- 30 Ekim 2013
- 20.488
- 57.165
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.241
Saglikla kucagimiza alallim da sukur bu gunlere dogsalarda sorun yasanmaz insallah ❤❤❤Son haftaya kadar bekleyelim mi dedim o da olur tabiki kalsın kalabildiği kadar dedi itiraz etmedi :) arefe gününe denk geliyor bu bayramda nöbetçi doktor da kendisiymiş zaten oyüzden öyle karar verdik canım. Ama tabi bebeğim ozamana kadar bekler mi bilmiyorum :)
Inşallah sen benden bigun ondesin belki senin kuzuda gelir hayirlisiyla tabi. Ayy ben boyle yari heyecan yari uzuntu yari sevinçli degisik bi ruh halindeyim hayirlisiyla yarin olsaydi biHayirlisiyla dogsun insallah canim bebeginiz belki ayni gun oluruz yarinda benim muayenem var. Allah kolaylik versin insallah
Ben rennie tablet kullanıyorum canım ağızda yavaş yavaş eriyor daha iyi geldi ferahlatıyor içimiKızlar gaviscon şurup benim mide yanmalarıma reflüme hiç fayda etmiyor, aynı şeyleri yaşayıp da başka birşey kullanan var mı?
Sarı nişan olmaz bendende gelıyor sarı akıntın Doğuma kadar artar demıstı doktor. Nişan kahverengi veya kanlı sumuksu bısey oluyorArkadaslar benim sorum hakkind bilgisi olan yok mu gozden kaciyor yorum gelmiyor korkuyorum.
Sadece sari kansiz nişan olur mu ?
Bende tam bilmiyorum ilk dogumum olucak benimde nasıl bişey olduğunu gormedimEvet bakalim sonucumuz ne olacak :)
Evet oyle diyorlar google a bakinca sari resimler de var
ADet ağrısı gibi ağrım olunca kasıma olmuyor karnımda anlayamadım galiba yalancı sancı
Bende de var ağrılar ama sanırım sancı olması gerekiyor. Yani şu yalancı sancılar gibi karnı sıkan cinsten. Yinede sen bakarak ol
Cok heyecanli coook bide benimki daha belli degilde arti onun heyecani var. San sag salim kurtulursun insallah normal dogum yapmissin ki normal dogum yapanlar benim gozumde kahraman sezaryen sana hic gelir insallah merak etmeInşallah sen benden bigun ondesin belki senin kuzuda gelir hayirlisiyla tabi. Ayy ben boyle yari heyecan yari uzuntu yari sevinçli degisik bi ruh halindeyim hayirlisiyla yarin olsaydi bi
İnşallah canım tabiki çok şükür bu güne atlattık riskli zamanları.Saglikla kucagimiza alallim da sukur bu gunlere dogsalarda sorun yasanmaz insallah ❤❤❤
Tablet değilde şurubunu vermiş eczacı rennie’nin. İnşallah işe yarar tablet gibi. Çok sağol canım.Ben rennie tablet kullanıyorum canım ağızda yavaş yavaş eriyor daha iyi geldi ferahlatıyor içimi
İnsallah canim yarin bizim kontrolumuz var sariligada bakacaklar insallah gecmistir. Allahtan süt varBiz de sarıyız canım. Geçecek inşallah. Bol bol emziriyorum , balkonda uyutuyorum sabahları 10a kadar. Atlatacaklar inşallah kuzucuklar.
Hayirli olsun canim kizçenle mutlu mesut koklaşin hayirli evlat olsun insalllahÇok saolun kozlar sabah 9 gibi doğdu kızım ama sonra benim ağrılarım çok fena oldu. Epidural olmama rağmen niye bu kadar oldu anlamadım ilk kızımda hiç böyle olmamıştım daha sonra anlatırım detaylı başka doğum varsa hayırlı olsun okuyamadım
Bizim oglanin altini degistiriyorum bazen yani cogu zaman 10 dk gecmiyo gene yapiyo :)Kızlar, kime 3 saatte bir bez gidiyor demişsem özür dilerim. Bol bol bez stoklayın annnelerhesap şaştı boyuna bez dolduruyorlar
Canim hayirli olsun bebisin hayirli evlat olsun insallahKızlar alintilayamadiklarim olabilir kusura bakmasınlar lütfen çok çok çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için:)
Valla Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tez zamanda kurtarsin cok üzülüyorum onaYok ya garibim bekliyor hala bebiste kvsine cekmis galiba kiza cektiriyor simdiden
Bizimde yarin kontrolumuz var insallah düsüse gecmistir gözlerinde var daha ama sanki azaldi gibime geliyor. En kisa surede atlatiriz insallahSariliktan uyuyunca uyandirmak cok zor oluyor ya.. bizim de hafif sariligimiz oldu. Bol bol emziriyorum ben de. Bir de florasan lamba sari tulbent altinda uyuyor. Doktor sari tulbent ustunde florasan lambanin fototerapi ile ayni oldugunu soyledi. Bugun tekrar kontrole goturdum allahtan dusmeye baslamis. 2 gun sonra tekrar bakacaklar. Dusus devam ediyorsa problem yok diyecekler. Ama ozelliklw 8. Ve 9. Gun degerlerinj gormek istiyorum dedi doktor.
Inşallah dedigin gibi olur yine yapmak isterdim ama goze alamadik tekrar ayni olur diye hakkimizda hayirlisi buymuş.Cok heyecanli coook bide benimki daha belli degilde arti onun heyecani var. San sag salim kurtulursun insallah normal dogum yapmissin ki normal dogum yapanlar benim gozumde kahraman sezaryen sana hic gelir insallah merak etme
Daha önceden haberleri yokmuydu ki doğduktan sonra tepki verdiler siz beğenip koymuşsunuz niye soğutuyolar ki ben bu büyükleri anlamıyorum zaten hep istiyolar ki onların dediği olsun. Çok baskı yaparsalar sizde mina nın yanına bir isim daha koyun o zaman canım
K kuzuyolda biz arya koycaz nasipse
şimdiden duyanlar arya stark ya da alişanın var ya şarkısını arya diye söylüyorlar
ama içime sindiği için doğrusu kulak ardı ediyorum
benim adım ece benimkiyle bile zamanında dalga geçmişlerdi
hiç bişi bulamasalar kısalığıyla uğraşıyorlardı
ayrıyeteten senin kızının adı mına değil mina
küfrü edecek olan ayşe fatmaya da eder
O zaman boşver canım sen beğendiysen sorun yok annesi sensin. Hem hediyeliklerde falan mina yazdırmışsınız herkes öyle bilecek. Niye dalga geçsinler ismiyle dalga geçen her isimle dalga geçer arkadaşlar arasında oluyor zaten bizde çocukken birbirimizin ismiyle dalga geçerdik ne olcak sanki :)
Canim hayirli olsun bebisin saglikla buyusun insallah simdi daha iyisindir umarim
Mina çok güzel nesi var? Onlara sorulmadı diye mi böyle yapıyorlar. Siz içinize sindiyse koyun bebişinizin adını. Ayrıca dalga konusu olacak ne var düşündüm düşündüm aklıma gelmiyor .
Ah canım şu millet yokmu. Hangi ismi söylesem benide soğutuyorlar.bebek en geç bu ayın 18ine doğacak daha bir ismi yok. Ne söylesem bi kulp deli olacam bende. Mina isminde de beğenilmicek bişey yok bu arada adı ile yaşasın
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Canım bizde düşünmüştük minayı, asel mina olacaktı, bizim aileler de şeytan taşlanan yerin adı olmaz koymayın dediler soğuttular bizi de öyle diyince değiştik bizde içimize sinmedi. Benzer durum bizde de gerçekleşti yani. Kararı verecek olan yine sizsiniz.
Valla kimse kusuruma bakmasın dedim zaten koku ses yok su an ama gelince saliyorum mecburen ağrılarım hafiflemeye başladı çok şükür
Bizim ailedede herkes ayaz ismi olmasin dedi ama esim ben ayaz istiyorum dedi iki ailede kabul etti bence siz istediyseniz kimseye laf dusmez
K kuzuyolda @etka31112
Tebrik ederim Gözünüz aydın Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin :) darısı Benim ve diğer annelerin basına :)
Merhaba, benimde 15 ağustos sezeryan tarihim. İlk gebeliğim daha öncede sormuştum ama kimse birşey demedi. Daha önceki 3 ameliyatımda da sonda takılmadı. Ameliyat sonrası sonda takılıyor mu?
Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için biz caizmi diye alo fetva hattını bile arayıp sormuştuk. Sonuçta herkesin aynı ismi beğenmesi gibi bşr durum zaten mümkün değil.Hayirli olsun canim kizçenle mutlu mesut koklaşin hayirli evlat olsun insalllah
Amin cnm çok saol senin nasıl gidiyorHayirli olsun canim kizçenle mutlu mesut koklaşin hayirli evlat olsun insalllah
ahhh ah dogurmak istedigim tarih bugundu neye niyet neye kismet harbiden ters kose oldum
Emziren annisler cogaldik ne guzell bisey sorucam
Bu rezene çaylarından iciyormusunuz
Ben hill bitirdim simdi humana bitmek uzere ise yariyor mu bilmiyirum da rezene ggaz konusunda bebekleri rahatlatıyor diye iciyorum ama tadi cok kotu o yuzden 300 ml den fazla icemiyorum siz hango marka içiyorsunuz tadi nasil ne kadar iciyorsunuz[/QUOT
rezeneyi kendin alıp demlesen tek başına onu içsen olmaz mı? Tadı güzeldir aslında belki alışık değilsen farklı gelmiştir. Ben rezene ve yıldız anasonu birlikte demleyip içmeyi severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?