2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

K kuzuyolda @etka31112

Tebrik ederim Gözünüz aydın Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin :) darısı Benim ve diğer annelerin basına :)

Ben sunu anladim ben normali beklesem 45. Haftayi bulurmus sanci falan yok veled hala yukarda yatiyor :) benimde sali son kontrolum var 9 yada 10 agustosta alacak insallah
Üstüne de o kadar düşecek stresi yaşadık iyimi böyle rahat oturduklarını bilseydik keyifli geçirirdik en azından

Merhaba, benimde 15 ağustos sezeryan tarihim. İlk gebeliğim daha öncede sormuştum ama kimse birşey demedi. Daha önceki 3 ameliyatımda da sonda takılmadı. Ameliyat sonrası sonda takılıyor mu?
Sezeryan da takılıyor diye biliyorum canım ben yaşamadım ama sezeryan olanlar takıldigını söylüyor kuzenim de sezeryan oldu sonda takılmıstı

Sezeryan da takılıyor diye biliyorum canım ben yaşamadım ama sezeryan olanlar takıldigını söylüyor kuzenim de sezeryan oldu sonda takılmıstı
Daha öncekilerde 3 4 saatte bacaklarım açılmıştı. Hatta sürekli wc yi soruyorlardı. Kendim bacaklarım açıldıktan sonra gitmiştim. Şimdide öyle olsun istiyorum.

Bizde durumlar iyi ilk bi 200 gram kaybettik ama sonradan kilo almaya basladik. Sarilik basladi bol bol emziriyorum oglum cabuk atlatsin diye. Bu sicaklar cok fena nasil bas edecegimi sasirdim heleki emzirirken su gibi terliyorum cok bunaltici.
Sariliktan uyuyunca uyandirmak cok zor oluyor ya.. bizim de hafif sariligimiz oldu. Bol bol emziriyorum ben de. Bir de florasan lamba sari tulbent altinda uyuyor. Doktor sari tulbent ustunde florasan lambanin fototerapi ile ayni oldugunu soyledi. Bugun tekrar kontrole goturdum allahtan dusmeye baslamis. 2 gun sonra tekrar bakacaklar. Dusus devam ediyorsa problem yok diyecekler. Ama ozelliklw 8. Ve 9. Gun degerlerinj gormek istiyorum dedi doktor.

Sezeryanmi 20 agustos cok gec degilmi :)) senin dr benimkinden insafsiz cikmis
Son haftaya kadar bekleyelim mi dedim o da olur tabiki kalsın kalabildiği kadar dedi itiraz etmedi :) arefe gününe denk geliyor bu bayramda nöbetçi doktor da kendisiymiş zaten oyüzden öyle karar verdik canım. Ama tabi bebeğim ozamana kadar bekler mi bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…