim heleki emzirirken su gibi terliyorum cok bunaltici.

Kızlar gaviscon şurup benim mide yanmalarıma reflüme hiç fayda etmiyor, aynı şeyleri yaşayıp da başka birşey kullanan var mı?

Bizde durumlar iyi ilk bi 200 gram kaybettik ama sonradan kilo almaya basladik. Sarilik basladi bol bol emziriyorum oglum cabuk atlatsin diye. Bu sicaklar cok fena nasil bas edecegimi sasirdim heleki emzirirken su gibi terliyorum cok bunaltici.
Biz de sarıyız canım. Geçecek inşallah. Bol bol emziriyorum , balkonda uyutuyorum sabahları 10a kadar. Atlatacaklar inşallah kuzucuklar.

Annesinin karninda keyfi yerinde oglusun ama oyle veya boyle gelecek mecbur :) ay firuze daha dogurmadimi yakin olsaydi kv sini falan dinlemez ben götürürdüm kontrole ya cocugun zamani doldu geciyo fazla durmasida iyi deilki Allah korusun yazik ya bide her isede kosturuyor garibim

Yok ya garibim bekliyor hala bebiste kvsine cekmis galiba kiza cektiriyor simdiden

Sağol canım. Çok hızlı kılo alıyorlar. Ne zaman verecekler sancıyı
Evet kılo cok hızlı alıyolar. Ben ne zaman gidip desem 41 haftam doldu o zaman 41 kadar anca bekletiyorlar burda. Yanı benim gitmeme kalmiş ne zaman gitsem verecekler sancıyı.

Dediğin gibi anlamak cok zor canım bende bilmiyorum, tr de cok daha temkinli dr. Benim gözlemim bu.
İnşallah her şey yolunda gider dr cok güvenmiyorum cünki. Allahın izniyle inşallah her şey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…