2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar benim sorum hakkind bilgisi olan yok mu gozden kaciyor yorum gelmiyor korkuyorum.
Sadece sari kansiz nişan olur mu ?

Canim bende meraktayim bu konuda cunku dunden beri bende camasirimda bu sekilde akinti goruyorum normal yumurtlama akintisindan daha kivamli ve sari.

bnm bildiğim kadarıyla son haftalarda akıntıda artış olur. benim bu gebeliğimde akıntı hep oldu ve yoğun şekilde ama şu anda da dediğiniz gibi sarı akıntım var. nişan olsa çoktaaaaannn doğurmuş olmam lazımdı. herzamnki akıntınızla ayıracak olan yine sizsiniz tabi onu bilemiyorum ama sanki illa kanlı olmasına da gerek yok diye biliyorum ben. mukus gibi birşey işte sümüksü... yine de emin değilsen doktoruna danış istersen

Normal olandan farkli bir akıntı onun farkindayim ama nisan benim icin cok onemli degil :) cunku nisan geldikten 1 saat sonrada sanci baslayabiliyor ya da su gelebiliyor haftalar sonrada beni 8 ine kadar idare etsin yeter zaten bebegim ters normal dogum sansim yok 8 nde sezeryan gunum o zamana kadar beklerse sıkıntı yok :)

Benim ayaklar 37den başlıyor 39a gidiyor gün içinde. Basarken bazen su yatağı varmış gibi oluyor tabanları ama yine de devam

Kızlar doktordan geldik oğlumun herşeyi iyi şükür. Açıklık çok az nst de sancı çıkmadı. Doktor jimnastik hateket gösterdi bunları yap dedi. Salı günü yine gideceğiz. Bizimki tam Agustos bebeği oldu valla gelmeye niyeti yok. Eve gelince az bir kanama oldu şimdi gördüm. Tuşeden sonra olabilirmiş. Bende nişan falan zannettim. Böyle belirsiz beklemekte zormuş valla

T TubaSude sen ben ve bizim kuzu Minik kuzular kaldi sezeryan icin bekleyen :)))
Sen aldın mı sezaryen tarihini?
Benim 16 ağustos büyük ihtimal. Cumartesi kontrolüm var kesinleştiririz sanırım.
Kuzum normal doğum az gibi takır takır sezaryenler başlayacak gibi geliyor bana da.

Arkadaslar benim sorum hakkind bilgisi olan yok mu gozden kaciyor yorum gelmiyor korkuyorum.
Sadece sari kansiz nişan olur mu ?
Ben nişan ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum maalesef. Hep sezaryen olduğum için görme fırsatı yakalayamadım.

Az kaldı Allah’ın izniyle ,6 gün.
Sağlıkla doğuralım artık stresi de kötü

O şişlik bende de var evde 42 numara erkek terligiyle geziyorum acayip sisiyor bi bakıyorum artık terliğn izin çıkmış parmaklar birbirine girmiş oluyor :) ayaklarla birlikte bacaklarımda sisiyor comelemiyorum canım acıyor ayaklarımı bukemiyorum acıyor hatta ayaklarım çok sisince morarmaya başlıyor :)

Ben sunu anladim ben normali beklesem 45. Haftayi bulurmus sanci falan yok veled hala yukarda yatiyor :) benimde sali son kontrolum var 9 yada 10 agustosta alacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…