2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ne güzel kolay bi doğum olmus maşallah bundan sonrada hersey daha kolay olsun inş. Öykü biraz daha zorlar sizi ztn bebek değil ablalari daha çok zorluo ama alisicak merak etme

T TubaSude canim cok sevindim dogumunun kolay olmasina ne yapacaz bu evdeki bebekleri yaaa esimde alamiyor bebegi besigindeyken bile bakamiyir bebege nasil alistiracaz banada soule

Alışacaklar bir şekilde ama şekil nasıl olacak inan ben de bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun
Birazcık ele avuca gelseler o kadar minik ki
Yoğuracak diye ödüm kopuyor

Canim kolik sancilari baslayinca buzuki orhan dinletebilirsin tecrubeyle sabittir iyi geliyor. Bugun nasil deniz kusum bizim de gobegimiz kanadı yine bugun gittik doktora bi doz daha k vitamini yapildi
Geçmiş olsun kuzuma... göbek iyi çok şükür ama huysuzluk yine tavan.. en son battaniyede salladım o kadar ki uyumadı.

Dun nişan gelmişti hastaneye gittim yatisimi yaptılar bugun aksam uzerinw kadar 10 kez nst ye soktular suyum gelmedi sancim yok sadece 1 cm acilmam vardi pazartesi ye kadae yatis istediler surekli nst ye almaları cok bunaltti kalp atisi en az 120 olmaliymis doktor 129larda dusuk sayilir kal dedi ama ebeler ve nobetci doktor normal dedi cikis istedim geldim evime gece 12 de tekrar nst icin cagirdilar

Gerçekten herkes iyi niyetli belki ama bazen yanlız kalmak istiyor. Eşini istiyorsun destek olarak.

Annişler selam hepinize kolaylıklar diliyorum lafa başlamadan :)) benim kızda Konak başlangıcı sarı sarı noktalar belirdi kafasında ve kaşlarında. İki kere zeytinyağı sürdüm bekletip yıkadım ama geçmedi. Yaşayan var mı? İlk kızımda bebe yağı kullanmıştım aynı başlangıçtı. Ama ne kadar yapmıştım hatırlamıyorum. Bilgili olan var mı? Bir de bu zeytinyağı yüzde yüz doğal mı olacak? Market işi olmaz mı?

Bir de kızımın diş etinde azılara denk gelen yerde iki tane beyaz nokta var diş gibi. Doktor kontrolüne gitmiştik geçenlerde pamukçuk var mı diye baktı ağzına. Ben gördüm beyaz noktayı o da görmüştür diye bişey söylemedim, o da bişey söylemedi.internetebaktım olabilir geçer diyor. Yaşayan var mı? Ay ne çok yazdım gece gece... hiç adetim değil halbuki :))

Canim kac gunluk bebegin biz zeytinyagi surunce ince erkek taragiyla tariyoruzda ama erken daha sanirim sende biliyorsundur zeytinyagi fark etmez tabiki

Aynen canım bende öyle düşünüyorum hem bide bu şekilde korkutuyolar sonra insan düşündükçe daha çok korkar yoksa bile korkudan varmıs gibi hisseder ama işte söylüyorlar sürekli he deyip geçiyorum bende

Kızlar doktora gittim bu akşam herşey yolunda Allah'a şükür doktor dedi artık her an gelebilir son düzlüğe girdik dedi 3 kg olmuş boyu 51 cm olmuş. Nts de kasılma falan çıkmadı ama doktor dedi ki çıkmaması doğuma daha var demek değil dedi yarın bile gelebilir dedi artık belli olmaz ne gün geleceği hazırlıklı ol dedi ve sancı tuttuğunda telaslanıp hastaneye koşturmam gerektiğini evde cekmemin daha iyi olacağını söyledi suyun gelirse o zaman bekleme gel dedi iki gecedir yasadıgım karnımın kasılmasını söyledim bu haftalarda normal dedi bayramın 4. Günü tekrar çağırdı inşallah herşey yolunda gider de bende hayırlısıyla kucagıma alırım oglusumu :)

Kızlar çok fena adet ağrısı gibi ağrılarım var kasığımda, bebek de çok hareketli iyice canımı yakıyor. Bu kasılma sancı olayını anlayamıyorum ben şuan adet ağrısı ve bebeğin toplanma hareketleri beni çok rahatsız ediyor ufak ufak bağırdığım da oluyor. Bu süreci yaşayan anneler yardımcı olabilir mi doğum sancısı mı bunlar?

Ben gazimi yûrúyerek attim benimde ilk 2 gún acayip gazim vardi ve gaz agrim vardi hastanede bolca yúrûdûm evdede devamli hareketle atlattim dene istersen
Sürekli ayaktayım Canım hiç oturmuyorum desem yeri hatta. Hiç bitmiyor ya bu gaz işi sürekli midem karnım gaz topluyor anlamadım gitti

Ben de aynı durumdayım , doğumdan beri gaz bombası gibi dolaşıyorum, yediklerim normal şeyler ama ben üşütmekte şüpheleniyorum çünkü çıplağa yakın dolanıyorum evde
Canım olabilir bendede hiç bitmiyor gaz hadi gazı atarsın ama böyle gergin gergin gaz olur mu ya. Sürekli midem gazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…