2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saglikla kucagimiza alallim da sukur bu gunlere dogsalarda sorun yasanmaz insallah ❤❤❤

Hayirlisiyla dogsun insallah canim bebeginiz belki ayni gun oluruz yarinda benim muayenem var. Allah kolaylik versin insallah
Inşallah sen benden bigun ondesin belki senin kuzuda gelir hayirlisiyla tabi. Ayy ben boyle yari heyecan yari uzuntu yari sevinçli degisik bi ruh halindeyim hayirlisiyla yarin olsaydi bi

Kızlar gaviscon şurup benim mide yanmalarıma reflüme hiç fayda etmiyor, aynı şeyleri yaşayıp da başka birşey kullanan var mı?
Ben rennie tablet kullanıyorum canım ağızda yavaş yavaş eriyor daha iyi geldi ferahlatıyor içimi

Efsun64 siz yazmıştınız galiba yanlış hatırlamıyorsam.karnım mekik çekmiş te sonrasında kas ağrısı gibi bir ağrı oluyor diye. Bendede çok oluyor ya nefesim kesiliyor o zaman zor nefes alıyorum acaba kasılma mu bu

Inşallah sen benden bigun ondesin belki senin kuzuda gelir hayirlisiyla tabi. Ayy ben boyle yari heyecan yari uzuntu yari sevinçli degisik bi ruh halindeyim hayirlisiyla yarin olsaydi bi
Cok heyecanli coook bide benimki daha belli degilde arti onun heyecani var. San sag salim kurtulursun insallah normal dogum yapmissin ki normal dogum yapanlar benim gozumde kahraman sezaryen sana hic gelir insallah merak etme

Saglikla kucagimiza alallim da sukur bu gunlere dogsalarda sorun yasanmaz insallah ❤❤❤
İnşallah canım tabiki çok şükür bu güne atlattık riskli zamanları.
Ben rennie tablet kullanıyorum canım ağızda yavaş yavaş eriyor daha iyi geldi ferahlatıyor içimi
Tablet değilde şurubunu vermiş eczacı rennie’nin. İnşallah işe yarar tablet gibi. Çok sağol canım.

İyi akşamlar herkese. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyütsünler inşallah. Sırada bekleyen bizlere de Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Ben bir şey sormak istiyorum, yalancı kasılmaları çok sık olan var mı aranızda? Veya doğum yapanlar, doğumdan ne kadar önce sıklaştı? Ben şimdi 38. haftadayım ama 9-10 haftadır kasılmalarım var. Geçen hafta nst'de 80 şiddetinde kasılmalarım çıktı, hem de 5 dakikada 1 falan. Ama alt muayenemde açıklık çıkmadı. Bu kasılmalar ne zaman gerçek doğum sancısına dönecek merak ediyorum.

Hayirli olsun canim kizçenle mutlu mesut koklaşin hayirli evlat olsun insalllah

Bizimde yarin kontrolumuz var insallah düsüse gecmistir gözlerinde var daha ama sanki azaldi gibime geliyor. En kisa surede atlatiriz insallah

Cok heyecanli coook bide benimki daha belli degilde arti onun heyecani var. San sag salim kurtulursun insallah normal dogum yapmissin ki normal dogum yapanlar benim gozumde kahraman sezaryen sana hic gelir insallah merak etme
Inşallah dedigin gibi olur yine yapmak isterdim ama goze alamadik tekrar ayni olur diye hakkimizda hayirlisi buymuş.

Canim hayirli olsun bebisin saglikla buyusun insallah simdi daha iyisindir umarim

Mina çok güzel nesi var? Onlara sorulmadı diye mi böyle yapıyorlar. Siz içinize sindiyse koyun bebişinizin adını. Ayrıca dalga konusu olacak ne var düşündüm düşündüm aklıma gelmiyor .

Valla kimse kusuruma bakmasın dedim zaten koku ses yok su an ama gelince saliyorum mecburen ağrılarım hafiflemeye başladı çok şükür

Bizim ailedede herkes ayaz ismi olmasin dedi ama esim ben ayaz istiyorum dedi iki ailede kabul etti bence siz istediyseniz kimseye laf dusmez

K kuzuyolda @etka31112

Tebrik ederim Gözünüz aydın Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin :) darısı Benim ve diğer annelerin basına :)

Merhaba, benimde 15 ağustos sezeryan tarihim. İlk gebeliğim daha öncede sormuştum ama kimse birşey demedi. Daha önceki 3 ameliyatımda da sonda takılmadı. Ameliyat sonrası sonda takılıyor mu?

Hayirli olsun canim kizçenle mutlu mesut koklaşin hayirli evlat olsun insalllah
Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için biz caizmi diye alo fetva hattını bile arayıp sormuştuk. Sonuçta herkesin aynı ismi beğenmesi gibi bşr durum zaten mümkün değil.

Benim ilk sezeryanla kıyaslamam şöyle ilkinde ağrım olmadı ama doğrulamadım ayağa ve kolzete 4-5 gün desteksiz oturamadım. İkinci sezeryanda ilk gün çok ağrım vardı ama ikinci gün çok şükür bir anda toparladım ve tek başıma wc ye gidebiliyorum.

Ameliyat sonrası ikinci ameliyatımda karnıma bastırıp kanı boşaltmaya çalıştılar o çok fenaydı belki o ilk gün çok acı yaptı ama ikinci gün çabuk toparlattı bilemiyorum. İkisinde de sonda takıldı. İkincide lavmanda yapıldı hatta. Hastaneden hastaneye dr dan dr a değişiyor anladığım
Etkansanada hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…